Tulevat lähetykset

Lasten tasavalta

Valta on vaihtunut! Suomi on nyt Lasten tasavalta. Presidentit Lenni ja Sofia tapaavat Narsistanian itsekkään kunniakonsulin Dimmu Burgeriuksen. Vastakkain ovat Lasten tasavallan reiluus ja Dimmun oman edun tavoittelu.

Lasten tasavalta

Pahikset astuvat tarinaan! Volle esittelee Juulialle ja Repalle ilkeän suunnitelman, jolla he voivat kaataa Lasten tasavallan ja saada vallan itselleen. Ensimmäinen askel on soluttautua presidenttien avustajaksi.

Lasten tasavalta

Lenni kavereineen roiskii vettä koulun pukkarissa ja tietysti ope tulee paikalle väärällä hetkellä. Minkälaiset ovat seuraukset kun itse presidentti mokaa? Volle on Lennin tukena ja saavuttaa tämän luottamuksen.

Lasten tasavalta

Opettajien lakko uhkaa Suomea. Annetaanko opettajien mennä lakkoon ja saada koulusta vapaata vai löytyykö reilu ratkaisu? Volle jatkaa epäluottamuksen rakentamista presidenttien välille.

Lasten tasavalta

Terttu Tiukkis ja aikuisten kansalaisjärjestö TOSIKKO vaatii suositun viihdeohjelman Hupilauantain lopettamista, koska siinä käytetään sanoja pissa, kakka, pieru ja peppu. Lasten tasavalta ryhtyy puolustamaan hauskuutta.

Lasten tasavalta

Suomen rahat on vähissä. Jostain pitää säästää, mutta mistä? Volle, Juulia ja Repa näkevät tilaisuutensa tulleen. Käsillä on mahdollisuus saada Suomi konkurssiin ja se olisi Lasten tasavallan syytä. Voittaako reiluus?

Lasten tasavalta

Lenni aloittaa kierrätyskampanjan. Keulakuvaksi valikoituu Volle, joka yrittää pilata kampanjan näyttelemällä surkeasti. Vollen kylvämä epäluottamus Sofian ja Lennin välillä alkaa puhjeta rumaksi riidaksi.

Lasten tasavalta

Volle ja Repa tekevät yöllisen iskun kouluun ja vievät sinne pilakuvan Sofiasta. Syytetyksi joutuu Lenni. Presidentit päätyvät rehtorin huoneeseen selvittämään tapahtunutta, mutta riita vain syvenee.

Lasten tasavalta

Ylimääräinen uutislähetys: "Presidentit ovat kadonneet!" Kukaan ei tunnu tietävän missä Lenni ja Sofia ovat. Henkivartijat Matti ja Liisa löytävät Pahisklubin jäsenkortin ja epäilykset alkavat herätä.

Lasten tasavalta

Lenni ja Sofia ovat taas sovussa. Juulia ottaa ohjat käsiinsä ja esittelee uuden julman suunnitelman. Vollen todellinen luonne selviää henkivartijoille. Volle huomaa kammottavan muutoksen itsessään.

Lasten tasavalta

Presidenteillä on kaikki hyvin, mutta kulisseissa kuhisee. Agentti Make yrittää selvittää mitä pahikset aikovat ja etenkin kuka on Volle Morttonen? Volle on nyt entinen pahis, mutta onko muutos tapahtunut liian myöhään?

Lasten tasavalta

Koko Suomi valmistautuu Lasten tasavallan vuosipäivän juhliin. Juulia ja Repa valmistelevat iskuaan ja Volle tekee kaikkensa estääkseen katastrofin. Edessä on kuumottava kilpajuoksu reiluuden puolesta.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.