Mestari

(12) IMDb 7,2

,

(Master, The 2012). Sodan jälkeen paikkaansa maailmassa etsivä Freddie Quell (Joaquin Phoenix) tapaa karismaattisen uskonlahkon johtajan (Philip Seymour Hoffman), jota sanotaan vain Mestariksi. Vihdoin Freddie tuntee löytäneensä paikkansa ja tarkoituksensa elämässä alistuessaan Mestarin koekaniiniksi ja opetuslapseksi. Pääosissa: Joaquin Phoenix, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Laura Dern. Ohjaus: Paul Thomas Anderson. (131')

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Mestari

Näyttelijä rakentaa hahmoja mm. tarkkailemalla muita. Outi Mäenpää ja Johannes herättävät huomiota kauppakeskuksen käytävillä. Myös satunnainen ohikulkija joutuu keskelle improvisointia.

Mestari

Tanssija Jenni kokee pienen järkytyksen, kun itse Jorma Uotinen saapuu katsomaan hänen harjoituksiaan. Myös laulaja Marianna ja näyttelijä Johannes jatkavat treenejä mestareidensa kanssa.

Mestari

Tanssija Jenni kokee tuplayllätyksen, ja näyttelijä Johanneksen treenejä saapuu katsomaan Esko Roine Tampereen Teatterikesästä. Laulaja Marianna kamppailee esiintymiskappaleensa tulkinnan kanssa.

Mestari

Jännitys tiivistyy, kun tanssija Jennillä on edessä koetanssi Jorma Uotiselle. Laulaja Mariannalla on Titelle yllättäviä uutisia.

Mestari

Tanssija Jenni ja näyttelijä Johannes harjoittelevat viimeisiä kertoja mestareidensa kanssa ja saavat yllättäen koeyleisöä paikalle katsomaan esityksiään. Luvassa on myös hemmottelua ja rentoutumista.

Mestari

Tanssija Jennin ja hänen mestarinsa Harri Kuorelahden harjoitukset huipentuvat Jennin esitykseen Kuopio tanssii ja soi -festivaaleilla. Miten Jenni selviää lopullisesta haasteestaan?

Mestari

Näyttelijä Johanneksella on edessään lopullinen haaste: monologin esittäminen Tampereen Teatterikesässä. Ensin Johanneksen täytyy vakuuttaa Esko Roine, joka päättää pääseekö Johannes esiintymään.

Mestari

Kahden lahjakkaan nuoren matka kohti unelmia voi alkaa. Sanna Jääskeläinen ja Jaro Kinnunen ovat saaneet mestareikseen alojensa huiput Arja Korisevan ja Toni Gardemeisterin.

Mestari

Ryhtyykö Arja Koriseva Sannan mestariksi? Sanna matkustaa Jyväskylään selvittämään asiaa. Jaro valmistautuu SM-sarjan koitokseen Valkeakoskella.

Mestari

Jaro kohtaa legendaarisen kartturimestari Timo Rautiaisen. Sanna saa avukseen vahvan stailaustiimin. Outi Broux ja Kaija Serpenttiini loihtivat Sannasta esiin huikean kuningattaren.