Rakkautta ja riitasointuja

(7)

,

6/6. Kuorokilpa on ovella ja voitontahto paisuu huimiin mittasuhteisiin. Kun isä ja poika ottavat yhteen, Esther saa tilaisuuden tuulettaa omiakin tunteitaan. Kuinka kilvassa käy? Entä kuka valloittaa Estherin sydämen?

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Rakkautta ja riitasointuja

(Heart & Soul) Michaelin kirkkokuoro soi sievästi mutta sitä eivät suuret taiteelliset ambitiot paina. Kunnes riveihin liittyy uusi määrätietoinen sopraano, ja sointi sähköistyy tahtipuikon heilahduksessa. 1/6. T: BBC.

Rakkautta ja riitasointuja

Ex-miehen kovat sanat osuvat kipeästi Estherin sydämeen ja hän kieltäytyy jatkamasta kakkoskuoron vetämistä. Huoli lähimmäisistä ja erinäiset kahnaukset kuoron riveissä pakottavat hänet miettimään asiaa uudestaan. 2/6.

Rakkautta ja riitasointuja

Emokuoron serbialaisvahvistus on menossa naimisiin ja pyytää Michaelin kuoroa laulamaan häissään. Sisäpiirin tulehtunut ilmapiiri uhkaa vesittää koko aikeen, ja pian näyttää siltä että hääpari jää ilman musiikkia. 3/6.

Rakkautta ja riitasointuja

Valmistautuminen kansalliseen kuorokilpailuun käy jo kuumana, ja Estherin rivit saavat yllättäen uutta vahvistusta. Harjoituksissa nähdään herkkiä hetkiä ja otetaan arkoja ensiaskeleita sydämenasioissa. 4/6.

Rakkautta ja riitasointuja

Suru lähentää etääntyneitä omaisia. Jake purkaa sydäntään Estherille mutta tämä ei tiedä ottaako miehen sanat todesta. Onko Laylalla ja Jakella ollut yhteinen menneisyys, ja onko se lopullisesti ohi vieläkään? 5/6.

Rakkautta ja riitasointuja

Kuorokilpa on ovella ja voitontahto paisuu huimiin mittasuhteisiin. Kun isä ja poika ottavat yhteen, Esther saa tilaisuuden tuulettaa omiakin tunteitaan. Kuinka kilvassa käy? Entä kuka valloittaa Estherin sydämen? 6/6.

Rakkautta ja riitasointuja

(Heart & Soul) 1/6. Michaelin kirkkokuoro soi sievästi mutta sitä eivät suuret taiteelliset ambitiot paina. Kunnes riveihin liittyy uusi määrätietoinen sopraano, ja sointi sähköistyy tahtipuikon heilahduksessa. T: BBC.

Rakkautta ja riitasointuja

2/6. Ex-miehen kovat sanat osuvat kipeästi Estherin sydämeen ja hän kieltäytyy jatkamasta kakkoskuoron vetämistä. Huoli lähimmäisistä ja erinäiset kahnaukset kuoron riveissä pakottavat hänet miettimään asiaa uudestaan.

Rakkautta ja riitasointuja

3/6. Emokuoron serbialaisvahvistus on menossa naimisiin ja pyytää Michaelin kuoroa laulamaan häissään. Sisäpiirin tulehtunut ilmapiiri uhkaa vesittää koko aikeen, ja pian näyttää siltä että hääpari jää ilman musiikkia.

Rakkautta ja riitasointuja

4/6. Valmistautuminen kansalliseen kuorokilpailuun käy jo kuumana, ja Estherin rivit saavat yllättäen uutta vahvistusta. Harjoituksissa nähdään herkkiä hetkiä ja otetaan arkoja ensiaskeleita sydämenasioissa.