, Yle Teema & Fem
Mette Blomsterberg kokkaa tänään marsipaanipääsiäismunia, kevyitä savumakrillivaahdolla täytettyjä ruisrullia sekä jälkiruoaksi passionhedelmävaahtoa, marsipaania ja mansikoita. (U)
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle Teema & Fem
Mette Blomsterberg kokkaa tänään marsipaanipääsiäismunia, kevyitä savumakrillivaahdolla täytettyjä ruisrullia sekä jälkiruoaksi passionhedelmävaahtoa, marsipaania ja mansikoita. (U)
- · Yle Teema & Fem
Tänään Mette Blomsterberg valmistaa suussasulavia lakritsikaramellejä, kotitekoista tonnikalapitaleipää sekä jälkiruoaksi karhunvatukoita ja valkosuklaavaahtoa. (U)
- · Yle Teema & Fem
Mette Blomsterberg kokkaa tänään mustaherukkavaahtokarkkeja, maltaalla maustettuja kanankoipia sekä jälkiruoaksi vaniljanmakuista crème bruléeta ja mansikkahilloa. (U)
- · Yle Teema & Fem
Tänään Mette Blomsterberg kokkaa ranskalaista nougat'ta, terveellisiä pinaattinyyttejä ja savustettua lohta sekä jälkiruoaksi raikasta sitruunasorberttia. (U)
- · Yle Teema & Fem
Mette Blomsterberg tekee tänään kotitekoista mysliä, herkullisia marinoituja kanavartaita leipätikkujen kera sekä tanskalaisia raatimiehen pannukakkuja ja pieniä macaron-pikkuleipiä. (U)
- · Yle Teema & Fem
Tänään Mette Blomsterberg tarjoaa pieniä amerikkalaisia pannukakkuja vadelmasoseen kera, ruisleipäkrutongeilla höystettyä pastasalaattia sekä suklaajäätelöä ja rapeita pähkinärullia. (U)
- · Yle Teema & Fem
Mette Blomsterberg valmistaa nougatmanteleita, gluteenittomia sämpylöitä, herneenversoilla höystettyä tonnikalasalaattia sekä anis-pannacottaa ja lakritsin makuisia pikkuleipiä. (U)
- · Yle Teema & Fem
1/8. Mette Blomsterberg näyttää, kuinka kokataan hyvää ruokaa. Tänään syntyy myslipatukoita sekä kanalla, salaatilla ja currymajoneesilla täytettyjä ohukaisia. Jälkiruoaksi leivotaan klassinen fragilité-kakku. (U)
- · Yle Teema & Fem
Mette valmistaa pieniä makeita houkutuksia. Aluksi selviää, kuinka nugaaleivoksia tehdään. Mette tekee upeita tornileivoksia valkosuklaasta ja mantelikrokantista, eivätkä yllätykset lopu siihen. (U)
- · Yle Teema & Fem
Mette Blomsterbergin keittiössä tuoksuvat passionhedelmät, ja hän loihtii niistä monenmoisia herkkuja. Passionhedelmäjäätelön kanssa hän tarjoaa mantelimassalla täytettyjä paistettuja omenoita. (U)
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.