, MTV Ava
Silakka. Kalastajan matkassa. Harrin makumatka suuntaa tällä kertaa Tammisaareen, jossa lounastetaan ravintola Rådhusetissa. Sen jälkeen hypätään kalastajaveneen kyytiin. Saaliiksi saaduista silakoista kokataan herkkuja saaristokeittiössä.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · MTV Ava
Silakka. Kalastajan matkassa. Harrin makumatka suuntaa tällä kertaa Tammisaareen, jossa lounastetaan ravintola Rådhusetissa. Sen jälkeen hypätään kalastajaveneen kyytiin. Saaliiksi saaduista silakoista kokataan herkkuja saaristokeittiössä.
- · MTV3
Kaunissaaren kalaa. Kausi 2, 10/10. Harrin matkakohteena on tässä jaksossa itäisen Suomenlahden helmi, Kaunissaari. Saaren kesäravintolassa nautitaan maittava lounas jonka jälkeen haetaan paikallisen kalastajan kojusta savukalaa. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalaburgeri.
- · MTV Ava
Kana. Pursiseuran herkkuja. Harri Syrjänen vie katsojat tällä kertaa Turkuun, jossa pursiseuran ravintola tarjoaa herkkuja Ruissalossa. Sen jälkeen pistäydytään Turun torilla. Saaristokeittössä valmistuu mm. kevätkananpoikaa.
- · MTV3
Naantalin herkut. Kausi 2, 9/10. Harri suuntaa veneensä kohti Naantalia, yhtä Suomen hienoimmista kesäkaupungeista. Lounasta nautitaan aurinkoisessa rantaravintolassa, jonka jälkeen suunnataan torille, josta mukaan otetaan mm. tuoreita herneitä. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalalautanen.
- · MTV Ava
Savukala. Saariston savukalaa. Harri Syrjäsen kanssa käydään maistelemassa saariston herkkuja ravintola Fyrenissä Nauvossa ja tutustutaan kalasavustamon toimintaan. Saaristokeittiössä valmistuu tällä kertaa mm. kalakeittoa.
- · MTV3
Kotkan potka. Kausi 2, 8/10. Harri suuntaa tässä jaksossa itäisen Suomenlahden pääkaupunkiin Kotkaan. Lounasta nautitaan klassisessa Kotkan venekerhon ravintolassa, jonka jälkeen haetaan tuoreita vihanneksia Kotkan torilta. Saaristokeittiössä valmistuu lampaan potkaa ja jälkiruoaksi laitetaan hyvää raparperista.
- · MTV Ava
Parsa. Parasta parsaa Nauvosta. Ulkosaariston Berghamnissa Harrille katetaan lounas rantakallioille. Sieltä suunnataan Nauvoon hakemaan parsaa. Saaristokeittiössä laitetaan mm. halstrattua parsaa.
- · MTV3
Olutta Ahvenanmaalta. Kausi 2, 7/10. Saaristosta löytyy myös pienpanimoita. Harri nauttii tässä jaksossa ensin ahvenanmaalaisen panimon ravintolassa herkullisen lounaan. Tämän jälkeen tutustutaan panimon toimintaan ja saadaan mukaan olutta, jota käytetään saaristokeittiön ruoanlaitossa jälkiruokaan. Pääruoaksi valmistuu hiillostettua silliä.
- · MTV Ava
Peruna. Peruna on saaristoruokaa ihan oikeaa. Harrin makumatka saaristoon alkaa Jakobshamnin vierasvenesataman kesäravintolasta. Sieltä lähdetään maatilalle hakemaan perunaa. Saaristokeittiössä laitetaan keittoa.
- · MTV3
Taivassalon yrtit. Kausi 2, 6/10. Harrin saaristomatka alkaa tällä kertaa Naantalista. Saaristolaishenkinen lounas nautitaan Naantalin perinteikkäällä Kaivohuoneella. Ruoanhakumatka suuntautuu tämän jälkeen Taivassaloon, josta noudetaan viljelijältä tuoreita yrttejä. Saaristokeittiössä valmistuu turskaa, jonka kanssa tarjoillaan tuoreita yrttejä.
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.