Rempalla kaupaksi

,

70-luvun henkeä. Kausi 10, 17/20. Crescenzon talossa karvalankamatto ja puupanelointi lähettävät ostajaehdokkaat suoraan 70-luvulle. Lisäksi he näkevät isot ja kömpelöt kalusteet ja perheen valokuvat. Tanyan käsittelyssä matto saa lähteä ja alta paljastunut puulattia siistitään, mutta ongelmia tuottaa seinän maali, joka näyttää vaihtavan sävyä päivän mittaan valaistuksen vaihtuessa. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon. Uusinta.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Rempalla kaupaksi

70-luvun henkeä. Kausi 10, 17/20. Crescenzon talossa karvalankamatto ja puupanelointi lähettävät ostajaehdokkaat suoraan 70-luvulle. Lisäksi he näkevät isot ja kömpelöt kalusteet ja perheen valokuvat. Tanyan käsittelyssä matto saa lähteä ja alta paljastunut puulattia siistitään, mutta ongelmia tuottaa seinän maali, joka näyttää vaihtavan sävyä päivän mittaan valaistuksen vaihtuessa. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Puulattioilla voittoon. Kausi 10, 18/20. Yolanda haluaa myydä rivitaloasuntonsa Pennsylvaniassa voidakseen muuttaa New Yorkiin lähemmäs tyttäriään. Vihreiden verhojen paljous saa potentiaaliset ostajat pyörittelemään päitään. Puulattiat ovat hyvä alku, mutta tarvitaan remonttia, jotta asunto erottuisi edukseen muista vastaavista asunnoista. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa koteja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Kaksi olohuonetta. Kausi 11, 1/20. Audreyn talo hämmentää ostajia, koska huoneet on kalustettu vailla merkitystä. Tanya tekee kahden olohuoneen talosta talon, jossa on tyylikäs olohuone ja ruokasali, jolloin talosta tulee selkeämpi ostajien silmissä. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Ruskea keittiö. Kausi 10, 19/20. Kolmen lapsen yksinhuoltaja Melissa haluaa uuden alun ja myydä talonsa ennen koulujen jatkumista. Kummitustalon huoneet on saatava yhtenäisemmiksi, jotta se olisi houkutteleva ostajille. Perhe pääsee luomaan värikästä taidetta. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa koteja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

50-luvun modernismia. Kausi 11, 2/20. Major Masseen taloa on myyty kolme kuukautta ilman tarjouksia. Syynä on hoitamaton piha ja sisätilojen karu kalustus. Tanyan homma on hoidettu, kun taloon luodaan 50-luvun modernismin tyylinen kalustus. Mutta mitä myyjä sanookaan lopputuloksesta? Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Ulosottouhan alla. Kausi 10, 20/20. Terveydenhoitokulut ovat velkaannuttaneet Catalanojen perheen Warminsterissa, Pennsylvaniassa. Elinkustannusten supistamisen jälkeen tyhjilleen jäänyt koti on ränsistynyt eikä ostajaa ole löytynyt. Ulosotto uhkaa, joten töitä riittää sisällä ja ulkona, jotta koti saadaan myyntikuntoon. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa koteja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Poikamiesboksi. Kausi 11, 3/20. Thomas osti ison talon morsiamensa kanssa, mutta kun suhde päättyi eroon, Thomas on pulassa ison talon ja asuntolainan kanssa, Hän yrittää myydä taloa, mutta saa vain alakanttiin tehtyjä tarjouksia, koska talo ei esiinny edukseen nettikuvissa eikä virtuaalikierroksella. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Kovan onnen talo. Kausi 11, 4/20. Jason Church on kokenut kovia parin viime vuoden aikana. Ensin hänen ottopoikansa kuoli ja sen jälkeen hänen vaimonsakin menehtyi. Jason haluaa myydä talon, johon liittyy paljon surullisia muistoja, mutta ensin talosta pitää tehdä valoisampi ja pirteämpi. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Kaksi olohuonetta. Kausi 11, 1/20. Audreyn talo hämmentää ostajia, koska huoneet on kalustettu vailla merkitystä. Tanya tekee kahden olohuoneen talosta talon, jossa on tyylikäs olohuone ja ruokasali, jolloin talosta tulee selkeämpi ostajien silmissä. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

50-luvun modernismia. Kausi 11, 2/20. Major Masseen taloa on myyty kolme kuukautta ilman tarjouksia. Syynä on hoitamaton piha ja sisätilojen karu kalustus. Tanyan homma on hoidettu, kun taloon luodaan 50-luvun modernismin tyylinen kalustus. Mutta mitä myyjä sanookaan lopputuloksesta? Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Sinkkuäidin painajainen. Kausi 11, 5/20. Sara Wright on kahden lapsen yksinhuoltaja, joka ei saa maksettua asuntolainaa opettajan palkallaan. Tanya tekee mummonmökkimäisestä talosta ostajia houkuttelevan kohteen tuomalla sen 2000-luvulle moderneilla kalusteilla ja uudella värimaailmalla. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Poikamiesboksi. Kausi 11, 3/20. Thomas osti ison talon morsiamensa kanssa, mutta kun suhde päättyi eroon, Thomas on pulassa ison talon ja asuntolainan kanssa, Hän yrittää myydä taloa, mutta saa vain alakanttiin tehtyjä tarjouksia, koska talo ei esiinny edukseen nettikuvissa eikä virtuaalikierroksella. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Muistoja isästä. Kausi 11, 6/20. Jason peri isänsä talon veljiensä kanssa, mutta kun hän asuu ainoana seudulla, talo on jäänyt hänen huomaansa. Kun talo on täynnä muistoja isästä, sen uudistaminen on jäänyt sikseen, ja talo on yhä samassa kunnossa kuin 90-luvulla. Tanyan on tuotava talo nykypäivään, jos hän haluaa saada sen kaupaksi. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Kovan onnen talo. Kausi 11, 4/20. Jason Church on kokenut kovia parin viime vuoden aikana. Ensin hänen ottopoikansa kuoli ja sen jälkeen hänen vaimonsakin menehtyi. Jason haluaa myydä talon, johon liittyy paljon surullisia muistoja, mutta ensin talosta pitää tehdä valoisampi ja pirteämpi. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Rempalla kaupaksi

Rempalla kaupaksi

Sinkkuäidin painajainen. Kausi 11, 5/20. Sara Wright on kahden lapsen yksinhuoltaja, joka ei saa maksettua asuntolainaa opettajan palkallaan. Tanya tekee mummonmökkimäisestä talosta ostajia houkuttelevan kohteen tuomalla sen 2000-luvulle moderneilla kalusteilla ja uudella värimaailmalla. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Muistoja isästä. Kausi 11, 6/20. Jason peri isänsä talon veljiensä kanssa, mutta kun hän asuu ainoana seudulla, talo on jäänyt hänen huomaansa. Kun talo on täynnä muistoja isästä, sen uudistaminen on jäänyt sikseen, ja talo on yhä samassa kunnossa kuin 90-luvulla. Tanyan on tuotava talo nykypäivään, jos hän haluaa saada sen kaupaksi. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Rempalla kaupaksi

Uusinta.

Edelliset lähetykset

Rempalla kaupaksi

Ulosottouhan alla. Kausi 10, 20/20. Terveydenhoitokulut ovat velkaannuttaneet Catalanojen perheen Warminsterissa, Pennsylvaniassa. Elinkustannusten supistamisen jälkeen tyhjilleen jäänyt koti on ränsistynyt eikä ostajaa ole löytynyt. Ulosotto uhkaa, joten töitä riittää sisällä ja ulkona, jotta koti saadaan myyntikuntoon. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa koteja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Ruskea keittiö. Kausi 10, 19/20. Kolmen lapsen yksinhuoltaja Melissa haluaa uuden alun ja myydä talonsa ennen koulujen jatkumista. Kummitustalon huoneet on saatava yhtenäisemmiksi, jotta se olisi houkutteleva ostajille. Perhe pääsee luomaan värikästä taidetta. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa koteja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Viidakko kaupungissa. Kausi 10, 16/20. April Craigin kotona vanhentunut kalustus, laminaattikeittiö ja villiintynyt puutarha ajavat ostajaehdokkaat tiehensä. Seutu on Philadelphian halutuimpia ja talon hinta on edullinen, mutta silti talo on ollut myynnissä yli seitsemän kuukautta. April ei itse asu samalla paikkakunnalla ja maksaa kahta lainaa, joten talo olisi saatava myydyksi nopeasti. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Puulattioilla voittoon. Kausi 10, 18/20. Yolanda haluaa myydä rivitaloasuntonsa Pennsylvaniassa voidakseen muuttaa New Yorkiin lähemmäs tyttäriään. Vihreiden verhojen paljous saa potentiaaliset ostajat pyörittelemään päitään. Puulattiat ovat hyvä alku, mutta tarvitaan remonttia, jotta asunto erottuisi edukseen muista vastaavista asunnoista. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa koteja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Mitäänsanomaton julkisivu. Kausi 10, 15/20. Patrick Hutton on käyttänyt paljon rahaa talon remonttiin, mutta turhaan. Suunnitelmallisuuden puute ja sekava kalustus saa ostajaehdokkaat raapimaan päätään. Kaupunkipientalo ei eroa muista nettikuvissa, joten Tanya kohentaa talon julkisivua ja etupihaa ja kalustaa talon uudelleen. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

70-luvun henkeä. Kausi 10, 17/20. Crescenzon talossa karvalankamatto ja puupanelointi lähettävät ostajaehdokkaat suoraan 70-luvulle. Lisäksi he näkevät isot ja kömpelöt kalusteet ja perheen valokuvat. Tanyan käsittelyssä matto saa lähteä ja alta paljastunut puulattia siistitään, mutta ongelmia tuottaa seinän maali, joka näyttää vaihtavan sävyä päivän mittaan valaistuksen vaihtuessa. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Punaovinen linna. Kausi 10, 14/20. Pat haluaa myydä linnamaisen kotinsa, Rydalissa, Pennsylvaniassa. Paikka on ollut heille koti 38 vuotta, joten siihen liittyy paljon muistoja. Ylläpitäminen alkaa kuitenkin olla ylivoimaista puolison terveysongelmien vuoksi. Vihreät seinät kaipaavat tuoretta maalipintaa. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa koteja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Keltainen talo. Kausi 10, 13/20. Shawn ja Parris haluavat myydä kotinsa New Jerseyssä, koska vuokran maksaminen ja asuntolainan lyhentäminen käy kalliiksi. Talon keltaiset ulkoseinät ovat kuitenkin karkottaneet ostajaehdokkaat. Myrsky aiheuttaa huolta aikataulussa pysymisestä, sillä ulkotyöt viivästyvät. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa koteja myyntikuntoon. Uusinta.

Rempalla kaupaksi

Viidakko kaupungissa. Kausi 10, 16/20. April Craigin kotona vanhentunut kalustus, laminaattikeittiö ja villiintynyt puutarha ajavat ostajaehdokkaat tiehensä. Seutu on Philadelphian halutuimpia ja talon hinta on edullinen, mutta silti talo on ollut myynnissä yli seitsemän kuukautta. April ei itse asu samalla paikkakunnalla ja maksaa kahta lainaa, joten talo olisi saatava myydyksi nopeasti. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon.

Rempalla kaupaksi

Mitäänsanomaton julkisivu. Kausi 10, 15/20. Patrick Hutton on käyttänyt paljon rahaa talon remonttiin, mutta turhaan. Suunnitelmallisuuden puute ja sekava kalustus saa ostajaehdokkaat raapimaan päätään. Kaupunkipientalo ei eroa muista nettikuvissa, joten Tanya kohentaa talon julkisivua ja etupihaa ja kalustaa talon uudelleen. Amerikkalainen remonttiohjelma, jossa kiinteistönvälittäjä Tanya Memme tuunaa taloja myyntikuntoon.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.