, Yle Teema & Fem
4/4. Alkupaloiksi valmistetaan uunissa paistettuja ydinluita, jotka tarjotaan leivän ja persiljasalaatin kanssa. Mette auttaa pääruokana tarjottavan helmikanan valmistuksessa ja James taas päärynäjälkiruuan teossa.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle Teema & Fem
4/4. Alkupaloiksi valmistetaan uunissa paistettuja ydinluita, jotka tarjotaan leivän ja persiljasalaatin kanssa. Mette auttaa pääruokana tarjottavan helmikanan valmistuksessa ja James taas päärynäjälkiruuan teossa.
- · Yle Teema & Fem
3/4. Alkupaloiksi tarjoillaan viiriäisenmunia, remoulade-kastiketta ja kotitekoisia perunalastuja. James valmistaa ankkaa korvasienikastikkeessa. Mette paljastaa Jamesille herkullisen jäätelöreseptinsä.
- · Yle Teema & Fem
2/4. Mette auttaa Jamesia valmistamaan piikkikampelaa ja fenkoliblinien kanssa tarjottavia simpukoita. Mette puolestaan vihkii Jamesin herkullisen Rubinstein-kakun saloihin.
- · Yle Teema & Fem
1/4. Kondiittori Mette Blomsterberg ja Veljesten keittiöstä tuttu James Price rakastavat kumpikin hyvää ruokaa. Mutta miten ruuanlaitto sujuu Meteltä ja jälkiruokien valmistus Jamesilta?
- · Yle Teema & Fem
4/4. James Price on valinnut alkuruoaksi erikoisen ruokalajin, "cervelle de canut" eli silkinkutojan aivot. Lisäksi tarjotaan broileripyöryköitä savoijinkaalin kera ja Mette Blomsterbergin upeaa jälkiruokatorttua. (U)
- · Yle Teema & Fem
3/4. Tänään maistellaan alkuruoaksi rapeita rapupyöryköitä ja rapumajoneesia. Pääruoaksi James Price valmistaa kurnusimppua. Mette Blomsterberg taikoo jälkiruoaksi kaneliparfeeta karviaismarjahillokkeen kera. (U)
- · Yle Teema & Fem
2/4. James Price ja Mette Blomsterberg valmistavat tänään kermaista kapakalaa sekä rapeaa kateenkorvaa rapujen ja vihannesten kera. Metten jälkiruokapiiraissa maistuvat limetti, lakritsi, espresso, mustikka ja herukka. (U)
- · Yle Teema & Fem
1/4. Mette Blomsterbergin ja James Pricen ruokalistalle tulee tänään aitoja kesäherkkuja. Alkuruokana tarjotaan friteerattuja kesäkurpitsankukkia. Jälkiruoassa maistuvat suklaa ja tyrni. (U)
- · Yle Teema & Fem
4/4. James Price on valinnut alkuruoaksi erikoisen ruokalajin, "cervelle de canut" eli silkinkutojan aivot. Lisäksi tarjotaan broileripyöryköitä savoijinkaalin kera ja Mette Blomsterbergin upeaa jälkiruokatorttua. (U)
- · Yle Teema & Fem
4/4. James Price on valinnut alkuruoaksi erikoisen ruokalajin, "cervelle de canut" eli silkinkutojan aivot. Lisäksi tarjotaan broileripyöryköitä savoijinkaalin kera ja Mette Blomsterbergin upeaa jälkiruokatorttua. (U)
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.