, Yle Teema & Fem
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. (U) HD
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle Teema & Fem
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. (U) HD
- · Yle Teema & Fem
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. (U) HD
- · Yle Teema & Fem
4/5. Pujol on Meksikon tunnetuin ravintola. Niklas saapuu keittiömestari Enrique Olveran vieraaksi ja näkee, kuinka meksikolainen katuruoka on viety ravintolaan. Perinteisiä ruokalajeja tehdään siellä uudella tavalla. (U) HD
- · Yle Teema & Fem
4/5. Pujol on Meksikon tunnetuin ravintola. Niklas saapuu keittiömestari Enrique Olveran vieraaksi ja näkee, kuinka meksikolainen katuruoka on viety ravintolaan. Perinteisiä ruokalajeja tehdään siellä uudella tavalla. (U) HD
- · Yle Teema & Fem
3/5. Niklas viettää viikon Lontoossa, Margot Hendersonin kuulussa Rochelle Canteen -ravintolassa. Vanhaan polkupyörävarastoon sijoittuva lounasravintola on tottunut julkkiksiin, kuten Keira Knightleyyn ja Björkiin. (U) HD
- · Yle Teema & Fem
2/5. Niklas lähtee Limaan tapaamaan julkkiskokki Gastón Acuriota. Mies on uudistanut perulaisen keittiön ja tehnyt siitä maailmankuulun. Niklaksella on vaikeuksia tehdä vaikutus tähän maailmanluokan kokkiin. (U) HD
- · Yle Teema & Fem
2/5. Niklas lähtee Limaan tapaamaan julkkiskokki Gastón Acuriota. Mies on uudistanut perulaisen keittiön ja tehnyt siitä maailmankuulun. Niklaksella on vaikeuksia tehdä vaikutus tähän maailmanluokan kokkiin. (U) HD
- · Yle Teema & Fem
1/5. Kun keittiömestari Paul Cunningham sai veritulpan stressin takia, hän sulki Michelin-tähditetyn ravintolansa ja avasi rauhallisen kestikievarin, Henne Kirkeby Kron. Niklas viettää siellä viikon kokaten. (U) HD
- · Yle TV2
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. (U) HD
- · Yle TV2
5/5. Niklas kokkaa viikon Pariisissa, Iñaki Aizpitarten Le Chateaubriand -bistrossa. Klassista ranskalaista keittiötä ja arkiruokaa yhdistävää ravintolaa ei katsottu hyvällä silmällä perinteisissä ravintolapiireissä. (U) HD
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.