Niki viinitilojen keittiöissä

,

Korsika. Niki matkaa Kauneuden Saarelle, Korsikalle. Tapaamme mystisen viinitekijän Yves Canarellin ja tutustumme vuoristokulttuuriin sekä saaren leikkeleisiin ja juustoihin. Viinintekijä Antoine Arena kutsuu Nikin kotikeittiöönsä. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Niki viinitilojen keittiöissä

Korsika. Niki matkaa Kauneuden Saarelle, Korsikalle. Tapaamme mystisen viinitekijän Yves Canarellin ja tutustumme vuoristokulttuuriin sekä saaren leikkeleisiin ja juustoihin. Viinintekijä Antoine Arena kutsuu Nikin kotikeittiöönsä. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')

Niki viinitilojen keittiöissä

Provence. Niki esittelee kuulun Aix-en-Provencen torin erilaisine herkkuineen. Jaksossa vieraillaan oliivimyllyssä sekä Ottin viinitilalla. Kotikeittiössä loihditaan lähiruokaa meren antimista ja Niki kertoo Aiolin respetin roséviinien maistelun lomassa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')

Niki viinitilojen keittiöissä

Rhône. Niki menee vierailulle ystävänsä Rudin luo Chateau Montfauconiin. Yhdessä he viettävät poikamiesillan ja valmistavat maailman parasta karitsaa. Niki tutustuu Gigondasin sydämessä sijaitsevan ravintolan keittiöön ja sen erikoisuuksiin. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')

Niki viinitilojen keittiöissä

Languedoc-Roussillon. Niki tekee ostoksia Carcassonnen linnoituskaupungissa Canal du Midin varrella ja tapaa torimyyjiä viinin höystämällä aamiaisella. Viinintekijä Frederic Porro kutusuu Nikin kotikeittiöönsä valmistamaan villisikamuhennosta. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')

Niki viinitilojen keittiöissä

Lounais-Ranska. Pyreneitten rinteiltä Niki löytää kaistaleen paratiisia ja tutustuu Domaine Souch’in Madame Yvonneen sekä hänen kauniiseen tilaansa. Niki joutuu uurastamaan keskelle kiireisintä sadonkorjuuta päättymättömille viinipelloille. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')

Niki viinitilojen keittiöissä

Bordeaux. Sadonkorjuun aikaan Niki tutustuu Bordeaux’n alueeseen ja viinilinnoihin. Avotulella valmistetaan scampeja sekä mureaa karitsaa. Chateau Siauracin emäntä istuttaa Nikin pitopöydän ääreen jossa valtionpäämiehetkin ovat viihtyneet. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')

Niki viinitilojen keittiöissä

Calvados. Niki vierailee Normandiassa tutustumassa merenantimien toreihin ja oppii valmistamaan erilaisia meren herkkuja. Calavdostilalla tutustutaan helppoon tapaan valmistaa kyyhkyä oman puutarhan omenoilla höystettynä ja maistellaan siideriä sekä vanhaa Calvadosta. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')

Niki viinitilojen keittiöissä

Loire. Loiren laaksossa sijaitsevat Ranskan upeimmat linnat. Niki valmistaa piknik-salaatin linnan puutarhassa ja tutustuu raikkaisiin valkoviineihin. Viinitilalla tarjoillaan maittava kalalounas höystettynä puutarhan antimilla. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')

Niki viinitilojen keittiöissä

Burgundi. Burgundin viinit tunnetaan ympäri maailman. Niki luotsaa katsojat hienostuneiden viinien maailmaan. Merlinin tilalla valmistetaan paikallinen erikoisuus Bressen kana ja tutustutaan myös etanaraviolien tekoon Maconissa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')

Niki viinitilojen keittiöissä

Savoji. Vuorten kupeessa sijaitseva Annecy on Nikille tärkeä paikka, jossa hän on asunut perheineen. Vierailemme Magninin perhetilalla jossa valmistetaan herkkua Tôme-juustosta. Niki vie katsojat aidolle ranskalaiselle perheillalliselle siskonsa luo kylään Annecy-järven rannalle. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')