Ruoka-Suomi

,

Osa 7/7. Kovat kundit ei kokkaa. Tarvitaan sekä tuli- että teräaseita kun Samae Koskinen selvittää suhdettaan suomalaisen ruokakulttuurin sukupuolijakaumaan. Saako nainen grillata? Entä mies kieltäytyä nuotiomakkarasta?

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Ruoka-Suomi

Osa 7/7. Kovat kundit ei kokkaa. Tarvitaan sekä tuli- että teräaseita kun Samae Koskinen selvittää suhdettaan suomalaisen ruokakulttuurin sukupuolijakaumaan. Saako nainen grillata? Entä mies kieltäytyä nuotiomakkarasta?

Ruoka-Suomi

Osa 6/7. Raittiina ravintolassa. Suomalaisen ravintolan raitis historia pikakelauksella. Samae Koskinen lounasravintolakierroksella pappia kyydissä. Miksi ravintola meillä ei ole kuin Ranskassa? (U)

Ruoka-Suomi

Osa 5/7. Markettikansaa. Suomalainen tykkää hoitaa ruokaostoksensa isosta kaupasta, mutta onko 800 juustoa yhdessä hyllyssä meillekin jo liikaa? Samae Koskiseen iskee valinnan vaikeus. (U)

Ruoka-Suomi

Osa 4/7. Luokkaretki lautasella. Eriarvoistuminen ja tuloerot kärjistyvät. Näkyykö tämä myös ruokailussa? Suomalaisen maun kartoitus & ABC:n tarina. Samae Koskisen ihmiskoe Seinäjoella. (U)

Ruoka-Suomi

Osa 3/7. Usko, toivo ja kattaus. Miksi syömisestä tulee niin helposti huono omatunto. Kuka meille kertoo, mitä, miten, milloin ja miksi tulee syödä. Samae Koskinen tapaa omatuntonsa ja löytää kultaisen keskitien. (U)

Ruoka-Suomi

Osa 2/7. Ruoka suussa ei puhuta. Mykkä kansamme on syönyt jokapäiväisen leipänsä totisena, mutta nyt on uusi aika. Samae Koskinen kattaa ulkoilmaillallisen keskelle Helsinkiä, muistelee kouluruokaa ja käy psykologilla.

Ruoka-Suomi

Osa 1/7. Petun perilliset. Samae Koskinen aloittaa tutkimusmatkansa suomalaisen ruokakulttuurin historiaan ja nykypäivään. Matka kulkee idän ja lännen välistä ruotsinlaivalle, kahvitaukoa unohtamatta. (U)

Ruoka-Suomi

Osa 7/7. Kovat kundit ei kokkaa. Tarvitaan sekä tuli- että teräaseita kun Samae Koskinen selvittää suhdettaan suomalaisen ruokakulttuurin sukupuolijakaumaan. Saako nainen grillata? Entä mies kieltäytyä nuotiomakkarasta?

Ruoka-Suomi

Osa 6/7. Raittiina ravintolassa. Suomalaisen ravintolan raitis historia pikakelauksella. Samae Koskinen lounasravintolakierroksella pappia kyydissä. Miksi ravintola meillä ei ole kuin Ranskassa? (U)

Ruoka-Suomi

Osa 5/7. Markettikansaa. Suomalainen tykkää hoitaa ruokaostoksensa isosta kaupasta, mutta onko 800 juustoa yhdessä hyllyssä meillekin jo liikaa? Samae Koskiseen iskee valinnan vaikeus. (U)