, National Geographic
Kausi 1, jakso 2. Tortilloita Guatemalassa: Guatemalassa, missä mayat uskoivat, että jumalat tekivät ihmiset maissista, tortilla on jokaisen aterian sydän. Värikkäästä historiastaan huolimatta tätä vaatimatonta leipää ja sitä valmistavia naisia on pidetty jo pitkään itsestäänselvyytenä. Nyt kokkien, maanviljelijöiden ja aktivistien verkosto taistelee kasvattaakseen tortillan arvostusta ja parantaakseen kansakuntansa itsetuntoa.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 2. Tortilloita Guatemalassa: Guatemalassa, missä mayat uskoivat, että jumalat tekivät ihmiset maissista, tortilla on jokaisen aterian sydän. Värikkäästä historiastaan huolimatta tätä vaatimatonta leipää ja sitä valmistavia naisia on pidetty jo pitkään itsestäänselvyytenä. Nyt kokkien, maanviljelijöiden ja aktivistien verkosto taistelee kasvattaakseen tortillan arvostusta ja parantaakseen kansakuntansa itsetuntoa.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 2. Tortilloita Guatemalassa: Guatemalassa, missä mayat uskoivat, että jumalat tekivät ihmiset maissista, tortilla on jokaisen aterian sydän. Värikkäästä historiastaan huolimatta tätä vaatimatonta leipää ja sitä valmistavia naisia on pidetty jo pitkään itsestäänselvyytenä. Nyt kokkien, maanviljelijöiden ja aktivistien verkosto taistelee kasvattaakseen tortillan arvostusta ja parantaakseen kansakuntansa itsetuntoa.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 3. Ramadan-pideä Turkissa: Hedelmällinen puolikuu on paikka, missä leivän siemenet kylvettiin ensimmäisen kerran vuosituhansia sitten – ja Turkissa leipää syödään enemmän kuin missään muualla. Tämä on tarina kahdesta heidän rakkaimmasta leivästään: simitistä, joka ruokkii Istanbulin kaupunkia, ja Ramadan-pidestä, kerran vuodessa tarjottavasta herkusta, joka edustaa myötätuntoa ja anteliaisuutta – jopa vaikeina aikoina.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 3. Ramadan-pideä Turkissa: Hedelmällinen puolikuu on paikka, missä leivän siemenet kylvettiin ensimmäisen kerran vuosituhansia sitten – ja Turkissa leipää syödään enemmän kuin missään muualla. Tämä on tarina kahdesta heidän rakkaimmasta leivästään: simitistä, joka ruokkii Istanbulin kaupunkia, ja Ramadan-pidestä, kerran vuodessa tarjottavasta herkusta, joka edustaa myötätuntoa ja anteliaisuutta – jopa vaikeina aikoina.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 1. Hapanleipää San Franciscossa: Yhdysvalloissa, jossa Wonderbread hallitsee, hapanjuuritaikina kulkee omaa polkuaan – ja se onnistuu parhaiten Kalifornian Bay Arean vastakulttuurin linnakkeessa. Leipureillemme hapanjuurileivän leipominen ei ole vain työtä, vaan tapa löytää täyttymys heidän omilla ehdoillaan. Leipäelämä tuo kuitenkin mukanaan omat haasteensa.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 1. Hapanleipää San Franciscossa: Yhdysvalloissa, jossa Wonderbread hallitsee, hapanjuuritaikina kulkee omaa polkuaan – ja se onnistuu parhaiten Kalifornian Bay Arean vastakulttuurin linnakkeessa. Leipureillemme hapanjuurileivän leipominen ei ole vain työtä, vaan tapa löytää täyttymys heidän omilla ehdoillaan. Leipäelämä tuo kuitenkin mukanaan omat haasteensa.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 3. Ramadan-pideä Turkissa: Hedelmällinen puolikuu on paikka, missä leivän siemenet kylvettiin ensimmäisen kerran vuosituhansia sitten – ja Turkissa leipää syödään enemmän kuin missään muualla. Tämä on tarina kahdesta heidän rakkaimmasta leivästään: simitistä, joka ruokkii Istanbulin kaupunkia, ja Ramadan-pidestä, kerran vuodessa tarjottavasta herkusta, joka edustaa myötätuntoa ja anteliaisuutta – jopa vaikeina aikoina.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 1. Hapanleipää San Franciscossa: Yhdysvalloissa, jossa Wonderbread hallitsee, hapanjuuritaikina kulkee omaa polkuaan – ja se onnistuu parhaiten Kalifornian Bay Arean vastakulttuurin linnakkeessa. Leipureillemme hapanjuurileivän leipominen ei ole vain työtä, vaan tapa löytää täyttymys heidän omilla ehdoillaan. Leipäelämä tuo kuitenkin mukanaan omat haasteensa.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 2. Tortilloita Guatemalassa: Guatemalassa, missä mayat uskoivat, että jumalat tekivät ihmiset maissista, tortilla on jokaisen aterian sydän. Värikkäästä historiastaan huolimatta tätä vaatimatonta leipää ja sitä valmistavia naisia on pidetty jo pitkään itsestäänselvyytenä. Nyt kokkien, maanviljelijöiden ja aktivistien verkosto taistelee kasvattaakseen tortillan arvostusta ja parantaakseen kansakuntansa itsetuntoa.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 2. Tortilloita Guatemalassa: Guatemalassa, missä mayat uskoivat, että jumalat tekivät ihmiset maissista, tortilla on jokaisen aterian sydän. Värikkäästä historiastaan huolimatta tätä vaatimatonta leipää ja sitä valmistavia naisia on pidetty jo pitkään itsestäänselvyytenä. Nyt kokkien, maanviljelijöiden ja aktivistien verkosto taistelee kasvattaakseen tortillan arvostusta ja parantaakseen kansakuntansa itsetuntoa.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.