Edelliset lähetykset

Puhtaana käteen

6/6. Voitto tai kuolema! Paitsi että Samilta viedään kaikkein tärkein, hän ja kotikutoiset rikoskumppanit ovat ahtaalla. Sisäpiirin kauppiaat puhaltavat niskaan ja jäljellä on enää yksi keino. Puhdistaako Sam pöydän? (U)

Puhtaana käteen

5/6. Se vie koko käden. Samin hermopeli kannatti jälleen, mutta edessä on yhä kovemmat kierrokset - kuinka hän niistä selviytyy? Samia painostetaan kotona ja hänen on pakko tunnustaa addiktionsa ääneen. (U)

Puhtaana käteen

4/6. Kun antaa pikkusormen... Samin hullunrohkea veto saattoi kannattaa, mutta hänen tilannettaan se ei helpota. Myös kotona hän venyy äärimmilleen todistaakseen pärjäävänsä, mutta ennen pitkää kaikki romahtaa. (U)

Puhtaana käteen

3/6. Seuraava siirto. Sam ja Jess joutuvat kuulusteluun, jäävätkö he nyt kiinni petoksesta? Sam ei aio jäädä tuleen makaamaan vaan sukeltaa entistä syvemmälle peliin riskejä kaihtamatta. Kotona ei suju yhtään paremmin. (U)

Puhtaana käteen

2/6. Kovin panoksin. Sam rimpuilee petoksen ja arjen oravanpyörässä, ja holtiton meno uhkaa viedä perherauhan. Pelko kiinnijäämisestä pakottaa hänet keksimään jotain uutta ja äkkiä. (U)

Puhtaana käteen

1/6. Kohtalon lapsi. Elämä ei ole koskaan hymyillyt Samille, kahden lapsen äidille, jolla on peliriippuvuus. Sam hankkii elantoa siivoojana Lontoon bisneskortteleissa. Eräänä päivänä hän saa idean - aukeaako siitä taivas? (U)

Puhtaana käteen

6/6. Voitto tai kuolema! Paitsi että Samilta viedään kaikkein tärkein, hän ja kotikutoiset rikoskumppanit ovat ahtaalla. Sisäpiirin kauppiaat puhaltavat niskaan ja jäljellä on enää yksi keino. Puhdistaako Sam pöydän? HD

Puhtaana käteen

5/6. Se vie koko käden. Samin hermopeli kannatti jälleen, mutta edessä on yhä kovemmat kierrokset - kuinka hän niistä selviytyy? Samia painostetaan kotona ja hänen on pakko tunnustaa addiktionsa ääneen. HD

Puhtaana käteen

4/6. Kun antaa pikkusormen... Samin hullunrohkea veto saattoi kannattaa, mutta hänen tilannettaan se ei helpota. Myös kotona hän venyy äärimmilleen todistaakseen pärjäävänsä, mutta ennen pitkää kaikki romahtaa. HD

Puhtaana käteen

3/6. Seuraava siirto. Sam ja Jess joutuvat kuulusteluun, jäävätkö he nyt kiinni petoksesta? Sam ei aio jäädä tuleen makaamaan vaan sukeltaa entistä syvemmälle peliin riskejä kaihtamatta. Kotona ei suju yhtään paremmin. HD
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.