Sikke - Ruokaa rakkaudella

,

Kausi 3. Jakso 16/18. Parasta perunasta. Rosmariinipossua, hasselbackan perunat, ruotsalaiset ‘rikotut’ perunat ja perunavohvelit omenakompotin kera. Kotimainen ruokaohjelma. (23')

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Sikke - Ruokaa rakkaudella

Kausi 3. Jakso 16/18. Parasta perunasta. Rosmariinipossua, hasselbackan perunat, ruotsalaiset ‘rikotut’ perunat ja perunavohvelit omenakompotin kera. Kotimainen ruokaohjelma. (23')

Sikke - Ruokaa rakkaudella

Kausi 3. Jakso 15/18. Kaikenmaailman piirakat. Samosat, pissaladiére ja ricotta-limoncellotorttu. Kotimainen ruokaohjelma. (23')

Sikke - Ruokaa rakkaudella

Kausi 3. Jakso 14/18. Syksyn maut uunissa. Paahdettuja minipunajuuria, kokonainen kala ja juureksia, jälkiruokana punajuuri-suklaakakku. Kotimainen ruokaohjelma. (23')

Sikke - Ruokaa rakkaudella

Kausi 3. Jakso 13/18. Runsas brunssimenu. Uunitomaatit, katkaraputäytteiset profiterolit, kinkku-kananmunapiiras, bircher -mysli ja skonssit. Kotimainen ruokaohjelma. (23')

Sikke - Ruokaa rakkaudella

Kausi 3. Jakso 12/18. Helppoa tuoremakkaraa ja kirsikkaa. Tuoremakkaraa kelmussa, makkaraa ja hapankaalia uunissa, minttu-herne-couscous ja kirsikkasemifreddo. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Sikke - Ruokaa rakkaudella

Kausi 3. Jakso 11/18. Riisiä monella tapaa. Kanttarellirisottoa, armenialaista kanaa ja karamellisoitu riisikakku. Kotimainen ruokaohjelma. (23')

Sikke - Ruokaa rakkaudella

Kausi 3. Jakso 10/18. Ihanainen syysmenu. Kukkakaali-kanttarellipaistos, lampaankyljykset papupedillä ja taateli-saksanpähkinä herkkupalat. Kotimainen ruokaohjelma. (23')

Sikke - Ruokaa rakkaudella

Kausi 3. Jakso 9/18. Keväinen puutarhamenu ja silakoita. Uudet pikkuporkkanat ja vuohenjuustoa, paistetut silakat kaprisvoilla ja raparperi-mantelikakku. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Sikke - Ruokaa rakkaudella

Kausi 3. Jakso 8/18. Isommalle porukalle kokkaaminen. Pulled pork -sämpylät, munakoisokaviaari, broilerinnuijat ja tosca benedict. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Sikke - Ruokaa rakkaudella

Kausi 3. Jakso 7/18. Yrttitarhan antimia. Lämmintä vuohenjuustoa hunajalla ja rosmariinilla, kalarullat veloute- kastikkeessa ja makeaa rosmariinikastiketta ja jäätelöä. Kotimainen ruokaohjelma. (23')