🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

Ruoka

,

Matti ja Oliver vierailevat japanilaisravintola Kabukissa Helsingissä. Ravintoloitsija Takayma haastaa kokkimme valmistamaan tyypillistä japanilaista Hotate-ateriaa. Lopputuloksena on yhdeksän ruokalajin japanilaisillallinen. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Ruoka

Matti ja Oliver vierailevat japanilaisravintola Kabukissa Helsingissä. Ravintoloitsija Takayma haastaa kokkimme valmistamaan tyypillistä japanilaista Hotate-ateriaa. Lopputuloksena on yhdeksän ruokalajin japanilaisillallinen. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

Ruoka

Matin ja Oliverin opissa Hannu Salmela. Hannun haave kutsua veljenpoika nauttimaan keittiönsä herkuista toteutuu. Kokkimme avustavat Hannua valmistamaan avocado- ja tomaattikeittoa, paistettua lampaan karetta ja jälkiruuaksi friteerattua camembert-juustoa. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

Ruoka

Matin ja Oliverin opissa kasvisruokaan mieltynyt Kaisa Aarnio. Kaisa on kutsunut opiskelukaverinsa herkuttelemaan täytetyillä tomaateilla, parsarisotolla ja uunissa haudutetuilla viikunoilla. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

Ruoka

Matin ja Oliverin opissa Virpi Pakarinen-Kimmo. Virpi on kutsunut illallisvieraiksi vanhempansa ja appivanhempansa, joille valmistetaan etanoita, savustettua siikarullaa ruohosipulikastikkeella ja crema catalana paahtovanukasta. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

Ruoka

Matin ja Oliverin opissa Sami Kuronen. Vappu tuo yllätysvieraat ja Sami avaa grillikauden tyttöystävänsä Anun kanssa: Sami valmistaa alkuruuaksi scampeja, pääruuaksi erilaisia herkkuja ulkogrillillä ja jälkiruuaksi makoisan mansikkakakun. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

Ruoka

Pekka Rauhala valmistaa Matin ja Oliverin opastuksella golfkauden avajaisaterian pelikavereilleen. Pöytään loihditaan crostinitrioa, ankkaa portviinikastikkeessa ja paahdettuja juureksia sekä jälkiruuaksi marjoja Sabayonkastikkeella. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

Ruoka

Mikko Kamunen valmistaa ruokaa Matin ja Oliverin opastuksella. Italialaisvaikutteisessa menussa on antipasteja, paistettua tonnikalaa ja yrttipolennasta sekä jälkiruoaksi täyttettyjä persikoita. Aterialle on kutsuttu Mikon vaimo ja tuttavapariskunta. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

Ruoka

Matin ja Oliverin vieraana on Johanna Lindahl, jonka kanssa valmistetaan sienipelmenit, grillattua kevätkananpoikaa ja kiiwisorbetti. Kattauksen aterialle tekee Porvoon Kynttiläkamari (yhteistyössä Kerman Savi). Illalliselle osallistuu myös Johannan poikaystävä. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

Ruoka

Matin ja Oliverin ruoanlaitto-oppilaana on Heikki Takalo-Haikola, jonka kanssa valmistetaan kuorrutettua hummeria sekä pariloitua nieriää punamangoldin ja sahramikastikkeen kera. Kattauksen tekee MOKO Helsinki. Aterialle on kutsuttu Heikin työkavereita. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.

Ruoka

Pääsiäisherkkuja Matti Djateun ja Oliver Backmanin kanssa valmistaa Kati Niinimäki. Kati tekee kokeillemme Pasta Bolognesen. Pääsiäisateriaksi kolmikko valmistaa gratinoidut simpukat, Portterissa haudutetut lampaanpotkat minttuporkkanoilla ja jälkiruoaksi liekitetyt omenat homejuustolla. Kattauksen tekee Koti ja Keittiö -lehti. Vieraiksi saapuvat Katin äiti, veli ja poikaystävä. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.