, Yle TV2
Kausi 1, Jakso 1. Kokki Rick Stein on ajelulla Välimeren rannikolla ja tutustuu paikallisiin makuelämyksiin ja nähtävyyksiin. Venetsian ruokakulttuuriin vaikuttaa vahvasti sen sijainti meren rannalla.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
- · Yle TV2
K1, J1: Kausi 1, Jakso 1. Kokki Rick Stein on ajelulla Välimeren rannikolla ja tutustuu paikallisiin makuelämyksiin ja nähtävyyksiin. Venetsian ruokakulttuuriin vaikuttaa vahvasti sen sijainti meren rannalla.
- · Yle TV2
K1, J1: Kausi 1, Jakso 1. Kokki Rick Stein on ajelulla Välimeren rannikolla ja tutustuu paikallisiin makuelämyksiin ja nähtävyyksiin. Venetsian ruokakulttuuriin vaikuttaa vahvasti sen sijainti meren rannalla.
- · Yle TV2
K1, J2: Kausi 1, Jakso 2. Kokki Rick Stein tutustuu Italiassa Ravennan mosaiikkikirkkoon ja piadina-välipaloihin ennen kuin jatkaa matkaa Splitiin. Kroatiassa ruokalistalla ovat uppopaistetut pikkukalat ja vartaassa paistettu lammas.
- · Yle TV2
K1, J2: 2/7. Kokki Rick Stein tutustuu Italiassa Ravennan mosaiikkikirkkoon ja piadina-välipaloihin ennen kuin jatkaa matkaa Splitiin. Kroatiassa ruokalistalla ovat uppopaistetut pikkukalat ja vartaassa paistettu lammas. T: BBC. (U)
- · Yle TV2
K1, J3: 3/7. Upeiden maisemien Albaniaa ei tunneta ruokakulttuuristaan. Kokki Rick Stein ihastuu paikalliseen papukeittoon, jolle savustettu liha antaa makua, ja villivalkosipulilla ja kanelilla maustettuun jänispataan. T: BBC. (U)
- · Yle TV2
K1, J3: 3/7. Upeiden maisemien Albaniaa ei tunneta ruokakulttuuristaan. Kokki Rick Stein ihastuu paikalliseen papukeittoon, jolle savustettu liha antaa makua, ja villivalkosipulilla ja kanelilla maustettuun jänispataan. T: BBC. (U)
- · Yle TV2
K1, J4: 4/7. Pohjois-Kreikan rauhallisessa merenrantakylässä kokki Rick Stein maistaa suolaisia filotaikinapiirakoita, jotka ovat paikallinen myyntimenestys. Ravintoloissa suositaan uppopaistamista ja meren herkkuja. T: BBC. (U)
- · Yle TV2
K1, J4: 4/7. Pohjois-Kreikan rauhallisessa merenrantakylässä kokki Rick Stein maistaa suolaisia filotaikinapiirakoita, jotka ovat paikallinen myyntimenestys. Ravintoloissa suositaan uppopaistamista ja meren herkkuja. T: BBC. (U)
- · Yle TV2
K1, J5: 5/7. Rick Steinin matka jatkuu Etelä-Kreikkaan. Huikeiden merenrantamaisemien ihailun lisäksi valmistetaan kreikkalaisten lempijälkiruokaa, galaktobourekoa, joka on filotaikinaan kääritty vanukas. T: BBC. (U)
- · Yle TV2
K1, J5: 5/7. Rick Steinin matka jatkuu Etelä-Kreikkaan. Huikeiden merenrantamaisemien ihailun lisäksi valmistetaan kreikkalaisten lempijälkiruokaa, galaktobourekoa, joka on filotaikinaan kääritty vanukas. T: BBC. (U)
- · Yle TV2
K1, J6: 6/7. Kokki Rick Stein rantautuu Turkkiin ja maistelee vuohenmaitojuustoa, perinteistä turkkilaista aamiaista ja lammaspataa munakoisopyreen kera. T: BBC. (U)
- · Yle TV2
K1, J6: 6/7. Kokki Rick Stein rantautuu Turkkiin ja maistelee vuohenmaitojuustoa, perinteistä turkkilaista aamiaista ja lammaspataa munakoisopyreen kera. T: BBC. (U)
- · Yle TV2
K1, J7: 7/7. Rick Steinin matkan määränpää on Istanbul, johon hän saapuu sopivasti sinikalasesongin aikaan. Kalastuksen lisäksi kokkaillaan pistaasein maustettua kebapia ja perinteistä Mustanmeren kaaliruokaa. T: BBC. (U)
- · Yle TV2
K1, J7: 7/7. Rick Steinin matkan määränpää on Istanbul, johon hän saapuu sopivasti sinikalasesongin aikaan. Kalastuksen lisäksi kokkaillaan pistaasein maustettua kebapia ja perinteistä Mustanmeren kaaliruokaa. T: BBC. (U)
- · YLE Teema
7/7. Rick Steinin matkan määränpää on Istanbul, johon hän saapuu sopivasti sinikalasesongin aikaan. Kalastuksen lisäksi kokkaillaan pistaasein maustettua kebapia ja perinteistä Mustanmeren kaaliruokaa. T: BBC. (U) HD
- · YLE Teema
6/7. Kokki Rick Stein rantautuu Turkkiin ja maistelee vuohenmaitojuustoa, perinteistä turkkilaista aamiaista ja lammaspataa munakoisopyreen kera. T: BBC. (U) HD
- · YLE Teema
5/7. Rick Steinin matka jatkuu Etelä-Kreikkaan. Huikeiden merenrantamaisemien ihailun lisäksi valmistetaan kreikkalaisten lempijälkiruokaa, galaktobourekoa, joka on filotaikinaan kääritty vanukas. T: BBC. (U) HD
- · YLE Teema
4/7. Pohjois-Kreikan rauhallisessa merenrantakylässä kokki Rick Stein maistaa suolaisia filotaikinapiirakoita, jotka ovat paikallinen myyntimenestys. Ravintoloissa suositaan uppopaistamista ja meren herkkuja. T: BBC. (U) HD
- · YLE Teema
3/7. Upeiden maisemien Albaniaa ei tunneta ruokakulttuuristaan. Kokki Rick Stein ihastuu paikalliseen papukeittoon, jolle savustettu liha antaa makua, ja villivalkosipulilla ja kanelilla maustettuun jänispataan. T: BBC. (U) HD
- · YLE Teema
2/7. Kokki Rick Stein tutustuu Italiassa Ravennan mosaiikkikirkkoon ja piadina-välipaloihin ennen kuin jatkaa matkaa Splitiin. Kroatiassa ruokalistalla ovat uppopaistetut pikkukalat ja vartaassa paistettu lammas. T: BBC. (U) HD
- · YLE Teema
1/7. Kokki Rick Stein on ajelulla Välimeren rannikolla ja tutustuu paikallisiin makuelämyksiin ja nähtävyyksiin. Venetsian ruokakulttuuriin vaikuttaa vahvasti sen sijainti meren rannalla. T: BBC. (U) HD
- · YLE Teema
7/7. Rick Steinin matkan määränpää on Istanbul, johon hän saapuu sopivasti sinikalasesongin aikaan. Kalastuksen lisäksi kokkaillaan pistaasein maustettua kebapia ja perinteistä Mustanmeren kaaliruokaa. T: BBC. HD
- · YLE Teema
7/7. Rick Steinin matkan määränpää on Istanbul, johon hän saapuu sopivasti sinikalasesongin aikaan. Kalastuksen lisäksi kokkaillaan pistaasein maustettua kebapia ja perinteistä Mustanmeren kaaliruokaa. T: BBC. HD
- · YLE Teema
7/7. Rick Steinin matkan määränpää on Istanbul, johon hän saapuu sopivasti sinikalasesongin aikaan. Kalastuksen lisäksi kokkaillaan pistaasein maustettua kebapia ja perinteistä Mustanmeren kaaliruokaa. T: BBC. HD
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.