Edelliset lähetykset

Liisa ja Leo

Ihmeellinen matka (2/2). Leo haluaa kotiin, ja häntä myös odotetaan kärsimättömästi Ihmemaassa. Liisa yrittää saada taika-avaimen itselleen haastamalla koripallossa pojan, jonka hallussa avain on.

Liisa ja Leo

Ihmeellinen matka (1/2). Jaksossa palataan hetkeen, jolloin Leo ja Liisa tapasivat. Leo tulee vahingossa Liisan kotiin taikaoven kautta. Liisa hukkaa Ihmemaan avaimen, ja Leo hätääntyy. Pääseekö hän enää kotiin?

Liisa ja Leo

Rasittava vieras. Vanha suupaltti Dodson tulee Leon riesaksi kylään, koska väittää haluanansa munalleen parhaan kuoriutumisympäristön. Liisa saa kuningattaren määräämään Dodsonin muuttamaan linnaansa.

Liisa ja Leo

Naurettavaa! Opettaja ei ilahdu Liisan vitsailusta. Liisa päättää lähteä Ihmemaahan ilakoimaan, mutta kuinka ollakaan, kuningatar on kieltänyt vitsailun Ihmemaassa.

Liisa ja Leo

Ensi-ilta. Liisaa kiukuttaa, kun kaverit eivät noudata näytelmässä hänen käsikirjoitustaan. Liisa lähtee Ihmemaahan, jossa kuningatar käskee hänen valmistaa teatteriesityksen illaksi.

Liisa ja Leo

Syyttä suotta. Äiti kieltää Liisaa lähtemästä ulos leikkimään kavereiden kanssa. Liisa harmistuu ja pujahtaa Ihmemaahan. Ihmemaassa kuningatar on kieltänyt ulkona liikkumisen.

Liisa ja Leo

Numerot. Liisa pelkää, ettei hän selviä matematiikan kokeesta, ja hän lähtee Ihmemaahan hakemaan apua. Ihmemaassa Leo tarjoaa numeromehua, jota Liisa hörppää aivan liikaa.

Liisa ja Leo

Kirjavelho. Liisa tekee paperilennokin äitinsä kirjasta. Äiti harmistuu, ja Liisa pujahtaa Leon luo Ihmemaahan. Ihmemaassa Liisa ja Leo tapaavat kirjavelhon, joka osaa kunnostaa kirjoja.

Liisa ja Leo

Kissan kanssa. Liisan lemmikkikissa Kajo on tottelematon, ja sekös Liisaa harmittaa. Ihmemaassa riittää hämmästeltävää, kun Veikko-kissa puhkeaa puhumaan

Liisa ja Leo

Päiväni Liisana. Liisa löytää Ihmemaasta merkillisen vekottimen, joka toistaa menneitä hetkiä. Kun vekottimeen tulee vika, sama hetki toistuu ja toistuu, ja silloin ovat hyvät neuvot tarpeen HD
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.