Liv & Learn: Kylässä Olgan keittiössä

,

Kausi 1. Jakso 8/8. Olga valmistaa muhkeita kasvispihvejä tattarista, perunasta, valkokaalista ja sipulista. Ravintoarvoiltaan tämä herkku on erinomainen. Kotimainen ohjelma. (1')

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Liv & Learn: Kylässä Olgan keittiössä

Kausi 1. Jakso 8/8. Olga valmistaa muhkeita kasvispihvejä tattarista, perunasta, valkokaalista ja sipulista. Ravintoarvoiltaan tämä herkku on erinomainen. Kotimainen ohjelma. (1')

Liv & Learn: Kylässä Olgan keittiössä

Kausi 1. Jakso 7/8. Peltileivän raaka-aineina käytetään porkkanamehua ja mysliä. Spelttijauhoista valmistetun leivän taikina valmistuu nopeasti ja vaivattomasti. Kotimainen ohjelma. (1')

Liv & Learn: Kylässä Olgan keittiössä

Kausi 1. Jakso 6/8. Olga valmistaa aamiaisherkkua muffinssivuokaan. Kasviksia sisältävä munakas valmistetaan uunissa lasten toimiessa apukokkeina. Kotimainen ohjelma. (1')

Liv & Learn: Kylässä Olgan keittiössä

Kausi 1. Jakso 5/8. Olgan lempiruoka kasviskaalilaatikko saa täytteeksi kotimaista härkäpapurouhetta. Mausteina käytetään meiramia ja tummaa siirappia. Kotimainen ohjelma. (1')

Liv & Learn: Kylässä Olgan keittiössä

Kausi 1. Jakso 4/8. Päivän salaatti kootaan iduista, avokadosta, basilikasta sekä paahdetuista pähkinöistä ja siemenistä. Salaattikastikkeeseen löydetään uusi vivahde. Kotimainen ohjelma. (1')

Liv & Learn: Kylässä Olgan keittiössä

Kausi 1. Jakso 3/8. Olga valmistaa spelttijauhoista maistuvia pitsasarvia lapsille mukaan retkievääksi. Reseptissä kohtaavat pitsa ja croissant-tyyppinen uuniherkku. Kotimainen ohjelma. (1')

Liv & Learn: Kylässä Olgan keittiössä

Kausi 1. Jakso 2/8. Täysjyväriisistä ja pippurijuustosta valmistettu herkullinen arkikeitto, jonka tärkein raaka-aine on syksyllä kerätyt ja kuivatut suppilovahverot. Kotimainen ohjelma. (1')

Liv & Learn: Kylässä Olgan keittiössä

Kausi 1. Jakso 1/8. Olga valmistaa maissijauhosta ja erilaisista siemenistä gluteenitonta näkkileipää, jota on hyvä pitää vierasvarana aina kaapissa. Kotimainen ohjelma. (1')