New Yorkin luksuslukaalit

,

Kaappari ja loikkari. Kausi 9, 15/16. Fredrik syyttää Ryania kohteidensa varastamisesta ja ottaa tämän puhutteluun. Tyler tarvitsee taikatemppuja myydäkseen avustajansa miesystävän vanhempien asunnon. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä. Uusinta.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

New Yorkin luksuslukaalit

Kaappari ja loikkari. Kausi 9, 15/16. Fredrik syyttää Ryania kohteidensa varastamisesta ja ottaa tämän puhutteluun. Tyler tarvitsee taikatemppuja myydäkseen avustajansa miesystävän vanhempien asunnon. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

New Yorkin luksuslukaalit

Viiniä ja vääntöä. Kausi 9, 14/16. Steve on saamassa jättitoimeksiannon, mutta ensin hänen pitää päästä eroon kalliista viisiöstään. Fredrik kuulee, että Ryan on yrittänyt napata hänen kohteensa. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä. Uusinta.

New Yorkin luksuslukaalit

Viiniä ja vääntöä. Kausi 9, 14/16. Steve on saamassa jättitoimeksiannon, mutta ensin hänen pitää päästä eroon kalliista viisiöstään. Fredrik kuulee, että Ryan on yrittänyt napata hänen kohteensa. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

New Yorkin luksuslukaalit

Luksusleikkitreffit. Kausi 9, 13/16. Ryan ja Steve tapaavat perheineen ja tekevät samalla kauppoja. Ryan uskoo viimein löytäneensä sopivan asunnon australialaisella asiakkalleen. Kirstenin italialainen asiakas taas asettaa asunnolleen mahdottoman hintapyynnön. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä. Uusinta.