Sokerileipurin herkut

,

Mette Blomsterberg tekee tänään kotitekoista mysliä, herkullisia marinoituja kanavartaita leipätikkujen kera sekä tanskalaisia raatimiehen pannukakkuja ja pieniä macaron-pikkuleipiä. (U) HD

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Sokerileipurin herkut

Mette Blomsterberg tekee tänään kotitekoista mysliä, herkullisia marinoituja kanavartaita leipätikkujen kera sekä tanskalaisia raatimiehen pannukakkuja ja pieniä macaron-pikkuleipiä. (U) HD

Sokerileipurin herkut

Tänään Mette Blomsterberg tarjoaa pieniä amerikkalaisia pannukakkuja vadelmasoseen kera, ruisleipäkrutongeilla höystettyä pastasalaattia sekä suklaajäätelöä ja rapeita pähkinärullia. (U) HD

Sokerileipurin herkut

Mette Blomsterberg valmistaa nougatmanteleita, gluteenittomia sämpylöitä, herneenversoilla höystettyä tonnikalasalaattia sekä anis-pannacottaa ja lakritsin makuisia pikkuleipiä. (U) HD

Sokerileipurin herkut

1/8. Mette Blomsterberg näyttää, kuinka kokataan hyvää ruokaa. Tänään syntyy myslipatukoita sekä kanalla, salaatilla ja currymajoneesilla täytettyjä ohukaisia. Jälkiruoaksi leivotaan klassinen fragilité-kakku. HD

Sokerileipurin herkut

Mette valmistaa pieniä makeita houkutuksia. Aluksi selviää, kuinka nugaaleivoksia tehdään. Mette tekee upeita tornileivoksia valkosuklaasta ja mantelikrokantista, eivätkä yllätykset lopu siihen. (U)

Sokerileipurin herkut

Mette Blomsterbergin keittiössä tuoksuvat passionhedelmät, ja hän loihtii niistä monenmoisia herkkuja. Passionhedelmäjäätelön kanssa hän tarjoaa mantelimassalla täytettyjä paistettuja omenoita. (U)

Sokerileipurin herkut

Kondiittori Mette Blomsterberg näyttää, kuinka tehdään perunaleivoksia ja vaniljakastiketta. Voitaikinapitkon hän höystää luumuilla, aprikooseilla ja marsipaanilla. (U)

Sokerileipurin herkut

Kondiittori Mette Blomsterberg tekee voita tarjottavaksi uunituoreen pähkinäpitkon kera. Sen jälkeen uuniin pääsee pistaasikohokas, jonka kanssa tarjotaan limettijäädykettä. (U)

Sokerileipurin herkut

Kondiittori Mette Blomsterberg valmistaa tuoreista vadelmista upean kääretortun. (U)

Sokerileipurin herkut

Sarja alkaa. Kondiittori Mette Blomsterbergin raaka-aineena ovat tänään vastapoimitut vadelmat. Hänellä on niille erikoinen käyttötapa. Lisäksi hän valmistaa pähkinänugaakakkua. (U)