Lapsivanhemmat

,

Jäähyväiset. Kausi 2, 9/12. Fannyn synnytyksen käynnistyessä Antonille iskee vatsatauti, ja nuori äiti joutuu lähtemään synnytyslaitokselle ilman puolisonsa tukea. Adrian on ensimmäistä kertaa hammaslääkärissä. Pontuksella on syysloma, ja nuori perhe saa viettää aikaa yhdessä. Sindy ja Lucifer lähtevät Yhdysvaltoihin ja jättävät tunteikkaat jäähyväiset kotiin jäävälle Michaelille. Kumpikaan nuorista vanhemmista ei tiedä, onko ero kumppanista kenties lopullinen. Ruotsalainen realitysarja.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Lapsivanhemmat

Jäähyväiset. Kausi 2, 9/12. Fannyn synnytyksen käynnistyessä Antonille iskee vatsatauti, ja nuori äiti joutuu lähtemään synnytyslaitokselle ilman puolisonsa tukea. Adrian on ensimmäistä kertaa hammaslääkärissä. Pontuksella on syysloma, ja nuori perhe saa viettää aikaa yhdessä. Sindy ja Lucifer lähtevät Yhdysvaltoihin ja jättävät tunteikkaat jäähyväiset kotiin jäävälle Michaelille. Kumpikaan nuorista vanhemmista ei tiedä, onko ero kumppanista kenties lopullinen. Ruotsalainen realitysarja.

Lapsivanhemmat

Isovanhempia tapaamassa. Kausi 2, 10/12. Sindy nauttii siitä, että hänen äitinsä pääsee tutustumaan Luciferiin. Wilda-vauvan isoisä tapaa lapsenlapsensa ensimmäisen kerran. Pontuksen äiti hoitaa Melanieta, kun nuoret vanhemmat ovat teinien riennoissa. Ruotsalainen realitysarja.

Lapsivanhemmat

Kätyrit. Kausi 2, 11/12. Sindy viettää perinteistä Halloween-juhlaa perheensä luona USA:ssa, ja Luciferkin saa pukeutua asiaankuuluvasti. Amy puolestaan pääsee ystävänsä Medinan yksivuotisjuhliin. Syysloma on ohi, ja Fanny ja Melanie joutuvat lähtemään Pontuksen luota. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Tulevaisuudensuunnitelmia. Kausi 2, 12/12. Kauden päätösjaksossa nuoret vanhemmat pohtivat, missä he ovat viiden vuoden päästä. Kukoistaako parisuhde edelleen, ja onko perhe kenties kasvanut? Sindy ja Lucifer palaavat Yhdysvalloista, ja Micke pääsee näkemään viimein perheensä. Amy käy tutustumassa päiväkotiin ja Wilda tapaa muita vauvoja. Fanny ja Pontus puolestaan pääsevät tapaamaan idoliaan. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Odottavan aika on pitkä. Kausi 3, 1/12. 15-vuotiaan Elviran raskaus on jo yli kymmenen päivää yliajalla. Nuoret vanhemmat Amanda ja Andres puolestaan kuulivat saavansa perheenlisäystä raskauden edettyä jo viikolle 23. Parikymppiset Elin ja Emil yrittävät jo toista lasta. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

1-vuotissynttärit. Kausi 3, 2/12. Linn ja Tompa järjestävät Amyn ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat. Viktor ja Ida viettävät tyttärensä kanssa aikaa rauhallisella metsämökillä. Elvira pääsee viimein synnyttämään äitinsä ja sisarensa tukemana. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Vauva kotiin. Kausi 3, 3/12. Elvira nauttii ensimmäisistä päivistä vauvansa kanssa. Andres ja Amanda kertovat vauvaperheen ajanhallintaongelmista. Emil vie Alicen kesämökille sukulaisia tapaamaan, ja Linn ja Amy puolestaan vierailevat Vanessan ja Medinan luona. Ida, Viktor ja Ailé käyvät ostoksilla. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Vessaremontti. Kausi 3, 4/12. Vikror ja Ida tapaavat Idan tukholmalaisen serkun, ja Elvira puolestaan vie Jeremy-vauvan pikkuserkkunsa kaksivuotissynttäreille. Linn ja Tompa tekevät vessaremonttia, ja Elin päättää mennä Alicen kanssa maatilalle katsomaan eläimiä. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Kadonnut sormus. Kausi 3, 5/12. Linn on hukannut kihlasormuksensa, mikä ei ilahduta lainkaan Tompaa. Pariskunta vierailee Linnin isoisän luona Charlottenbergissä. Amanda ja Andres syövät ystäviensä luona, ja ottavat pikku-Leonelin mukaan vierailulle. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Juhlatunnelmissa. Kausi 3, 6/12. Kiirunassa on juhlat, ja Ida saa irtautua hetkeksi äidinroolistaan. Linnillä ja Tompalla on autohuolia matkalla kotiin Linnin isoisän luota. Elviran isovanhemmat tapaavat Jeremy-vauvan ensimmäistä kertaa. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Tulipalo. Kausi 3, 7/12. Linnin ja Tompan kotona syntyy vaaratilanne, kun kuivausrumpu syttyy tuleen. Alicen lähestyvien yksivuotisjuhlien järjestelyt stressaavat Eliniä. Viktor ja Ida ovat hiihtopuuhissa. Amanda, Andres ja pikku-Leonel puolestaan lähtevät shoppailemaan. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Vertaistukea. Kausi 3, 8/12. Elvira matkustaa vauvansa kanssa Gävleen tapaamaan toista nuorta äitiä. Elin ja Emil juhlivat Alicen yksivuotissynttäreitä. Ida tapaa juhlissa biologisen isänsä, ja suree tämän välinpitämättömyyttä. Amanda ja Andres järjestävät lapsenvahdin päästäkseen kahdestaan jalkapallo-otteluun. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Kätevät isät. Kausi 3, 9/12. Kätevät isät. Tompa päättää rakentaa kylpytynnyrin, ja isyysvapaalla oleva Emil puolestaan kyhää majan Alicen huoneeseen. Amanda juhlii sisarensa syntymäpäiviä, ja Elvira ostaa Jeremylle puuhamaton. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Nukuttamispuuhia. Kausi 3, 10/12. Tompan kunnianhimoinen kylpytynnyrihanke epäilyttää Linniä. Elvira ottaa kaikki konstit käyttöön saadakseen Jeremyn nukahtamaan. Alice viedään rokotettavaksi, ja nuoret vanhemmat päättävät palkita tytön jäätelöllä vastoin neuvolan suosituksia. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Hauskanpitoa. Kausi 3, 11/12. Linn ja Tompa menevät tivoliin, ja Elvira suuntaa perheensä kanssa Astrid Lindgrenin satumaahan. Andres ja Amanda puolestaan lähtevät maalle. Ida ja Viktor joutuvat pulaan moottorikelkan kanssa tunturimökillä. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Kesälaitumille. Kausi 3, 12/12. Emil ja Elin vievät Alicen katsomaan, kun lehmät pääsevät kesälaitumille. Tompa tunnustaa, miten kylpytynnyriprojektille kävi. Ida ja Viktor valmistelevat Ailén kastejuhlia. Nuoret vanhemmat kertovat kesäsuunnitelmistaan ja tulevaisuuden haaveistaan. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Edelliset lähetykset

Lapsivanhemmat

Viisi nuorta perhettä. Kausi 1, 1/12. Tapaamme viisi nuorta pariskuntaa, jotka ovat perustaneet perheen varhaisessa iällä. He ovat Sindy ja Michael Tukholmasta, Tomas ja Amanda Lidingöstä, Vanessa ja Tobias Borlängestä, Linn ja Tomas Hedemorasta sekä Cornelia ja Jakob Västeråsista. Äideistä nuorimmat ovat vasta 16-vuotiaita. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Poika sairastaa. Kausi 1, 2/12. Michaelin ja Sindyn poika sairastuu, mutta Sindy ei halua antaa lapselle lääkkeitä vaan tekee parhaansa, jotta poika parantuisi luontaisesti. Jakob toivoo löytävänsä työpaikan, jotta voi elättää perheensä. Linn ja Thomas odottavat lapsen syntymää. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Pyörällä päästään. Kausi 1, 3/12. Linnistä ja Tomaksesta tulee vanhempia, kun heidän tyttärensä syntyy. Kokemus saa nuoren parin pyörälle päästään. Michael menee poistattamaan tatuointeja kasvoistaan. Sindy puolestaan kertoo tehneensä jotain, mitä katsojat saattavat pitää kyseenalaisena. Vanessa ja Tobias pääsevät vihdoin muuttamaan omaan kotiin. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Muodikas muksu. Kausi 1, 4/12. Sindy ja Michael vievät poikansa Luciferin tämän ensimmäiseen muotinäytökseen. Linn ja Tomas ovat palanneet synnytyslaitokselta ja aloittelevat elämää pikkulapsen vanhempina. Vanessa ja Tobias ovat asettuneet uuteen kotiinsa, ja koko perhe nautiskelee kevätauringosta. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Ystävien luona. Kausi 1, 5/12. Cornelialla ja Jakobilla on syytä riemuun, sillä Jakobia onnistaa viimein työnhaussa. Linn ja Tompa tapaavat ystävänsä Vanessan ja Tobiaksen. Nuorilla perheillä on paljon yhteistä. Amanda ja Tomas puolestaan ovat etsineet Benjaminille sopivaa päiväkotipaikkaa. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Synttärit. Kausi 1, 6/12. Cornelia ja Jakob valmistelevat Alwinin yksivuotisjuhlia. Vanessa puolestaan on menossa työhaastatteluun. Tomas ja Amanda käyvät katsomassa asuntoa, johon he pian muuttavat. Amyn syntymästä on kulunut pari viikkoa, eikä Linnin keho ole vielä palautunut synnytyksestä. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Vertaistukea. Kausi 1, 7/12. Sindy on mukana äitiryhmässä ja kokee tärkeäksi tavata muitakin nuoria vanhempia. Tomas ja Amanda aikovat huvitella ilman lapsia, mutta osaavatko he rentoutua? Linn valmistautuu jatkamaan koulua Tompan jäädessä kotiin Amyn kanssa. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Muodonmuutos. Kausi 1, 8/12. Amanda on järjestänyt poikaystävälleen syntymäpäiväyllätyksen. Tompa ja Linn kertovan Linnin rankasta menneisyydestä ja ajasta ennen raskautta. Sindy päättää hieman uudistautua yllättävin seurauksin. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Rokotuksia. Kausi 1, 9/12. Tompa ja Linn tulevat auttamaan Vanessaa ja Tobiasta kalusteiden kokoamisessa. Lucifer pitäisi viedä rokotettavaksi, mutta Sindy ja Micke epäröivät. Tomas ja Amanda puolestaan unelmoivat omasta autosta, joka helpottaisi paljon lapsiperheen elämää. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.

Lapsivanhemmat

Vappu. Kausi 1, 10/12. Tomas ja Amanda vievät Sophien perinteisille vappujuhlille. Sindy ja Micke vierailevat Micken sisaren luona Göteborgissa. Jakob puolestaan yllättää Cornelian ja Alwinin, ja Vanessalla on kädet täynnä töitä uudessa työpaikassaan. Ruotsalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa tutustutaan pariskuntiin, jotka tulevat nuorina vanhemmiksi.