, MTV Ava
Äyriäisten juhlaa. Frohavet Norjan länsirannikolla on todellinen äyriäisten ja vesiviljelyn paratiisi. Andreas Viestad hyödyntää Frohavetin runsaita äyriäis- ja kalasaaliita ja valmistaa paistettuja kampasimpukoita, japanilaisvaikutteista lohta, keisarihummeria ja taskurapuja sekä paistettua lohta simpukkakastikkeen kera.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · MTV Ava
Äyriäisten juhlaa. Frohavet Norjan länsirannikolla on todellinen äyriäisten ja vesiviljelyn paratiisi. Andreas Viestad hyödyntää Frohavetin runsaita äyriäis- ja kalasaaliita ja valmistaa paistettuja kampasimpukoita, japanilaisvaikutteista lohta, keisarihummeria ja taskurapuja sekä paistettua lohta simpukkakastikkeen kera.
- · MTV Ava
Vuoriston marjat. Andreas käy Jotunheimenin kansallispuistossa ja valmistaa syksyn marjasadosta marjakeittoa, hilloja, pihlajanmarjahyytelöä sekä pääruoaksi glaseerattua siankylkeä.
- · MTV Ava
Omenaisia makuja. Länsi-Norjan Hardangerissa omenoiden sadonkorjuukausi jatkuu koko syksyn marraskuuhun asti. Andreas matkustaa Hardangerinvuonolle ja valmistaa myöhäissyksyn omenasadosta jälkiruokia, lisukkeita liharuoan seuraksi, omenatotia ja leivonnassa käytettävän taikinajuuren.
- · MTV Ava
Jäämeren antimia. Andreas matkustelee Pohjois-Norjassa sekä Lofooteilla ja valmistaa ruokia turskasta ja nieriästä. Aluksi tarjolla on paistettua kalaa säilöttyjen vihannesten ja sinappimajoneesin kera, sitten friteerattuja turskan kieliä ja lopuksi lämmittävä kalakeitto.
- · MTV Ava
Rasvaista ankkaa ja makeita omenoita. Tänään Andreas Viestad matkustaa Telemarkin kanavalla ja valmistaa hienostuneita herkkuja ankasta. Ankanmaksamoussen ja ankansydänsalaatin valmistuttua Andreas yhdistää Etelä-Norjan luonnon antimet kokkaamalla purotaimenta sorsakastikkeen kera. Lopuksi hän vielä hauduttaa ankankoipia omenamehussa ja grillaa ankanrintaa ja omenoita.
- · MTV Ava
Monikäyttöinen peruna. Tänään Andreas käy Etelä-Norjassa Totenin ja Gjøvikin perunanviljelysmailla ja valmistaa ruokia perunoista ja ravuista. Tarjolle tulee perunaleipää, kahta erilaista perunamuusia, raputäytteisiä kaalikääryleitä ja keitettyjä rapuja.
- · MTV Ava
Savustetut herkut. Tänään Andreas tutustuu Larvikin mineraalivesikylpylöihin ja valmistaa ruokia savustamalla. Savustusuunissa makua saavat kana, katkaravut ja kilohailit, joista valmistuu myös marinoidut kalafileet ja tuhti kalapiiras. Ohjelman sadannen jakson kunniaksi Andreas sekoittaa oman versionsa cosmopolitanista ja herkuttelee lopuksi uunissa paistetulla kanalla.
- · MTV Ava
Äyriäisten juhlaa. Frohavet Norjan länsirannikolla on todellinen äyriäisten ja vesiviljelyn paratiisi. Andreas Viestad hyödyntää Frohavetin runsaita äyriäis- ja kalasaaliita ja valmistaa paistettuja kampasimpukoita, japanilaisvaikutteista lohta, keisarihummeria ja taskurapuja sekä paistettua lohta simpukkakastikkeen kera.
- · MTV Ava
Vuoriston marjat. Andreas käy Jotunheimenin kansallispuistossa ja valmistaa syksyn marjasadosta marjakeittoa, hilloja, pihlajanmarjahyytelöä sekä pääruoaksi glaseerattua siankylkeä.
- · MTV Ava
Pyhä ruijanpallas. Pohjois-Norjan Helgelandin vesissä elää myyttinen ruijanpallas, jopa yli 300-kiloiseksi kasvava jätti, jota on aikanaan pidetty jumalallisena. Ruijanpallaksen sukulaista grönlanninpallasta tarjotaan lähes yksinomaan savustettuna, ja se maistuu mainiolta savulohen ja perunasalaatin kera. Ruijanpallaksesta on moneksi: sitä voi säilöä etikkaliemeen, hauduttaa vihannesten ja yrttien kera tai paistaa pihvin tapaan ja tarjota demi-glace-kastikkeella. Ruokamatkailuohjelma.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.