Sandran arkiherkut

,

Herkkuja kiitospäivän tähteistä. Kiitospäivän kalkkuna-aterian tähteistä valmistuu monenlaisia herkkuja. Sandra tekee sisarensa Kimberin kanssa meksikolaista chilaquiles-vuokaa ja leipoo empanada-piiraita. Jälkiruoaksi paistetaan bataatista herkullisia neliöitä. Sisar Kimber auttaa keittiössä myös glögin valmistuksessa, ja ystävä Carrie paljastaa juhlavan Maple Martinin ohjeen. Kattauskin on juhlan teemaan sopiva toivomusluineen ja kynttilöineen.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Sandran arkiherkut

Herkkuja kiitospäivän tähteistä. Kiitospäivän kalkkuna-aterian tähteistä valmistuu monenlaisia herkkuja. Sandra tekee sisarensa Kimberin kanssa meksikolaista chilaquiles-vuokaa ja leipoo empanada-piiraita. Jälkiruoaksi paistetaan bataatista herkullisia neliöitä. Sisar Kimber auttaa keittiössä myös glögin valmistuksessa, ja ystävä Carrie paljastaa juhlavan Maple Martinin ohjeen. Kattauskin on juhlan teemaan sopiva toivomusluineen ja kynttilöineen.

Sandran arkiherkut

Helpot italialaisherkut. Sandra valmistaa kokonaisen italialaisen aterian, joka syntyy kuitenkin nopeasti ja helposti puolivalmisteista. Antipastona nautitaan metsäsienidippiä, ja pasta saa seurakseen herkullisen artisokkapeston. Pääruokana on hitaasti kypsytettyä kanaa kasvisraguun sekä polentan kera, ja jälkiruoaksi paistetaan crostata-torttu, jonka täytteenä on viinirypäleitä ja ricottaa. Aterian päättää venetsialainen kahvi, ja kattauskin on renessanssihenkinen.

Sandran arkiherkut

Meksikolaiset herkut. Sandra on meksikolaistunnelmissa ja valmistaa tulisia herkkuja. Tacot täytetään murealla possulla ja tulisella chipotle-kaalisalaatilla. Kurkku-tomaattisalaatille sekoitetaan päivän teeman mukaisesti tequila-limekastike. Jälkiruoaksi leivotaan kolmen sitruunan raikas piiras, ja raikas on sorbetista valmistettu virkistävä cocktailkin. Kattaus on väreiltään hillitty mutta yhtä kaikki näyttävä ja dramaattinen.

Sandran arkiherkut

Kevyttä ja terveellistä. Sandra valmistaa tällä kertaa kevyitä herkkuja, jotka täyttävät vatsan tekemättä oloa kuitenkaan raskaaksi. Terveellinenkin ruoka voi olla maukasta ja monipuolista. Aluksi grillataan kanaa, jonka seuraksi tehdään raikas persikka-melonisalsa. Kalaa ei paisteta, vaan se keitetään sitrushedelmillä maustetussa liemessä. Lisukkeena tarjotaan vähäsuolainen mustapapusalaatti. Jälkiruokakakkuun ei käytetä lainkaan rasvaa eikä keltuaisia, vaan ne korvataan omenasoseella ja mausteilla. Cocktailina on greippimehupohjainen kepeä ja raikas Take Me Away, ja kattauksen kuumailmapalloihin tiivistyy Sandran koko kevyen menyyn filosofia.

Sandran arkiherkut

Puutarhajuhlat. Sandra järjestää juhlat terassilla ja leipoo focaccini-leipäsiä lammas-oliivivartaiden ja raikkaan kurkkusalaatin seuraksi. Vieraana keittiössä on tällä kertaa myös Laurie, jonka ohjeen mukaan valmistetaan pinaatti-basilikapastaa niin kutsutusta orzo- eli jyväpastasta. Aterian päättää kirpakka karhunvatukkapaistos, ja cocktailin innoittajana on toiminut mansikkamehujääpuikko. Kattauskin on kesäinen ja puutarhajuhlien teemaan sopiva.

Sandran arkiherkut

Tuliset herkut. Sandra valmistaa tällä kertaa ruokia, joille chili antaa ytyä ja tulisuutta. Luvassa on melonisalaattia, muffineita ja maustevoita. Pääruokana on tortillavuoka, ja jälkiruoaksi leivotaan persikka-tuorejuustotorttu, jonka samettinen pehmeys rauhoittaa ja viilentää makunystyröitä. Cocktailiksi sekoitetaan tuju martini, ja kattauskin on pirteän sähäkkä.

Sandran arkiherkut

Halloweenin kuningattaret. Halloweenin kunniaksi Sandra sonnustautuu eri aikakausien kuningattariksi ja valmistelee illanviettoa linnassa. Ruokalistalla on kinkku-omenamunkkeja sekä kahdenlaista juhlavaa kastiketta: kruunupäiden karpalo-appelsiinikastiketta ja kuninkaallista viikunadippiä. Pyöreän pöydän ritarien hengessä valmistettuna pääruokana nautitaan mausteisia lihavartaita, joiden seurana on niin ikään kahdenlaista kastiketta. Jälkiruokana on ranskalaisvaikutteinen kerrosherkku briosseista sekä kurpitsavanukkaasta, ja illan cocktail omistetaan Marie Antoinettelle. Majesteettinen kattaus puolestaan mukailee Elisabet I:n aikakauden tyyliä. Amerikkalainen ruokasarja.

Sandran arkiherkut

Penkkiurheilijan eväät. Tällä kertaa Sandra on urheilutunnelmissa. Hän kokkaa kanapizzaa ja tuhteja pihvejä sisäfileestä. Fileet saavat seurakseen grillattua romaine-salaattia kotitekoisella kastikkeella. Urheilujuhlat päätetään mehevään suklaa-manteli-kookoskakkuun. Näistä partyista yksikään penkkiurheilija ei poistu nälkäisenä! Amerikkalaisessa ruokaohjelmassa tv-kokki Sandra Lee loihtii herkullisia aterioita, joita kuka tahansa voi valmistaa vaivatta kotonaan puolivalmisteiden avulla.

Sandran arkiherkut

Oktoberfest. Sandra viettää oktoberfestiä ystävänsä Markin kanssa. Kaksikko loihtii oluen inspiroiman menun, joka sisältää muun muassa peruna-papusalaattia sekä omenaisen olutjuoman. Amerikkalaisessa ruokaohjelmassa tv-kokki Sandra Lee loihtii herkullisia aterioita, joita kuka tahansa voi valmistaa vaivatta kotonaan puolivalmisteiden avulla.

Sandran arkiherkut

Kaikkea kirsikasta. Ruokalistalla on tänään kirsikkaista lohta, joka valmistuu hetkessä. Se saa seurakseen kirsikka-oliivisalaattia. Suut laitetaan makeiksi kirsikkamuffineilla -ja letuilla. Kupliva drinkki tuo juhlatunnelmaa ja kattaus on ruokateemaan sopivasti punainen. Amerikkalaisessa ruokaohjelmassa tv-kokki Sandra Lee loihtii herkullisia aterioita, joita kuka tahansa voi valmistaa vaivatta kotonaan puolivalmisteiden avulla.