, Yle Teema & Fem
(1982) Jaakko Kolmonen ja lihamestari Matti Elomaa antavat neuvoja hirven ja peuran lihan raakakypsentämisestä eli riiputtamisesta sekä palottelusta, ruhon luuttomaksi leikkaamisesta ja lihojen pakastamisesta.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle Teema & Fem
(1982) Jaakko Kolmonen ja lihamestari Matti Elomaa antavat neuvoja hirven ja peuran lihan raakakypsentämisestä eli riiputtamisesta sekä palottelusta, ruhon luuttomaksi leikkaamisesta ja lihojen pakastamisesta.
- · Yle Teema & Fem
(1981) Keittiömestari Jakko Kolmonen ja tarkastuseläinlääkäri Martti Partinen keskustelevat hirven kaatamisesta; kuinka eläin tulisi ampua ja miten pistäminen, suolistaminen, teurastaminen ja nylkeminen suoritetaan.
- · Yle Teema & Fem
(1982) Jaakko Kolmonen ja lihamestari Matti Elomaa antavat neuvoja hirven ja peuran lihan raakakypsentämisestä eli riiputtamisesta sekä palottelusta, ruhon luuttomaksi leikkaamisesta ja lihojen pakastamisesta.
- · Yle Teema & Fem
(1981) Keittiömestari Jakko Kolmonen ja tarkastuseläinlääkäri Martti Partinen keskustelevat hirven kaatamisesta; kuinka eläin tulisi ampua ja miten pistäminen, suolistaminen, teurastaminen ja nylkeminen suoritetaan.
- · Yle Teema & Fem
(1982) Jaakko Kolmonen ja lihamestari Matti Elomaa antavat neuvoja hirven ja peuran lihan raakakypsentämisestä eli riiputtamisesta sekä palottelusta, ruhon luuttomaksi leikkaamisesta ja lihojen pakastamisesta.
- · Yle Teema & Fem
(1981) Keittiömestari Jakko Kolmonen ja tarkastuseläinlääkäri Martti Partinen keskustelevat hirven kaatamisesta; kuinka eläin tulisi ampua ja miten pistäminen, suolistaminen, teurastaminen ja nylkeminen suoritetaan.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.