Menu Finnjävel

,

Lammaskaali. Kausi 1, 5/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen lähtevät Punkalaitumelle selvittämään perinteisen lammaskaalin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat lammaskaalista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Menu Finnjävel

Lammaskaali. Kausi 1, 5/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen lähtevät Punkalaitumelle selvittämään perinteisen lammaskaalin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat lammaskaalista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.

Menu Finnjävel

Menu. Kausi 1, 6/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen ovat saaneet luotua kaikki ruokalajit ravintolansa ruokalistalle. Nyt on aika laittaa ruoat oikeaan järjestykseen, ja menukokonaisuus testaukseen. Mutta yllättävä vastoinkäyminen laittaa suunnitelmia uusiksi. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.

Menu Finnjävel

Lammaskaali. Kausi 1, 5/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen lähtevät Punkalaitumelle selvittämään perinteisen lammaskaalin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat lammaskaalista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.

Menu Finnjävel

Ohrarieska. Kausi 1, 4/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen suuntaavat Rapion myllylle, Paatelan kylään. Tavoitteena on oppia myllyn toimintaa ja perinteisen rieskan tekemistä. Ruokakokeilujen kautta he luovat ohrarieskasta fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.

Menu Finnjävel

Ohrarieska. Kausi 1, 4/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen suuntaavat Rapion myllylle, Paatelan kylään. Tavoitteena on oppia myllyn toimintaa ja perinteisen rieskan tekemistä. Ruokakokeilujen kautta he luovat ohrarieskasta fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.

Menu Finnjävel

Kauris. Kausi 1, 3/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen matkaavat Paraisille Qvidjan linnaan, josta käsin lähdetään metsästysreissulle. Ruokakokeilujen kautta he luovat kauriista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.

Menu Finnjävel

Kauris. Kausi 1, 3/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen matkaavat Paraisille Qvidjan linnaan, josta käsin lähdetään metsästysreissulle. Ruokakokeilujen kautta he luovat kauriista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.

Menu Finnjävel

Savusilakka. Kausi 1, 2/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen lähtevät Uuteenkaupunkiin kalastusreissulle - ja paikallinen kalastaja opastaa silakan savustamisen saloihin. Ruokakokeilujen kautta kokit luovat savusilakasta fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.

Menu Finnjävel

Savusilakka. Kausi 1, 2/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen lähtevät Uuteenkaupunkiin kalastusreissulle - ja paikallinen kalastaja opastaa silakan savustamisen saloihin. Ruokakokeilujen kautta kokit luovat savusilakasta fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.

Menu Finnjävel

Läskisoosi. Kausi 1, 1/6. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen matkaavat Juvalle selvittämään perinteisen läskisoosin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat läskisoosista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmasarja seuraa Finnjävel -ravintolan nimikkomenun syntyprosessia. Kotimainen ruokaohjelma.