Ravintolat syynissä

,

Rantaravintola merihädässä. Isän ja pojan luotsaama merenrantaravintola Nook & Harbour ei saa asiakkaita kesäkauden ulkopuolella. Omistajat syyttävät huonoa säätä, Fernando taas ankeaa ruokaa, kehnoa palvelua ja sielutonta sisustusta. Koko brändi on uudistettava perusteellisesti, tai bisnes karahtaa lopullisesti karille. Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Ravintolat syynissä

Rantaravintola merihädässä. Isän ja pojan luotsaama merenrantaravintola Nook & Harbour ei saa asiakkaita kesäkauden ulkopuolella. Omistajat syyttävät huonoa säätä, Fernando taas ankeaa ruokaa, kehnoa palvelua ja sielutonta sisustusta. Koko brändi on uudistettava perusteellisesti, tai bisnes karahtaa lopullisesti karille. Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Ravintolat syynissä

Pähkinä purtavaksi. Tienvarsiravintola Acorns Somersetissa on varsinainen murheenkryyni. Paikan omistaa kokematon 19-vuotias Ollie, joka haaveilee tienaavansa ravintolabisneksellä miljoonia. Fernandon järkytykseksi ravintoloitsijanalku ei kuitenkaan ole järin kiinnostunut asiakkaistaan, henkilökunnastaan eikä itse ruoasta. Ravintolatarkastaja alkaa jo epäillä, että nuorukainen on väärällä alalla. Löytyykö Acornsin porukasta ainesta ravintolabisneksen pyörittämiseen? Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Ravintolat syynissä

Sammakonreisiä Sussexissa. Ranskalaistyylinen fine dining -ravintola Tarragon tarjoaa etanoita ja sammakonreisiä tavallisen englantilaispubin yhteydessä. Kokemattoman omistajan ja kunnianhimoisen keittiömestarin ihmetykseksi ravintola on kuitenkin tyhjillään illasta toiseen. Fernandon haasteena on yrittää saada miehet käsittämään, että liika hienostelu karkottaa asiakkaat, ja löytää keinot luoda paikkaan kutsuvampaa tunnelmaa. Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Ravintolat syynissä

Afrikkalainen unelma. UK Mama -ravintola tarjoaa afrikkalaisia erikoisuuksia keskellä Sheffieldiä. Omistaja Godson jätti lääkärinuransa toteuttaakseen haaveensa omasta ravintolasta. Unelman tiellä ovat vain kelvoton ruoka ja asiakkaiden puute. On aika kutsua Fernando puhumaan järkeä epäonniselle ravintoloitsijalle. Onko UK Mama vielä pelastettavissa? Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Ravintolat syynissä

Härkää sarvista. Espanjalaisravintola Iggs oli aikoinaan Edinburghin trendikkäin, mutta nyt se on jäänyt ajastaan jälkeen ja bisnes kuihtuu. Apuun kutsutaan ravintolaguru Fernando, joka tarttuu uudistustehtävään erityisellä mielenkiinnolla omien espanjalaisjuuriensa takia. Ongelmana on kuitenkin Iggsin härkäpäinen omistaja, joka pitää tiukasti kiinni entisen menestyksen rippeistä ja vastustaa muutoksia. Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Ravintolat syynissä

Isältä pojalle. Intialaisravintola Maharaja Tandoori kumisee tyhjyyttään, vaikka se sijaitsee hyvällä paikalla Lontoon West Endissä. Aikansa elänyt tyyli ja innoton palvelu karkottavat asiakkaat. Perheyrityksessä olisi sukupolvenvaihdoksen aika, mutta omistajan pojan asenteessa on toivomisen varaa. Ravintolaguru Fernando Peire saapuu hätiin ohjaamaan isää ja poikaa muutoksen tielle. Nouseeko Maharaja Fernandon neuvojen avulla uuteen loistoon? Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Ravintolat syynissä

Rantaravintola merihädässä. Isän ja pojan luotsaama merenrantaravintola Nook & Harbour ei saa asiakkaita kesäkauden ulkopuolella. Omistajat syyttävät huonoa säätä, Fernando taas ankeaa ruokaa, kehnoa palvelua ja sielutonta sisustusta. Koko brändi on uudistettava perusteellisesti, tai bisnes karahtaa lopullisesti karille. Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Ravintolat syynissä

Pähkinä purtavaksi. Tienvarsiravintola Acorns Somersetissa on varsinainen murheenkryyni. Paikan omistaa kokematon 19-vuotias Ollie, joka haaveilee tienaavansa ravintolabisneksellä miljoonia. Fernandon järkytykseksi ravintoloitsijanalku ei kuitenkaan ole järin kiinnostunut asiakkaistaan, henkilökunnastaan eikä itse ruoasta. Ravintolatarkastaja alkaa jo epäillä, että nuorukainen on väärällä alalla. Löytyykö Acornsin porukasta ainesta ravintolabisneksen pyörittämiseen? Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Ravintolat syynissä

Sammakonreisiä Sussexissa. Ranskalaistyylinen fine dining -ravintola Tarragon tarjoaa etanoita ja sammakonreisiä tavallisen englantilaispubin yhteydessä. Kokemattoman omistajan ja kunnianhimoisen keittiömestarin ihmetykseksi ravintola on kuitenkin tyhjillään illasta toiseen. Fernandon haasteena on yrittää saada miehet käsittämään, että liika hienostelu karkottaa asiakkaat, ja löytää keinot luoda paikkaan kutsuvampaa tunnelmaa. Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.

Ravintolat syynissä

Afrikkalainen unelma. UK Mama -ravintola tarjoaa afrikkalaisia erikoisuuksia keskellä Sheffieldiä. Omistaja Godson jätti lääkärinuransa toteuttaakseen haaveensa omasta ravintolasta. Unelman tiellä ovat vain kelvoton ruoka ja asiakkaiden puute. On aika kutsua Fernando puhumaan järkeä epäonniselle ravintoloitsijalle. Onko UK Mama vielä pelastettavissa? Brittisarjassa arvostettu ravintoloitsija Fernando Peire yrittää auttaa konkurssin partaalla keikkuvia ravintoloita. Toinen tuotantokausi.