Ripen Grilli

,

Kausi 1. 10/10. Kauden viimeisessä jaksossa vieraana kokki Teresa Välimäki. Grillissä valmistuu majoneesilohta ja lisäksi tuunataan sinappia grillimakkaran kylkeen. (U).

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Ripen Grilli

Kausi 1. 1/10. Uusi ohjelma alkaa. Tämänpäiväisessä jaksossa keittiömestari Risto Mikkola grillaa siikaa ja tekee kaali-pyörykkävartaita. Aika avata grillikausi.

Ripen Grilli

Kausi 1. 1/10. Uusi ohjelma alkaa. Tämänpäiväisessä jaksossa keittiömestari Risto Mikkola grillaa siikaa ja tekee kaali-pyörykkävartaita. Aika avata grillikausi.

Ripen Grilli

Kausi 1. 1/10. Uusi ohjelma alkaa. Tämänpäiväisessä jaksossa keittiömestari Risto Mikkola grillaa siikaa ja tekee kaali-pyörykkävartaita. Aika avata grillikausi.

Ripen Grilli

Kausi 1. 1/10. Uusi ohjelma alkaa. Tämänpäiväisessä jaksossa keittiömestari Risto Mikkola grillaa siikaa ja tekee kaali-pyörykkävartaita. Aika avata grillikausi.

Ripen Grilli

Kausi 1. 2/10. Risto Mikkolan grillissä valmistuvat herkulliset lohi- ja kasvispurilaiset. Vieraana on burgeriguru Mika ?Pikkis? Tuomonen.

Ripen Grilli

Kausi 1. 2/10. Risto Mikkolan grillissä valmistuvat herkulliset lohi- ja kasvispurilaiset. Vieraana on burgeriguru Mika ?Pikkis? Tuomonen.

Ripen Grilli

Kausi 1. 2/10. Risto Mikkolan grillissä valmistuvat herkulliset lohi- ja kasvispurilaiset. Vieraana on burgeriguru Mika ?Pikkis? Tuomonen.

Ripen Grilli

Kausi 1. 2/10. Risto Mikkolan grillissä valmistuvat herkulliset lohi- ja kasvispurilaiset. Vieraana on burgeriguru Mika ?Pikkis? Tuomonen.

Ripen Grilli

Kausi 1. 3/10. Grillissä tirisevät yrttigoudalla täytetyt broilerinfileepihvit. Lisäksi tehdään kasvisgrillettiä gouda-kuorrutuksella sekä yrttistä vihersalaattia.

Ripen Grilli

Kausi 1. 3/10. Grillissä tirisevät yrttigoudalla täytetyt broilerinfileepihvit. Lisäksi tehdään kasvisgrillettiä gouda-kuorrutuksella sekä yrttistä vihersalaattia.