Murhavaisto

(12)

,

Kuin tuhka tuuleen. Kahden lapsen isä ja arvostettu tutkija Jim Donnelly katosi jälkiä jättämättä työpaikaltaan vuonna 2004. Vaimo Tracey toivoo meedioiden ratkaisevan arvoituksen. Vaikuttava puolidokumentäärinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla. Pelkän valokuvan tai syntymäajan avulla selvänäkijät pystyvät kertomaan hyytävän tarkkoja yksityiskohtia selvittämättä jääneistä rikoksista.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Murhavaisto

Kuin tuhka tuuleen. Kahden lapsen isä ja arvostettu tutkija Jim Donnelly katosi jälkiä jättämättä työpaikaltaan vuonna 2004. Vaimo Tracey toivoo meedioiden ratkaisevan arvoituksen. Vaikuttava puolidokumentäärinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla. Pelkän valokuvan tai syntymäajan avulla selvänäkijät pystyvät kertomaan hyytävän tarkkoja yksityiskohtia selvittämättä jääneistä rikoksista.

Murhavaisto

Kylmä kuolema. Meediot selvittävät, miten Brendan Percy kohtasi hyisen loppunsa vuonna 2004. Ruumiinavauspöytäkirjaan on merkitty kuolinsyiksi vajaalämpöisyys ja nestehukka, mutta on yhä epäselvää, kuinka Percy päätyi Oamarun lähellä sijaitsevalle vuoristoseudulle ja paleltui kuoliaaksi. Kelvin Cruickshank ja Sue Nicholson etsivät vastauksia henkimaailmasta. SARJA PÄÄTTYY. Puolidokumentaarinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.

Murhavaisto

Meren viemää. Aaron Hopa katosi tutkimusalukselta Persianlahdella vuonna 1999. Ruumiin huuhtouduttua rantaan paljastui, ettei kyse ollut onnettomuudesta. Vaikuttava puolidokumentäärinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla. Pelkän valokuvan tai syntymäajan avulla selvänäkijät pystyvät kertomaan hyytävän tarkkoja yksityiskohtia selvittämättä jääneistä rikoksista.

Murhavaisto

Valheiden verkko. Meediot etsivät johtolankoja arvoitukselliseen hukkumiskuolemaan, joka tapahtui vuonna 2002 Uuden-Seelannin Waikatossa. Petoksesta syytetty perheenisä Jason Dark löytyi joesta keuhkot täynnä vettä ja ranteet auki viilleltyinä. Pikaisen tutkinnan jälkeen poliisi totesi tapauksen ilmiselväksi itsemurhaksi. Epäilyttävät kasvovammat, epäselvyydet Jasonin työpaikan kirjanpidossa ja poliisitutkinnan ylimalkaisuus ovat jääneet kalvamaan omaisia. Sue Nicholson ja Deb Webber yrittävät ottaa kyvyillään selvää, missä olosuhteissa Jason Dark kuoli ja hyötyikö joku hänen kuolemastaan. Puolidokumentaarinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.

Murhavaisto

Ojaan unohdettu. Samoalaissyntyinen 12-vuotias Agnes löydettiin puolipukeissa ojaan hukkuneena vuonna 1992. Poliisi ei kuitenkaan epäillyt asiassa rikosta vaan kuolema kuitattiin tapaturmaiseksi. Meedioiden ensimmäinen haaste on selvittää, oliko kuitenkin kyse murhasta. Vaikuttava puolidokumentäärinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla. Pelkän valokuvan tai syntymäajan avulla selvänäkijät pystyvät kertomaan hyytävän tarkkoja yksityiskohtia selvittämättä jääneistä rikoksista.

Murhavaisto

Isoisää etsimässä. Tutkittavana kimurantti katoamistapaus vuodelta 1985. Laajan suvun kantava voima Allan Woodford eli Woody katosi 65-vuotiaana kotoaan Uuden-Seelannin Mossburnissa. Tuloksettomien etsintöjen ja pinnallisen tutkinnan jälkeen poliisi totesi tapauksen itsemurhaksi. Woodyn autoihin kohdistuneet polttoainevarkaudet ja lähistöltä löytynyt huumeviljelmä antavat omaisten mielestä kuitenkin aihetta murhatutkintaan. Meediot Kelvin Cruickshank ja Sue Nicholson yrittävät ratkaista arvoituksen etsimällä vastauksia henkimaailmasta. Vaikuttava puolidokumentaarinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.

Murhavaisto

Huijarin kuolema. Garth Doull haaveili poliisin ammatista, mutta päätyi elättämään itsensä rikoksilla. Vuonna 1989 hänen eloton ruumiinsa löydettiin Wellingtonin satama-altaasta. Vaikuttava puolidokumentäärinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla. Pelkän valokuvan tai syntymäajan avulla selvänäkijät pystyvät kertomaan hyytävän tarkkoja yksityiskohtia selvittämättä jääneistä rikoksista.

Murhavaisto

Oikeutta hakemassa. Vaimonsa tappajaksi leimattu aviomies yrittää puhdistaa maineensa kääntymällä meedioiden puoleen. Lindsay ja Lesley Calvertin auvoisa yhteiselo Uuden-Seelannin uneliaassa Waikawaussa oli vaihtunut syrjähypyn takia alituiseen riitelyyn. Helmikuussa 1977 Lesley katosi jäljettömiin, ja hänen ruumiinsa löytyi seitsemän kuukauden kuluttua alueelta, joka oli jo kertaalleen tutkittu perusteellisesti. Epäilyttävät olosuhteet ja perheen karjatilan selittämättömät tihutyöt ovat lisänneet vettä kylän huhumyllyyn. Jaksossa haastatellaan tienoon asukkaita ja pohditaan, joutuiko Lesley mustasukkaisuusdraaman uhriksi vai ajoiko mutkistunut elämäntilanne hänet itsemurhaan. Vaikuttava puolidokumentaarinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.

Murhavaisto

Äidin pahin painajainen. Vuonna 1992 kaksivuotiaan Amber Leen perhe oli matkalla asuntoautolla ja leiriytyi Kingstonin pikkukaupunkiin. Äidin kauhuksi tytär katosi jälkiä jättämättä. Vaikuttava puolidokumentäärinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla. Pelkän valokuvan tai syntymäajan avulla selvänäkijät pystyvät kertomaan hyytävän tarkkoja yksityiskohtia selvittämättä jääneistä rikoksista.

Murhavaisto

Kadonneen jäljillä. Kiperä katoamistapaus vuodelta 2008 tuottaa meedioille päänvaivaa. Siegfried Newman katosi keskellä päivää vietyään kaksi poikaansa kouluun Uuden-Seelannin Katikatissa. Vaimon taannoinen kuolema oli suistanut miehen syvään masennukseen, josta hän yritti selvitä lääkkeillä. Epäselvien olosuhteiden ja poliisitutkinnassa havaittujen puutteiden takia tapauksesta on esitetty monenlaisia teorioita. Katosiko stressaantunut Newman omille teilleen, ajoiko henkinen luhistuminen hänet itsemurhaan vai tapasiko mies kohtalonsa metsässä tapaturmaisesti? Villeimpien huhujen mukaan Newman joutui petoksen takia henkirikoksen uhriksi. Meediot Sue Nicholson ja Deb Webber yrittävät selvittää totuuden ainutlaatuisilla kyvyillään. Sarjan neljäs tuotantokausi alkaa. Vaikuttava puolidokumentaarinen sarja murhista ja katoamistapauksista, joita selvitellään meedioiden avulla Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.