Ruokamakasiini Tina Müller selvittää, kuinka terveellisiä omenat oikeastaan ovat. Entä kuinka niiden säilyvyyttä voisi parantaa? Hän maistelee myös kahdenlaista omenamehua: tuorepuristettua ja tiivisteestä valmistettua. Onko niissä eroa? Sillä aikaa Adam Aamann lähtee Sakskøbingin hedelmämessuille ja kertoo, kuinka omenia voi käyttää ruoanlaitossa.Tanskalainen ruokaohjelma. HD
Edelliset lähetykset
La 05.12.2020 klo 10.00, Yle Teema & Fem
Ruokamakasiini
Tina Müller selvittää, kuinka terveellisiä omenat oikeastaan ovat. Entä kuinka niiden säilyvyyttä voisi parantaa? Hän maistelee myös kahdenlaista omenamehua: tuorepuristettua ja tiivisteestä valmistettua. Onko niissä eroa? Sillä aikaa Adam Aamann lähtee Sakskøbingin hedelmämessuille ja kertoo, kuinka omenia voi käyttää ruoanlaitossa.Tanskalainen ruokaohjelma. HD
To 03.12.2020 klo 18.30, Yle Teema & Fem
Ruokamakasiini
Tina Müller selvittää, kuinka terveellisiä omenat oikeastaan ovat. Entä kuinka niiden säilyvyyttä voisi parantaa? Hän maistelee myös kahdenlaista omenamehua: tuorepuristettua ja tiivisteestä valmistettua. Onko niissä eroa? Sillä aikaa Adam Aamann lähtee Sakskøbingin hedelmämessuille ja kertoo, kuinka omenia voi käyttää ruoanlaitossa.Tanskalainen ruokaohjelma. HD
La 28.11.2020 klo 10.00, Yle Teema & Fem
Ruokamakasiini
Tällä kertaa tarkastellaan uusimpia ruokatrendejä. Tina Müllerille näytetään, kuinka ruokahävikkiä voi vähentää dyykkaamalla raaka-aineita kauppojen jäteastioista. Tina tutustuu myös lähiruokaan. Adam Aamann puolestaan on pystyttänyt keittiönsä Aarhusin ruokamessuille, missä hän haastaa vieraat maistamaan vaihtoehtoa perinteiselle makkaralle. Tanskalainen ruokaohjelma. HD
To 26.11.2020 klo 18.30, Yle Teema & Fem
Ruokamakasiini
Tällä kertaa tarkastellaan uusimpia ruokatrendejä. Tina Müllerille näytetään, kuinka ruokahävikkiä voi vähentää dyykkaamalla raaka-aineita kauppojen jäteastioista. Tina tutustuu myös lähiruokaan. Adam Aamann puolestaan on pystyttänyt keittiönsä Aarhusin ruokamessuille, missä hän haastaa vieraat maistamaan vaihtoehtoa perinteiselle makkaralle. Tanskalainen ruokaohjelma. HD
Ti 18.02.2020 klo 08.31, Yle Teema & Fem
Ruokamakasiini
10/10. Mistä ovat peräisin perinteiset jouluruokamme? Adam yrittää herättää henkiin historiallisia jouluruokia ja istuttaa ne nykypäivän joulupöytään. Ruokamakasiini tutkii tanskalaisen ruokakulttuurin myyttejä. (U) HD
Su 16.02.2020 klo 10.00, Yle Teema & Fem
Ruokamakasiini
10/10. Mistä ovat peräisin perinteiset jouluruokamme? Adam yrittää herättää henkiin historiallisia jouluruokia ja istuttaa ne nykypäivän joulupöytään. Ruokamakasiini tutkii tanskalaisen ruokakulttuurin myyttejä. (U) HD
Ti 11.02.2020 klo 08.26, Yle Teema & Fem
Ruokamakasiini
9/10. Tänään aiheena on jouluruoka. Tina seikkailee joulutuotteiden viidakossa, ja Adam kertoo, millä nikseillä jokainen voi loihtia täydellisen jouluruoan. Ruokamakasiini tutkii tanskalaisen ruokakulttuurin myyttejä. (U) HD
Su 09.02.2020 klo 09.58, Yle Teema & Fem
Ruokamakasiini
9/10. Tänään aiheena on jouluruoka. Tina seikkailee joulutuotteiden viidakossa, ja Adam kertoo, millä nikseillä jokainen voi loihtia täydellisen jouluruoan. Ruokamakasiini tutkii tanskalaisen ruokakulttuurin myyttejä. (U) HD
Ti 04.02.2020 klo 08.36, Yle Teema & Fem
Ruokamakasiini
8/10. Millaisia terveellisiä ominaisuuksia valkosipulilla on? Adam antaa vinkkejä valkosipulin hyödyntämiseen ruoanlaitossa parhaalla mahdollisella tavalla. Ruokamakasiini tutkii tanskalaisen ruokakulttuurin myyttejä. (U) HD
Su 02.02.2020 klo 09.58, Yle Teema & Fem
Ruokamakasiini
8/10. Millaisia terveellisiä ominaisuuksia valkosipulilla on? Adam antaa vinkkejä valkosipulin hyödyntämiseen ruoanlaitossa parhaalla mahdollisella tavalla. Ruokamakasiini tutkii tanskalaisen ruokakulttuurin myyttejä. (U) HD