Sokkokokki

,

Kausi 4. Jakso 20/20. Waltarin Kärtsy Hatakka ja Amorphiksen Esa Holopainen laittavat karitsan ulkofileetä barolokastikkeella, paahdettua aliolia ja paistettuja perunoita sekä raparperipiirakkaa. Kokkina Harri Syrjänen. Kotimainen viihdeohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Sokkokokki

Kausi 4. Jakso 20/20. Waltarin Kärtsy Hatakka ja Amorphiksen Esa Holopainen laittavat karitsan ulkofileetä barolokastikkeella, paahdettua aliolia ja paistettuja perunoita sekä raparperipiirakkaa. Kokkina Harri Syrjänen. Kotimainen viihdeohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Sokkokokki

Kausi 4. Jakso 19/20. Näyttelijä Jaana Saarinen ja tanssija Sami Saikkonen kokkaavat täytettyä kyyhkynrintaa, salottisipulipyreetä, pekonia ja soijapapuja sekä vadelma-vanilja- mille feuillen. Kokkina Tommi Tuominen. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Sokkokokki

Kausi 4. Jakso 18/20. Näyttelijä Oskari Katajisto ja Mitä tuli tehtyä -ohjelman hypnotisti Sami Minkkinen laittavat savulohi-moussea ja marinoitua tankoparsaa sekä hanhenrintaa, glaseerattua endiiviä ja ruusukaalia. Kokkina Henri Alén. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Sokkokokki

Kausi 4. Jakso 17/20. Toimittaja-juontajat Ivan Puopolo ja Sanna Stellan laittavat pata negralla maustettuja hietasimpukoita ja hestonin ranskalaisia sekä karamelli-moussea ja tuoreita marjoja. Kokkina Tommi Tuominen. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Sokkokokki

Kausi 4. Jakso 16/20. Kirjailijat Roman Schatz ja Inna Patrakova laittavat paistettua meribassia, oliiviöljyssä paahdettuja vihanneksia ja chorizolla maustettua mustekalaa mustekalanmuste-voikastikeella sekä vaniljaista tapioka-helmipuuroa ja granaattiomena-appelsiinisalaattia. Kokkina Henri Alén. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Sokkokokki

Kausi 4. Jakso 15/20. Kansanedustaja Kike Elomaa ja yrittäjä Toivo Sukari laittavat kuhaa, thai-basilikaperunaa ja lime-voikastiketta sekä suklaa-chili-moussea. Kokkina Harri Syrjänen. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Sokkokokki

Kausi 4. Jakso 14/20. Jalkapalloilija Jallu Rantanen ja jääkiekkoilija Tero Lehterä laittavat härän bavettea bearnaise ja beluga-linssejä sekä tuulihattuja metsämarjoilla ja kardemummakastiketta. Kokkina Henri Alén. Kotimainen viihdeohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Sokkokokki

Kausi 4. Jakso 13/20. Märät säpikkäät -sarjan Suvi ja Kirste kokkaavat kesäkääryleitä wakame-merilevällä ja seesamidippiä sekä lohta Wellington. Kokkina Henri Alén. Kotimainen viihdeohjelma. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Sokkokokki

Kausi 4. Jakso 12/20. Liv-kanavalta tutut yrittäjät Jutta Gustafsberg ja Tiina Jylhä tekevät punajuuri-ricotta-salaattia sekä linguine-pastaa ja parmankinkkua. Kokkina Harri Syrjänen. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Sokkokokki

Kausi 4. Jakso 11/20. Hunksit Mauno ja Jucci kokkaavat vaniljassa haudutettuja kampasimpukoita, kurkkua ja merikorallia sekä oliivikuorrutteista karitsanpaahtopaistia ja raastettua tomaattikastiketta. Kokkina Henri Alén. Kotimainen viihdeohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.