🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

Mutsi

(S)

,

Kumman kaa ja kielipoliisi. Kausi 8, 1/12. Tammy odottaa syntymäpäivänään hermostuneena soittoa vankilassa olevalta isältään, ja muut pitävät hänelle yökyläilyt, jotta hän saisi muuta ajateltavaa. Bonnie ja Adam nauttivat tyhjästä pesästä Christyn muutettua opiskelemaan. Amerikkalainen komediasarja.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Mutsi

Kumman kaa ja kielipoliisi. Kausi 8, 1/12. Tammy odottaa syntymäpäivänään hermostuneena soittoa vankilassa olevalta isältään, ja muut pitävät hänelle yökyläilyt, jotta hän saisi muuta ajateltavaa. Bonnie ja Adam nauttivat tyhjästä pesästä Christyn muutettua opiskelemaan. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Pikkuvirhe ja kehräävä kisuli. Kausi 8, 2/12. Marjorie esittelee tytöille uuden poikaystävänsä Garyn, joka osoittautuu kaikkien mielestä vastenmieliseksi tapaukseksi. Jill tekee vahingossa jättilahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Tangia ja turvapaikkaa kaikille. Kausi 8, 3/12. Bonnien entinen rokkariheila saapuu AA-kokoukseen, mutta ei vaikuta muistavan Bonniea lainkaan. Tammy saa päähänsä remontoida Adamin keittiön sopivammaksi pyörätuolia varten. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Astronautit ja läskiroippeet. Kausi 8, 4/12. Jill ja Andy kutsuvat Bonnien ja Adamin tuplatreffeille, jossa tunnelma ei olekaan niin leppoisa kuin toivoisi. Tammy menee kokki-Rudyn avuksi tämän ruokakärrylle. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Raitis velho ja puutyöpaja. Kausi 8, 5/12. Bonnie on huolesta soikeana, kun Adam lähtee laskettelureissulle vanhan kaverinsa kanssa. Jill lähtee Tammyn seuraksi vapaaehtoistyöhön, mutta muiden auttamisen sijaan hän ajattelee vain itseään. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Vilkkuvalot ja lyhyt potku. Kausi 8, 6/12. Andy ei ole ottanut Jilliin mitään yhteyttä, ja Jill epäilee että kaiken takana on Andyn uusi naispuolinen työpari. Jill lähtee seuraamaan Andya selvittääkseen, onko tällä jotain sutinaa työparinsa kanssa. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Vaahtokarkkeja ja perhonen. Kausi 8, 7/12. Jillin hammaslääkäri on jäämässä eläkkeelle, ja Jill ahdistuu asiasta. Adam vie Bonnien reissuun matkailuautolla ja yllättää tämän kertomalla, että on itse asiassa ostanut auton itselleen. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Kemikaalihaju ja verinen tynkä. Kausi 8, 8/12. Bonnie yrittää päättää, mitä tekisi Christyn entiselle huoneelle tämän lähdettyä opiskelemaan. Tammy alkaa toden teolla hermostua Marjorien määräilyyn ja arvosteluun. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Mocktaileja ja fiksuja lapsia. Kausi 8, 9/12. Bonnie alkaa suunnitella Adamin baariin listaa alkoholittomista drinkeistä. Jill tahtoisi tapailla Trevoria, mutta pelkää Bonnien suuttuvan siitä. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Ankeriaita ja melonimies. Kausi 8, 10/12. Marjorie murtaa kätensä kuultuaan ensin poikaystävältään, että tämä on jättämässä hänet. Wendy tapailee uutta miestä, ja muut järkyttyvät kuullessaan, että tämä on jo naimisissa. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Riikinkukko ja isä O'Leary. Kausi 8, 11/12. Adam tulee pääpuhujaksi AA-kerhon kokoukseen ja ystävystyy siellä Rodin kanssa. Bonnie ei tykkää näiden kahden kaveruudesta, koska haluaa pitää Rodin itsellään. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Pikkutanssija ja äkkipiknik. Kausi 8, 12/18. Adam huomaa strippiklubin tienvarsimainoksen, jossa komeilee vanha kuva Christystä. Bonnie tahtoo ottaa ohjat omiin käsiinsä ja hankkiutua eroon mainoksesta. Amerikkalainen komediasarja.

Mutsi

Klondike-5 ja salaperhe. Kausi 8, 13/18. Adam tahtoo sovittaa vanhoja syntejään ja alkaa käydä läpi listaa ihmisistä, joita on loukannut. Tammy haluaa sovittaa myös vanhat syntinsä ja palaa ravintolaan, jonka aikoinaan ryösti. Amerikkalainen komediasarja.