Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

,

Sushi-riisipiirakoita ja vadelmaleivoksia. Kausi 3. Jakso 17. Seksikäs Suklaa ja Harri Syrjänen kokkaavat sushi-riisipiirakoita ja vadelmaleivoksia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

Sushi-riisipiirakoita ja vadelmaleivoksia. Kausi 3. Jakso 17. Seksikäs Suklaa ja Harri Syrjänen kokkaavat sushi-riisipiirakoita ja vadelmaleivoksia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

Capresehodaria ja paprika-kanasalaattia. Kausi 3. Jakso 16. Grillausmesteri Jarmo Ritvanen ja Harri Syrjänen kokkaavat capresehodaria ja paprika-kanasalaattia, luvassa myös grillausta. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

Vegaaninen voileipäkakku ja valkosuklaamutakakku. Nettiteksti: Kausi 3. Jakso 15. Keittiömestari Eero Vottonen ja Harri Syrjänen kokkaavat vegaanisen voileipäkakun ja valkosuklaamutakakun. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

Kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja. Kausi 3. Jakso 14. Tv-juontaja Ilkka Uusivuori ja Harri Syrjänen kokkaavat kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja. Mukana myös koripalloiija Lauri Markkanen. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

Parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia. Kausi 3. Jakso 13. Mediapersoona Jani Halme ja Harri Syrjänen kokkaavat parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

Salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja. Kausi 3. Jakso 12. Saija Hakoniemi ja Harri Syrjänen kokkaavat salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

Kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa. Kausi 3. Jakso 11. Keittiömestari Kim Mikkola ja Harri Syrjänen kokkaavat kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

Lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa. Kausi 3. Jakso 10. Lasse Lehtinen ja Harri Syrjänen kokkaavat lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

Rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta. Kausi 3. Jakso 9. Bocuse d¿Or-kokki Mikko Kaukonen ja Harri Syrjänen kokkaavat rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

Mitä tänään syötäisiin? Perjantai

Karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua. Kausi 3. Jakso 8. Sisustussuunnittelija Niina Ahonen ja Harri Syrjänen kokkaavat karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.