New Yorkin luksuslukaalit

Tulevat lähetykset

New Yorkin luksuslukaalit

Babe Ruth ja Narnia. Kausi 9, 4/16. Steve saa myytäväkseen historiallisen asunnon rakastetusta Ansonia-rakennuksesta, mutta asunto kaipaa melkoista kasvojenkohotusta. Ryan saa tuplatoimeksiannon, joiden kohdalla hän ottaa käyttöön tutut naamiaisjipot. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

New Yorkin luksuslukaalit

Viimeiset hetket. Kausi 9, 5/16. Ryan kosiskelee Brooklynissä vaikeasti tavoiteltavaa kiinteistökehittäjää, ja Tylerin kaupat sujuvat yllättävän hyvin. Mutta korona lähestyy New Yorkia, ja pian kiinteistödiilit jäävät taka-alalle. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

New Yorkin luksuslukaalit

Pako New Yorkista. Kausi 9, 6/16. Korona iskee New Yorkiin täysillä, kiinteistökaupat menevät jäihin, ja välittäjät pakenevat maaseudulle dokumentoimaan elämäänsä ilman kuvausryhmiä. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

New Yorkin luksuslukaalit

Etänä, mutta etevä. Kausi 9, 7/16. Steve paljastaa vaikuttavan remonttinsa, ja Fredrik testaa robottiesittelyä. Tylerilla on asiakas, joka epäröi myynnin suhteen. Kovimmat paikat ovat Ryanilla, joka perustaa oman firmansa keskellä pandemiaa. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

🍿 Päivän leffasuositukset

Saksikäsi Edward

Saksikäsi Edward

Edward Scissorhands, USA, 1990. O: Tim Burton. P: Johnny Depp ja Winona Ryder. Syrjäisessä kartanossa asuvalla Edwardilla on sakset käsien tilalla. Edwardin elämä muuttuu, kun hän tutustuu omalaatuiseen naapurustoon ja tapaa tytön.

STAR Channel klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,9
Paddington 2 TV5 klo 16.45: Paddington 2 IMDb 7,8 Lady Bird FRII klo 16.45: Lady Bird IMDb 7,4 Rocketman Nelonen klo 16.55: Rocketman IMDb 7,3
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.