McLeodin tyttäret

(12)

,

Kausi 5, 4/32. Onko enää sankareita? Dave joutuu hankaluuksiin, kun hän koettaa pelastaa vahingoittuneen hevosen öykkäripoliitikon kynsistä. Jodin huoli Lukesta kasvaa. (U)

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 4/32. Onko enää sankareita? Dave joutuu hankaluuksiin, kun hän koettaa pelastaa vahingoittuneen hevosen öykkäripoliitikon kynsistä. Jodin huoli Lukesta kasvaa. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 5/32. Mustan kuningattaren paluu. Harry on salaa tyytyväinen, kun Sandra palaa kaupunkiin, mutta mitä naisella on oikein mielessään? Nick saa perinpohjaisen oppitunnin yksinhuoltajaisän velvoitteista. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 6/32. Kuuluuko...? Kipeää jalkaansa poteva Stevie viehättyy kaksisuuntaisesta radiosta ja sopii jopa treffit liukaskielisen Romeon kanssa. Sandra tekee Katelle houkuttelevan työtarjouksen. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 7/32. Homma hanskassa? Sandra hieroo karjakauppoja ja käyttää Katea hyväkseen. Katella on muutenkin hankaluuksia uudessa työpaikassaan ja hän joutuu törmäyskurssille karskien työmiesten kanssa. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 8/32. Vanhoja heiloja. Kate järjestää vanhan koulunsa patikointikerhon tapaamisen ja säpsähtää pahoin tavatessaan ensirakkautensa. Jodi tapaa myös entisen - ja harmittavan hyvin menestyneen - kiistakumppaninsa, Natalien. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 9/32. Vartaloiskuja. Harry on sydänkohtauksen jälkeen toipunut työkykyiseksi, mutta nyt sydän alkaa reistailla uudestaan. Alex pyytää Jodia esittelemään uutta sonniaan maatalousnäyttelyssä. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 10/32. Isän synnit. Sandra ei sulata sitä, että Alex on nyt tilan johdossa ja ryhtyy punomaan juonia Alexin mustamaalaamiseksi. Drover's Runin naiset juhlivat lottovoittoa, mutta kenellä voittokuponki oikein on? (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 11/32. Menestynyt nuori mies. Stevie tapaa entisen poikaystävänsä, mutta pitäisikö tälle kertoa, että hän on Rosen isä? Luke tuumii laajentavansa huoltoasemaa Terryn poissa ollessa, mutta mistä rahat? (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 12/32. Helmi. Jodin tunteet Lukea kohtaan lämpenevät entisestään, mutta poikaparka on ajautumassa yhä syvemmälle rikosten verkkoon. Nickiä ärsyttää Tessin ja Alexin huoleton taloudenpito. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 13/32. Tuhlaajatytär. Tess saa vieraakseen serkkunsa Reganin, tapaaminen alkaa kuitenkin viileissä merkeissä. Mutta serkussa on kuitenkin tiukan paikan tullen ainesta. Jodi suree vankilassa viruvaa Lukea. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 14/32. Rakkautta ja päähänpinttymiä. Tess ei oikein pääse sinuiksi Regan-serkkunsa kanssa, mutta Dave onnistuu siinä paljon paremmin. Kate ryhtyy selvittämään, miksi Regan ylipäätään on tullut tilalle. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 15/32. Pitkä päivä. Muiden ollessa piknikillä Stevie jää vahtimaan Charlottea. Mutta äkkiä tyttö katoaa kuin maan nielemänä. Tyttö löytyy, mutta Tess joutuu tekemään nopeita päätöksiä. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 16/32. Kätköissä maan. Tilalla on muutoksen tuulia ilmassa, sillä Tess ja Nick ovat lähdössä Argentiinaan ja Stevie jää vastuunkantajaksi. Mutta sitten paljastuvat Reganin suunnitelmat. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 17/32. Kullan kimallusta. Kuinka käy Drover's Runin, kun Regan aikoo ryhtyä kaivamaan tilan mailta kultaa? Tess ei kuitenkaan luovuta, vaikka lain mukaan hän ei voi Reganin toimia estääkään. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 18/32. Kyvyt puntarissa. Stevie saa nyt näyttää, kuinka hän pärjää Drover's Runin tilanhoitajana. Naapuritilan Harry on syntymäpäivästään huolimatta synkällä tuulella. Dave ja Kate osallistuvat parina lintubongauskisaan. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 19/32. Uskottelua. Kate säikähtää pahoin saadessaan tietää, että hänen isoäitinsä on tulossa kylään. Kate on näet kertonut tälle hieman muunneltua totuutta elämästään. Alex haluaa tietää, mikä Rob on oikein miehiään. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 20/32. Taivas ja maa. Steviellä on nyt tilan johdossa näytön paikka, mutta yllättäen tilan luomutilan status joutuu vaaraan. Harry ostaa huoltoaseman, jolla Terry on töissä ja nimittää Moiran sen johtajaksi. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 21/32. Kuuhulluutta. Täysikuu saa vanhat pelot viriämään ja synnyttää uusia mustasukkaisuuden puuskia ja Alex joutuu hengenvaaraan puhdistaessaan saastunutta vesisäiliötä. Stevie alkaa pohtia Megin salaisuutta. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 22/32. Tunteiden ristiaallokossa. Kuivan kauden jatkuessa Sandra raivostuu, kun naapurin karja tunkeutuu Killarneyn maille, mutta mikä naista oikein riepoo? Arvoituksellinen Rob kiinnostaa niin Jodia kuin Alexiakin. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 23/32. Vaikea valinta. Stevien sisar Michelle saapuu tilalle mukanaan Stevien tytär Rose, jonka Michelle ja hänen miehensä ovat adoptoineet. Onko nyt tullut aika kertoa Roselle, kuka hänen oikea äitinsä on? (U)

Edelliset lähetykset

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 3/32. Eron katkeruus. Meg pyyhältää tuulispäänä paikalle auttaakseen Tessiä selviytymään Nickin lähdön jälkeen, mutta Tess purkaa surunsa työhön. Tilanne on kestämätön myös Nickin kannalta. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 2/32. Valkoisia valheita. Drover's Runin naiset valmistautuvat jännittyneinä vuotuiseen asuste- ja tuotenäyttelyyn. Nick sotkeentuu pahasti valheidensa verkkoon ja väistämätön on edessä. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 5, 1/32. Ei-kenenkään-maa. Sallyn tulo vauvoineen paikkakunnalle näyttää aiheuttavan säröjä Tessin ja Nickin avioliitolle. Harry on myös täysin alamaissa Sandran lähdettyä. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 4, 32/32. Viisastuuko vahingosta? Jännitteitä on ilmassa kosolti, kun Sally asuu päätalossa Nickin ja Tessin kanssa ja Stevie sivummalla seuranaan Kane. Tessin on vaikea ajatella, että Nick on tulossa isäksi. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 4, 31/32. Ryppyjä rakkaudessa. Tess ja Nick huomaavat, että kuherruskuukausi on todella ohi, kun Nickin eksä saapuu tilalle. Stevie on saanut ihailijan, joka jättää pieniä lahjoja hänen ovelleen. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 4, 30/32. Rakkauden tähden. Tess tarjoaa Jasminelle töitä tilalta ja kovia kokenut serkku ottaa tarjouksen mielihyvin vastaan ja myös Alex tarjoaa apuaan. Tess miettii, kuinka Nick tulisi toimeen lasten kanssa. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 4, 29/32. McLeodin tytär. Menneisyyden haamut alkavat kuiskia Drover's Runissa, kun Tessin serkku Jasmine saapuu tilalle. Jasminella on ollut vastoinkäymisiä ja hän tarvitsee apua. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 4, 28/32. Herra talossa. Nickin muutto Drover's Runiin aiheuttaa jännitteitä, Jodi ja Stevie joutuvatkin kysymään Tessiltä, kuka tilalla oikein määrää. Dave aiheuttaa sotkun, joka saa Harryn raivoihinsa. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 4, 27/32. Näytön paikka. Tess ja Nick ovat lähteneet häämatkalle ja Stevie ja Kate päättävät nyt näyttää, mihin he todella kykenevät. Yhteistyö naisten välillä ei vain ota sujuakseen. Jodin viaton flirtti kostautuu. (U)

McLeodin tyttäret

Kausi 4, 26/32. Tästä eteenpäin. Häävalmistelut etenevät kitkatta, mutta Nickin äidin saapuminen rikkoo sopua. Hänellä on Tessille erikoinen tarjous. Kaiken lisäksi tilalle iskevät vielä tulimuurahaiset. (U)