Sami Kurosen makumatka Saimaalla

,

Kausi 1. Jakso 6/6. Makumatkan viimeinen päivä alkaa Puumalan kesäparatiisista, jossa Sami Kuronen lähtee Kalakontin yrittäjien matkassa muikkua troolaamaan. Sami kokkaa Chef of D.O. Saimaa Ilkka Arvolan kanssa muikusta avotulella herkkuillallisen Kallioniemessä Ristiinassa. Päivä päättyy huikeisiin maisemiin Astuvansalmen kalliomaalauksilla. (23')

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Sami Kurosen makumatka Saimaalla

Kausi 1. Jakso 6/6. Makumatkan viimeinen päivä alkaa Puumalan kesäparatiisista, jossa Sami Kuronen lähtee Kalakontin yrittäjien matkassa muikkua troolaamaan. Sami kokkaa Chef of D.O. Saimaa Ilkka Arvolan kanssa muikusta avotulella herkkuillallisen Kallioniemessä Ristiinassa. Päivä päättyy huikeisiin maisemiin Astuvansalmen kalliomaalauksilla. (23')

Sami Kurosen makumatka Saimaalla

Kausi 1. Jakso 5/6. Sami Kurosen päivä käynnistyy runsaalla aamiaisella idyllisessä Lomamokkilassa Savonlinnassa. Mikkelissä Samia odottaa sukellus vanhan päämajakaupungin historiaan sekä kartano- ja ruokakulttuuriin. Tertin kartanossa nautitaan perinteisiä savolaisia makuja kartanon maiden antimista ja kuullaan kiehtovia juttuja menneestä ajasta. (23')

Sami Kurosen makumatka Saimaalla

Kausi 1. Jakso 6/6. Makumatkan viimeinen päivä alkaa Puumalan kesäparatiisista, jossa Sami Kuronen lähtee Kalakontin yrittäjien matkassa muikkua troolaamaan. Sami kokkaa Chef of D.O. Saimaa Ilkka Arvolan kanssa muikusta avotulella herkkuillallisen Kallioniemessä Ristiinassa. Päivä päättyy huikeisiin maisemiin Astuvansalmen kalliomaalauksilla. (23')

Sami Kurosen makumatka Saimaalla

Kausi 1. Jakso 5/6. Sami Kurosen päivä käynnistyy runsaalla aamiaisella idyllisessä Lomamokkilassa Savonlinnassa. Mikkelissä Samia odottaa sukellus vanhan päämajakaupungin historiaan sekä kartano- ja ruokakulttuuriin. Tertin kartanossa nautitaan perinteisiä savolaisia makuja kartanon maiden antimista ja kuullaan kiehtovia juttuja menneestä ajasta. (23')

Sami Kurosen makumatka Saimaalla

Kausi 1. Jakso 6/6. Makumatkan viimeinen päivä alkaa Puumalan kesäparatiisista, jossa Sami Kuronen lähtee Kalakontin yrittäjien matkassa muikkua troolaamaan. Sami kokkaa Chef of D.O. Saimaa Ilkka Arvolan kanssa muikusta avotulella herkkuillallisen Kallioniemessä Ristiinassa. Päivä päättyy huikeisiin maisemiin Astuvansalmen kalliomaalauksilla. (23')

Sami Kurosen makumatka Saimaalla

Kausi 1. Jakso 5/6. Sami Kurosen päivä käynnistyy runsaalla aamiaisella idyllisessä Lomamokkilassa Savonlinnassa. Mikkelissä Samia odottaa sukellus vanhan päämajakaupungin historiaan sekä kartano- ja ruokakulttuuriin. Tertin kartanossa nautitaan perinteisiä savolaisia makuja kartanon maiden antimista ja kuullaan kiehtovia juttuja menneestä ajasta. (23')

Sami Kurosen makumatka Saimaalla

Kausi 1. Jakso 6/6. Makumatkan viimeinen päivä alkaa Puumalan kesäparatiisista, jossa Sami Kuronen lähtee Kalakontin yrittäjien matkassa muikkua troolaamaan. Sami kokkaa Chef of D.O. Saimaa Ilkka Arvolan kanssa muikusta avotulella herkkuillallisen Kallioniemessä Ristiinassa. Päivä päättyy huikeisiin maisemiin Astuvansalmen kalliomaalauksilla. (23')

Sami Kurosen makumatka Saimaalla

Kausi 1. Jakso 5/6. Sami Kurosen päivä käynnistyy runsaalla aamiaisella idyllisessä Lomamokkilassa Savonlinnassa. Mikkelissä Samia odottaa sukellus vanhan päämajakaupungin historiaan sekä kartano- ja ruokakulttuuriin. Tertin kartanossa nautitaan perinteisiä savolaisia makuja kartanon maiden antimista ja kuullaan kiehtovia juttuja menneestä ajasta. (23')

Sami Kurosen makumatka Saimaalla

Kausi 1. Jakso 4/6. Mikkelin Kenkäverosta Sami Kurosen makumatka starttaa kohti Hauhalan hanhifarmia ja Sahanlahti Resortia Puumalassa. Sami loihtii veljensä Pasin kanssa hanhesta hurmaavia annoksia kotimaisin yrtein höystettynä. Illallista nautitaan Saimaan upeimpien järvimaisemien äärellä paikallisten yrittäjien seurassa. (23')

Sami Kurosen makumatka Saimaalla

Kausi 1. Jakso 3/6. Makumatka Saimaalla jatkuu Sami Kurosen seurassa Linnansaaren kansallispuiston vesiltä Oraviin ja Rantasalmen kauniisiin maalaismaisemiin. Sami grillaa Chef of D.O. Saimaa Ilkka Arvolan kanssa Putkisalon kartanon eettisesti kasvatetusta karitsanlihasta ja sesongin vihanneksista jotain hyvää ja herkullista. Kartanon illallispöydässä kuullaan pysäyttävä tarina elämän arvaamattomuudesta. (22')