Maatilan Gourmet

,

Vuosi maatilalla. On kulunut pian vuosi siitä, kun Matthew muutti maatilalle ja aloitti lähiruokaprojektinsa. Hän päättää järjestää sen kunniaksi juhlat ja kutsuu paikalle aiemmissa jaksoissa nähtyjä tuttuja. Matthew hakee myös uusia lajikkeita kasvimaalleen, jonka hän on suojannut verkolla - pysyvätpä opossumit poissa! Uusia sikojakin saapuu tilalle. Australialaisessa realitysarjassa seurataan ruokakriitikko Matthew Evansin matkaa hetkisestä kaupunkielämästä maaseudun rauhaan Tasmanian saarelle. Tarkoituksena on palata ruoan alkulähteille ja löytää parhaat paikalliset herkut. Sarja päättyy.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Maatilan Gourmet

Vuosi maatilalla. On kulunut pian vuosi siitä, kun Matthew muutti maatilalle ja aloitti lähiruokaprojektinsa. Hän päättää järjestää sen kunniaksi juhlat ja kutsuu paikalle aiemmissa jaksoissa nähtyjä tuttuja. Matthew hakee myös uusia lajikkeita kasvimaalleen, jonka hän on suojannut verkolla - pysyvätpä opossumit poissa! Uusia sikojakin saapuu tilalle. Australialaisessa realitysarjassa seurataan ruokakriitikko Matthew Evansin matkaa hetkisestä kaupunkielämästä maaseudun rauhaan Tasmanian saarelle. Tarkoituksena on palata ruoan alkulähteille ja löytää parhaat paikalliset herkut. Sarja päättyy.

Maatilan Gourmet

Kädet jauhoihin. Matthew on päässyt tavoitteissaan pitkälle: hän saa omalta tilaltaan lihan, kananmunat, kasvikset, maidon, juuston ja voin. Yksi taito on kuitenkin vielä hakusessa - leivänteko. Ensin hän hakee jauhoja paikallisesta myllystä ja suuntaa sitten leipämestarin oppiin. Matthew kokeilee myös kakun leipomista. Australialaisessa realitysarjassa seurataan ruokakriitikko Matthew Evansin matkaa hetkisestä kaupunkielämästä maaseudun rauhaan Tasmanian saarelle. Tarkoituksena on palata ruoan alkulähteille ja löytää parhaat paikalliset herkut.

Maatilan Gourmet

Lähiruokalounas. Matthew'n ja Rossin ruokakojulla käy kova kuhina, ja miehet päättävät järjestää herkullisia liharuokia pursuavan juhlalounaan parhaille asiakkailleen. Suurta päivää varten Matthew joutuu tuttavan avulla panemaan yhden lampaistaan lihoiksi. Tarjolla on myös ankkaa ja jänistä. Australialaisessa realitysarjassa seurataan ruokakriitikko Matthew Evansin matkaa hetkisestä kaupunkielämästä maaseudun rauhaan Tasmanian saarelle. Tarkoituksena on palata ruoan alkulähteille ja löytää parhaat paikalliset herkut.

Maatilan Gourmet

Luonnon aarteita. Matthew lähtee ystävineen metsälle ja ripustaa saaliin puuhun mureutumaan. Hän pääsee myös tryffeleiden jäljille ja valmistaa kallisarvoisista löydöksistä maukkaan aterian luonnonhelmassa. Lisäksi käydään kalassa. Australialaisessa realitysarjassa seurataan ruokakriitikko Matthew Evansin matkaa hetkisestä kaupunkielämästä maaseudun rauhaan Tasmanian saarelle. Tarkoituksena on palata ruoan alkulähteille ja löytää parhaat paikalliset herkut.

Maatilan Gourmet

Oman lehmän maidosta. Uusin tulokas maatilalle on Maggie-lehmä, jonka maidosta Matthew valmistaa muun muassa voita, juustoa ja kirnupiimää. Lisäksi jaksossa herkutellaan juustofonduella ja patikoidaan luonnossa. Australialaisessa realitysarjassa seurataan ruokakriitikko Matthew Evansin matkaa hetkisestä kaupunkielämästä maaseudun rauhaan Tasmanian saarelle. Tarkoituksena on palata ruoan alkulähteille ja löytää parhaat paikalliset herkut.

Maatilan Gourmet

Merikorvia ja kalkkunoita. Matthew'n maatila saa uusia asukkaita: tervetuloa kalkkunat! Lintujen kotiuduttua hän lähtee sukeltamaan abaloneja eli merikorvia, joista valmistuu herkullinen ateria ystävien luona. Matthew joutuu myös haasteen eteen; hänen on teurastettava ensimmäiset kukkonsa. Australialaisessa realitysarjassa seurataan ruokakriitikko Matthew Evansin matkaa hetkisestä kaupunkielämästä maaseudun rauhaan Tasmanian saarelle. Tarkoituksena on palata ruoan alkulähteille ja löytää parhaat paikalliset herkut.