Leilan superruokaa

Tulevat lähetykset

Leilan superruokaa

Leilan lempparit. Kausi 1, 4/10. Leila valmistaa omia lempiohjeitaan: havaijilaisen poke-kulhon sahramilohesta, ricotta-banaani-lettuja ja carpaccion raitajuuresta ja maa-artisokasta. Leilan uusin lemppari ovat herkulliset kvinoa-suklaahippukeksit. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

Tarjottavaa brunssille. Kausi 1, 5/10. Leilan mielestä avokadotoast uppomunalla on parasta mahdollista brunssiruokaa. Myös itse tehty suklaagranola sopii brunssilla tarjottavaksi, samoin kuin gluteenittomat banaaniskonssit, joiden päälle levitetään kotitekoista Nutellaa. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

Leilan lempparit. Kausi 1, 4/10. Leila valmistaa omia lempiohjeitaan: havaijilaisen poke-kulhon sahramilohesta, ricotta-banaani-lettuja ja carpaccion raitajuuresta ja maa-artisokasta. Leilan uusin lemppari ovat herkulliset kvinoa-suklaahippukeksit. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

Meren antimia. Kausi 1, 6/10. Leila herkuttelee meren antimilla. Hän tekee ylellisen surf and turf -caesarsalaatin meriravuista ja naudan flank steakista sekä hieman yksinkertaisemman salaatin pavuista ja lämminsavulohesta. Lisäksi hän valmistaa taivaallisia pähkinäisiä Snickers-patukoita. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

Terveellisempää pikaruokaa. Kausi 1, 7/10. Leila näyttää, miten pikaruokaklassikoista voi tehdä terveellisempiä versioita, kun hampurilaisen valmistaa kanan jauhelihasta, ranskalaiset bataatista ja pirtelön cashewpähkinöistä. Lisäksi tällä kertaa tehdään rapeita porkkanafalafeleja sekä chia-vanukasta lakritsimarinoitujen marjojen kera. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

Meren antimia. Kausi 1, 6/10. Leila herkuttelee meren antimilla. Hän tekee ylellisen surf and turf -caesarsalaatin meriravuista ja naudan flank steakista sekä hieman yksinkertaisemman salaatin pavuista ja lämminsavulohesta. Lisäksi hän valmistaa taivaallisia pähkinäisiä Snickers-patukoita. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

Terveellisempää pikaruokaa. Kausi 1, 7/10. Leila näyttää, miten pikaruokaklassikoista voi tehdä terveellisempiä versioita, kun hampurilaisen valmistaa kanan jauhelihasta, ranskalaiset bataatista ja pirtelön cashewpähkinöistä. Lisäksi tällä kertaa tehdään rapeita porkkanafalafeleja sekä chia-vanukasta lakritsimarinoitujen marjojen kera. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

Kolme klassikkoa. Kausi 1, 8/10. Leila tekee oman versionsa kolmesta suositusta klassikkoruoasta. Kalatacot saavat seurakseen mangosalsaa ja jogurttiaiolia. Valkoisen pizzan täytteeksi tulee ricotta-juustoa ja portobello-sieniä. Suussasulava suklaamousse tehdään tällä kertaa avokadosta. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

Yksinkertaista ja hyvää. Kausi 1, 9/10. Leila valmistaa täyttävää brasilialaista feijoada-pataa kanasta, pavuista ja riisistä. Lisäksi tällä kertaa tehdään parmesaanilla maustettuja papuranskalaisia, raikasta veriappelsiinigranitaa ja syksyistä murupaistosta omenista ja luumuista. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

Kolme klassikkoa. Kausi 1, 8/10. Leila tekee oman versionsa kolmesta suositusta klassikkoruoasta. Kalatacot saavat seurakseen mangosalsaa ja jogurttiaiolia. Valkoisen pizzan täytteeksi tulee ricotta-juustoa ja portobello-sieniä. Suussasulava suklaamousse tehdään tällä kertaa avokadosta. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

Herkkuja viikonlopuksi. Kausi 1, 10/10. Viikonlopun ruokalistalla on myskikurpitsasalaattia, karitsan paahtopaistia ja belugalinssejä sekä jälkiruokana terveellistä suklaajäätelöä ja karamellisoituja popcorneja. Juomaksi valmistuu appelsiinilla ja kanelilla maustettua omenasangriaa. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

Uusi alku. Kausi 2, 1/10. Leila aloittaa uuden vuoden tekemällä aasialaishenkistä kanakeittoa sekä kesäkurpitsanuudeleita, joiden sekaan tulee pinjansiemen- ja saksanpähkinäkastiketta. Hän puristaa mehua paljon lehtivihreää sisältävistä aineksista. Herkkusuille valmistetaan suklaisia Bountyja. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

Herkkuja viikonlopuksi. Kausi 1, 10/10. Viikonlopun ruokalistalla on myskikurpitsasalaattia, karitsan paahtopaistia ja belugalinssejä sekä jälkiruokana terveellistä suklaajäätelöä ja karamellisoituja popcorneja. Juomaksi valmistuu appelsiinilla ja kanelilla maustettua omenasangriaa. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

Uusi alku. Kausi 2, 1/10. Leila aloittaa uuden vuoden tekemällä aasialaishenkistä kanakeittoa sekä kesäkurpitsanuudeleita, joiden sekaan tulee pinjansiemen- ja saksanpähkinäkastiketta. Hän puristaa mehua paljon lehtivihreää sisältävistä aineksista. Herkkusuille valmistetaan suklaisia Bountyja. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Edelliset lähetykset

Leilan superruokaa

Kasvisruokaa. Kausi 1, 3/10. Leila valmistaa kesäkurpitsafrittereitä halloumin ja tahinijogurtin kera ja tekee helpon arkipastan kylmällä tomaattikastikkeella. Lisäksi hän puristaa supernaisen mehua ja leipoo päivitetyn version suositusta porkkanakakustaan. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

Kasvisruokaa. Kausi 1, 3/10. Leila valmistaa kesäkurpitsafrittereitä halloumin ja tahinijogurtin kera ja tekee helpon arkipastan kylmällä tomaattikastikkeella. Lisäksi hän puristaa supernaisen mehua ja leipoo päivitetyn version suositusta porkkanakakustaan. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

Grilli kuumana. Kausi 1, 2/10. Leila valmistaa grilliruokia. Ensin grillataan tonnikalaa ja paksoita, sitten maissia manchego-juuston ja chilin kera. Myös jälkiruoka valmistuu grillissä, kun Leila tarjoaa grillattua ananasta kookoskerman kera. Jano sammuu raikkaalla melonadilla. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

Helppoa arkiruokaa. Kausi 1, 1/10. Leila tekee yksinkertaista ja maukasta arkiruokaa, chermoulalla maustettua marokkolaista kanaa ja raikasta vehnänjyväsalaattia. Makean himoa tyydyttävät terveellinen suklaafudge ja vihreistä herneistä tehty herkkujäätelö. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

🍿 Päivän leffasuositukset

BlacKkKlansman

BlacKkKlansman

Jasper Pääkkönen näyttelee yhtä avainrooleista Oscar-palkitussa elokuvassa. BlacKkKlansman on tositapahtumiin perustuva tarina afroamerikkalaisesta poliisista, joka onnistuu soluttautumaan Ku Klux Klaniin. 125 min. Ohjaus: Spike Lee. Pääosissa: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Topher Grace, Jasper Pääkkönen. (BlacKkKlansman, Rikoskomedia, Yhdysvallat, 2018)

Kutonen klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,5
Rocketman Nelonen klo 21.00: Rocketman IMDb 7,3 Fast & Furious 5 Hero klo 21.00: Fast & Furious 5 IMDb 7,3 I Am Legend TV5 klo 21.00: I Am Legend IMDb 7,2
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.