Ruoan alkulähteillä

Ruoan alkulähteillä

,

Islannin antimia. Kausi 1, 3/10. Islannin karun luonnon armoilla selviytymisessä on jouduttu käyttämään luovuutta. Perinteitä kunnioittavan Dill-ravintolan annosta varten David pääsee savustamaan lampaanlannalla, keräämään merilevää ja yrttejä ratsain, kalastamaan ja sukeltamaan mereneläviä. Lisäksi hän vierailee merisuolatehtaassa ja viinatislaamossa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Ruoan alkulähteillä

Islannin antimia. Kausi 1, 3/10. Islannin karun luonnon armoilla selviytymisessä on jouduttu käyttämään luovuutta. Perinteitä kunnioittavan Dill-ravintolan annosta varten David pääsee savustamaan lampaanlannalla, keräämään merilevää ja yrttejä ratsain, kalastamaan ja sukeltamaan mereneläviä. Lisäksi hän vierailee merisuolatehtaassa ja viinatislaamossa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

Tulta ja lihaa. Kausi 1, 4/10. Etelä-Afrikan Johannesburgissa David palaa ruoanlaiton juurille: tuleen ja lihaan. Kuten esi-isämme aikanaan, hän metsästää itse lihansa ja valmistaa sen tulella keittiömestari David Higgsin avulla. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

Tulta ja lihaa. Kausi 1, 4/10. Etelä-Afrikan Johannesburgissa David palaa ruoanlaiton juurille: tuleen ja lihaan. Kuten esi-isämme aikanaan, hän metsästää itse lihansa ja valmistaa sen tulella keittiömestari David Higgsin avulla. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

Sardinian salaisuudet. Kausi 1, 5/10. David seikkailee Sardiniassa, missä ihmiset tuntevat pitkän iän salaisuuden. Davidin elämä on tosin loppua lyhyeen vaarallisen raaka-ainejahdin seurauksena. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

Sardinian salaisuudet. Kausi 1, 5/10. David seikkailee Sardiniassa, missä ihmiset tuntevat pitkän iän salaisuuden. Davidin elämä on tosin loppua lyhyeen vaarallisen raaka-ainejahdin seurauksena. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

Ruoan alkulähteillä

Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

Edelliset lähetykset

Ruoan alkulähteillä

Islannin antimia. Kausi 1, 3/10. Islannin karun luonnon armoilla selviytymisessä on jouduttu käyttämään luovuutta. Perinteitä kunnioittavan Dill-ravintolan annosta varten David pääsee savustamaan lampaanlannalla, keräämään merilevää ja yrttejä ratsain, kalastamaan ja sukeltamaan mereneläviä. Lisäksi hän vierailee merisuolatehtaassa ja viinatislaamossa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

Meksikolainen Chicharrón. Kausi 1, 2/10. Los Angelesissa sijaitsee meksikolaista ruokaa tarjoava Broken Spanish -ravintola, jonka listalta löytyy meksikolainen chicharrón, johon tarvitaan sianlihaa ja tortilloja. David lähtee Meksikoon hankkimaan maissia, chiliä, limettiä ja kalkkikiveä, ja opettelee samalla reissulla valmistamaan tequilaa, jota varten hänen pitää korjata agaavea. Lopuksi hän matkustaa Texasiin, missä hän metsästää annoksen vaatiman villisian. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.

Ruoan alkulähteillä

Meksikolainen Chicharrón. Kausi 1, 2/10. Los Angelesissa sijaitsee meksikolaista ruokaa tarjoava Broken Spanish -ravintola, jonka listalta löytyy meksikolainen chicharrón, johon tarvitaan sianlihaa ja tortilloja. David lähtee Meksikoon hankkimaan maissia, chiliä, limettiä ja kalkkikiveä, ja opettelee samalla reissulla valmistamaan tequilaa, jota varten hänen pitää korjata agaavea. Lopuksi hän matkustaa Texasiin, missä hän metsästää annoksen vaatiman villisian. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään.

Ruoan alkulähteillä

Italialainen pizza. Kausi 1, 1/10. Kaikki rakastavat pizzaa, mutta parasta pizzaa saa sen kotipaikasta Napolista, Italiasta. David käy yli satavuotiaassa ravintolassa, joka tarjoaa vain kahta eri pizzaa, ja ottaa tehtäväkseen valmistaa sardellipizzan. Hän kalastaa sardelleja, poimii tomaatteja, korjaa vehnää, valmistaa mozzarellaa ja tislaa Limoncelloa kiitokseksi kokille. Unohtamatta tietenkään basilikaa. Viihteellinen dokumenttisarja, jossa David Moscow selvittää, miten ruoka päätyy alkutuotannosta ravintolan pöytään. Uusinta.