Maria Wern

(12)

,

Kuin varjot, osa 2. Kausi 8, 8/8. Marian takia väärä mies passitettiin vankilaan, ja nyt tämä on pahoinpidelty siellä. Maria tajuaa ryöstäjän hautovan murhaa. Ehtiikö hän ajoissa estämään sen? Ruotsalainen rikossarja gotlantilaispoliisi Maria Wernistä. Sarja perustuu Anna Janssonin suosittujen dekkarien hahmoihin.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Maria Wern

Kuin varjot, osa 2. Kausi 8, 8/8. Marian takia väärä mies passitettiin vankilaan, ja nyt tämä on pahoinpidelty siellä. Maria tajuaa ryöstäjän hautovan murhaa. Ehtiikö hän ajoissa estämään sen? Ruotsalainen rikossarja gotlantilaispoliisi Maria Wernistä. Sarja perustuu Anna Janssonin suosittujen dekkarien hahmoihin.

Maria Wern

Kuin varjot, osa 1. Kausi 8, 7/8. Visbyn raviviikolla tehdään useita raakoja ryöstöjä, mikä saa etenkin turistit levottomiksi. Ryöstöjen kohteilta varastetaan arvotavaroita. Yllättäen Maria joutuu kasvokkain tekijän kanssa, ja hänen silminnäkijälausunnollaan on merkittäviä seurauksia. Ruotsalainen rikossarja gotlantilaispoliisi Maria Wernistä. Sarja perustuu Anna Janssonin suosittujen dekkarien hahmoihin.

Maria Wern

Pahuuden syvät juuret, osa 2. Kausi 8, 6/8. Vanhan maanomistajan katoamista ei pidetä vapaaehtoisena. Sitten myös ympäristöreportaasia Gotlannissa tekevä Hartmanin tytärkin katoaa. Mitä kaiken taakse oikein kätkeytyy? Ruotsalainen rikossarja gotlantilaispoliisi Maria Wernistä. Sarja perustuu Anna Janssonin suosittujen dekkarien hahmoihin.

Maria Wern

Pahuuden syvät juuret, osa 1. Kausi 8, 5/8. Kun rannalta löytyy ammuttu mies, epäilykset kohdistuvat vanhaan maanomistajaan, joka on aseistettu, dementoitunut ja kateissa. Hartmanin tytär tulee Gotlantiin tekemään ympäristöraporttia. Sebastian alkaa haaveilla yhteisestä lapsesta Marian kanssa, mutta Maria empii asiaa. Ruotsalainen rikossarja gotlantilaispoliisi Maria Wernistä. Sarja perustuu Anna Janssonin suosittujen dekkarien hahmoihin.

Maria Wern

Väärä oikeus, osa 2. Kausi 8, 4/8. Kuolleeksi oletettu nuori onkin yllättäen elossa. Käy ilmi, että poliisiasemalla joku on poistanut tapauksesta saatuja vihjeitä. Keneen Maria voi luottaa? Ruotsalainen rikossarja gotlantilaispoliisi Maria Wernistä. Sarja perustuu Anna Janssonin suosittujen dekkarien hahmoihin.

Maria Wern

Väärä oikeus, osa 1. Kausi 8, 3/8. Merestä löytyy nuorisokodista karanneen pojan ruumis. Pian samasta paikasta katoaa toinenkin nuori. Maria painostaa nuorisokodin asukkaita paljastamaan tietonsa huonolla menestyksellä. Sebastian on huolissaan hänen ja Marian tulevaisuudesta, kun hän saa tietää Marian hakeneen salaa töitä ulkomailta. Ruotsalainen rikossarja gotlantilaispoliisi Maria Wernistä. Sarja perustuu Anna Janssonin suosittujen dekkarien hahmoihin.

Maria Wern

Vihollinen joukossamme, osa 2. Kausi 8, 2/8. Armeijaan liittyvistä rikoksista epäilty pakenee metsään, mutta Maria pohtii, onko kyseessä kuitenkaan oikea henkilö. Maan turvallisuus on vaarassa, ja pian alkaa olla kiire. Päätyykö tärkeä ja tulenarka materiaali vääriin käsiin? Ruotsalainen rikossarja gotlantilaispoliisi Maria Wernistä. Sarja perustuu Anna Janssonin suosittujen dekkarien hahmoihin.

Maria Wern

Vihollinen joukossamme, osa 1. Kausi 8, 1/8. Armeijan harjoituksissa kuorma-autossa tapahtuu räjähdys ja nuori sotilas kuolee. Armeijan väellä tuntuu olevan jotain salattavaa. Mitä räjähdyksen taakse kätkeytyy? Maria Wern alkaa tutkia tapausta ja saa uuden kollegan. Ruotsalainen rikossarja gotlantilaispoliisi Maria Wernistä. Sarja perustuu Anna Janssonin suosittujen dekkarien hahmoihin.

Maria Wern

Kohtalon hauta, osa 2. Kausi 7, 8/8. Joen varrelta kuolleena löytyneen Amandan tapausta tutkittaessa on selvinnyt, että se liittyy sekä Ekin että myös Marian entisen miehen Christerin surmaan. Kymmenen vuoden takaiset tapahtumat eivät ehkä menneetkään, kuten on luultu. Tutkimusten edetessä Maria joutuu elämään raskaat muistot uudelleen, mutta totuus on saatava selville. Ruotsalainen rikossarja Maria Wernistä, Gotlannin saarella asuvasta taitavasta poliisista. Sarja perustuu Anna Janssonin hahmoihin.

Maria Wern

Kohtalon hauta, osa 1. Kausi 7, 7/8. Maria ja Sebastian joutuvat keskeyttämään lomansa, kun joen varrelta löytyy naisen ruumis. Löytö liittyy jotenkin Mariaan. Kun Maria kollegoineen alkaa selvittää tapausta, myös eräät menneet tragediat alkavat näyttäytyä uudessa valossa. Ruotsalainen rikossarja Maria Wernistä, Gotlannin saarella asuvasta taitavasta poliisista. Sarja perustuu Anna Janssonin hahmoihin.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.