🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

Puumanainen

(12)

,

Havaiji kutsuu 2/2. Umpikadun pönttöjengi pyörii edelleen palmupuiden alla. Muut tuntuvat jo luovuttaneen Travisin suhteen, mutta Laurie ei anna periksi vaan päättää suostutella pojan lähtemään takaisin kotiin. Jules ja Grayson sopivat, että lapsenhankkimispuheita lykätään tuonnemmas, mutta hyvästä yrityksestä huolimatta aihe nostaa rumaa päätään ja uhkaa pilata romanttisen loman. Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi päättyy.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Puumanainen

Havaiji kutsuu 2/2. Umpikadun pönttöjengi pyörii edelleen palmupuiden alla. Muut tuntuvat jo luovuttaneen Travisin suhteen, mutta Laurie ei anna periksi vaan päättää suostutella pojan lähtemään takaisin kotiin. Jules ja Grayson sopivat, että lapsenhankkimispuheita lykätään tuonnemmas, mutta hyvästä yrityksestä huolimatta aihe nostaa rumaa päätään ja uhkaa pilata romanttisen loman. Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi päättyy.

Puumanainen

Havaiji kutsuu 1/2. Ystävät ovat Julesille kuin perhe, ja umpikadun jengi haaveileekin perhelomasta kaukaiseen Viiinimaahan. Travis on vajonnut todella alas, hän asuu isänsä veneessä ja on jättämässä opintojaan kesken. Laurie pitää pojalle palopuheen, jolla on arvaamattomat seuraukset. Kaksiosaisen kauden päätösjakson ensimmäinen osa. Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi.

Puumanainen

Ei nimi tölkkiä pahenna. Travis synkistelee edelleen eron jälkimainingeissa, mutta ilmoittaa palaavansa opintojen pariin. Jules ja Bobby tuulettavat onnistumistaan vanhempina, kunnes Kevin kertoo, että poika on ollut poissa collegesta jo pitkään, omalla lomalla. Laurien ja Bobbyn kolikkotölkkibisnes kukoistaa, ja heille tarjoutuu mahdollisuus päästä kiinni isoihin rahoihin. Cameoroolissa Lou Diamond Phillips! Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi.

Puumanainen

Rakkaus raatelee. Jules ja Bobby yrittävät lohduttaa rukkaset saanutta Travisia, ja vaarikin saapuu vierailulle osoittamaan tukeaan tyttärenpojalleen. Miesväki päättää viedä pojan strippiklubille, mutta se ei Julesin mielestä ole sopiva lääke sydänsuruihin. Ellie kieltäytyy kutsumasta Andyn sukulaisia kylään, koska ei halua avata kotinsa ovea kaikille itärannikon Torreseille. Jules saa hänet puhuttua ympäri, ja Andyn veli saapuu Angela-vaimoineen. Veljesten välejä hiertää se, ettei Andy ole opetellut espanjaa, ja Elliellä on kestämistä kälynsä estottomassa flirttailussa. Jaksossa vierailee Kreikkalainen naimakauppa -elokuvasta vuonna 2001 maineeseen ponnahtanut Nia Vardalos, joka on tosielämässä naimisissa Andyä esittävän Ian Gomezin kanssa. Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi.

Puumanainen

Kosto on suloinen. Travis kantaa edelleen mukanaan sormusta ja hautoo kosintaa estääkseen tyttöystäväänsä muuttamasta Chicagoon. Julesin mielestä poika on tekemässä elämänsä pahimman virheen, mutta koska hän on luvannut pitää näppinsä erossa, hän panee Graysonin asialle. Laurie tuskastuu siihen, että hänen ystävyyttään pidetään itsestään selvänä, ja jengi päättää rangaista välinpitämättömästä käytöksestä kuhunkin tapaukseen sopivalla tavalla. Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi.

Puumanainen

Henkimaailman hommia. Bobby osallistuu golfturnaukseen ja Andy lähtee hänen mailapojakseen. Kun kaksikko on saateltu matkaan, huomataan, että Bobbyn onnea tuova aurinkolippa on jäänyt pubiin. Pubin tiskillä käydään kiivasta kamppailua uuden tietovisan herruudesta. Ellien ja Graysonin tyrmistykseksi Laurie voittaa heidät mennen tullen. Jules erehtyy tekemään hyväntekeväisyyttä ja nolaa itsensä pahan kerran. Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi.

Puumanainen

Aikakapseli. Kun Travis oli pieni, Jules ja Bobby hautasivat pihaan laatikon, joka oli tarkoitus kaivaa esiin pojan täyttäessä 18. Nyt maahan unohtunutta aikakapselia etsitään kissojen ja koirien kanssa. Kirsten on saanut työtarjouksen Chicagosta, ja Travis on siipi maassa kultansa lähdöstä. Jules ei tietenkään voi olla sekaantumatta asiaan. Laurie keksii, että Bobby voisi tuotteistaa kolikkotölkkipelinsä ja kerätä sillä rahaa golfkiertuetta varten. Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi.

Puumanainen

Lapsettaa. Kun Jules käskee, muiden on vain hypättävä. Ellie saa tarpeekseen ystävänsä määräilystä ja puhuu suunsa puhtaaksi. Kuten terveellistä onkin, hän tekee sen puhelimitse ja puikkii piiloon. Grayson alkaa kummastella, miksi Andy pahastuu vain hänen leikinlaskustaan, mutta ei muiden. Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi.

Puumanainen

Saat miehen kyyneliin. Ystävänpäivänä Jules haluaa tuntea olevansa tärkeä Graysonille, ja kaavamaisten huomionosoitusten sijaan hän toivoisi pääsevänsä kurkistamaan miehen kuoren alle. Siihen tuntuukin tarjoutuvan oiva tilaisuus, kun käy ilmi, että Grayson on menettänyt isänsä ystävänpäivänä. Ellielle perinteinen rakastavaisten juhlapäivä merkitsee lemmenluritusten sijaan vain ja ainoastaan sitä, että naapurien on aika poistaa jouluvalot tai kuolla. Andy pettyy, kun ei pääse esittelemään showmiehen elkeitään. Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi.

Puumanainen

Maija Poppanen. Jules ärsyyntyy, kun Ellie valittaa äitiyden rankkuutta. Hän itse oli nuori ja kokematon, kun sai lapsen. Ellie tuli äidiksi nelikymppisenä, ja hänellä on varakas mies ja palkattu hoitaja apunaan. Vedonlyönnin seurauksena Jules saa Stanin päiväksi vastuulleen ja nakittaa totta kai myös Graysonin lapsenhoitohommiin. Laurie päättää lähteä miehiä metsästämään ja kummastuu huomatessaan, että rauhallinen viinibaari vetää häntä puoleensa enemmän kuin paidattomat miehet ja diskobiitti. Amerikkalainen komediasarja kiinteistönvälittäjä Jules Cobbin hullunkurisesta perheestä ja ystäväpiiristä. Toinen tuotantokausi.