Lumimaa

(7)

,

24/24. Jouluaatto. On lopultakin jouluaatto, mutta onnistuuko joulupukki lähtemään MUhun joulumieltä tuomaan? Nyt Selman täytyy päättää, jääkö hän Lumimaahan vai palaako MUhun Ruthin luokse.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Lumimaa

24/24. Jouluaatto. On lopultakin jouluaatto, mutta onnistuuko joulupukki lähtemään MUhun joulumieltä tuomaan? Nyt Selman täytyy päättää, jääkö hän Lumimaahan vai palaako MUhun Ruthin luokse.

Lumimaa

23/24. Taistelu aikaa vastaan. Julius on palannut! Vaan ehtiikö hän lukea kaikki kirjeet ja puhaltaa kaikki joulupallot hohtamaan, niin että tie MUhun aukeaa?

Lumimaa

22/24. Synkkälässä. Selma, Nuoli ja Frida lähtevät synkkälään. Varjoloukko ja Julius on löydettävä! Talvi suuttuu toden teolla, kun hänelle selviää, ettei pullakieltoa kunnioiteta. Niinpä hän sulkee Gertrudin leipomon.

Lumimaa

21/24. Varjoloukko. Selma, Frida ja Nuoli yrittävät ymmärtää oraakkelin kummalliset sanat. Entä missä on Varjoloukko? Kolmikon täytyy saada kaikki Lumimaan lapset mukaan, jotta arvoitus ratkeaa. Håkan taivuttelee Ruthin kirjoittamaan Selmalle kirjeen. Sen jälkeen Ruth, Håkan ja Svensson jäävät kaikki vahtimaan yöksi kirjelaatikkoa.

Lumimaa

20/24. Oraakkeli kutsuu Selmaa. Outo valo seuraa Selmaa koko päivän. Nuoli ja Frida eivät saa enää olla Selman kanssa, joten Selman on selvitettävä omin päin, mitä ääni merkitsee.

Lumimaa

19/24. Toivo on menetetty. Lapset ja Fridan isä ovat tuoneet Juliuksen reen Lumimaan torille, mutta Talvi väittää rakentaneensa reestä kopion asukkaita ilahduttaakseen. Näyttää siltä, ettei kukaan usko lasten kertomusta.

Lumimaa

18/24. Reki. Selma, Frida ja Nuoli heräävät Juliuksen salaisen ystävän luona. Tämä näyttää, että joulupukin reki on yhä hänen luonaan. Ruthista puolestaan alkaa tuntua, että hän on tulossa antikvariaatissa hulluksi. Niinpä hän ilahtuu, kun eräs nainen haluaa ostaa liikkeen.

Lumimaa

17/24. Kirjelinnut lentävät kesälään. Selma, Nuoli ja Frida hiipivät yöllä etsimään yölintuja, joista Juliuksen salainen ystävä puhui. Kjell Svensson väittää Ruthin tyhjentävän kirjelaatikon lasten kirjeistä iltaisin. Ruth närkästyy tästä niin, että hän antaa Svenssonin ja Håkanin jäädä yöksi liikkeeseen toteamaan omin silmin, ettei hän vie kirjeitä.

Lumimaa

16/24. Salainen ystävä. Selma, Nuoli ja Frida menevät vaivihkaa kesälään etsimään Juliuksen salaista ystävää. Talvea kismittää, kun Lumimaan asukaat eivät noudata hänen sääntöjään. Antikvariaatissa käy kuhina, ja kirjeet joulupukille katoavat yön aikana.

Lumimaa

15/24. Lasten kirjeet joulupukille. Julius oli kirjoittanut päiväkirjaansa, että hän tapaisi kesälässä "salaisen ystävänsä". Kuka se voisi olla? Ja kuinka sen voisi selvittää, kun kesälään ei saa enää mennä? Talven talon ovelle ripustetaan kirjelaatikko, jotta lasten kirjeet löytäisivät tiensä uuden joulupukin luokse.