Sons of Anarchy

(16)

,

Isänsä poika. Sarjan viimeisessä jaksossa Jax sitoo kaikki irtonaiset langat yhteen ja tekee kaikkensa, jotta John-isän pyrkimykset ja toiveet Sons of Anarchyn ja perheen suhteen vihdoin toteutuisivat. Se vaatii vastuunkantoa ja peruuttamattomien valintojen tekemistä. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Sons of Anarchy

Isänsä poika. Sarjan viimeisessä jaksossa Jax sitoo kaikki irtonaiset langat yhteen ja tekee kaikkensa, jotta John-isän pyrkimykset ja toiveet Sons of Anarchyn ja perheen suhteen vihdoin toteutuisivat. Se vaatii vastuunkantoa ja peruuttamattomien valintojen tekemistä. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista.

Sons of Anarchy

Ruusutarha. Sonsin sisäiset jännitteet kasvavat, kun muiden osastojen puheenjohtajat vaativat Jaxia ja Redwoodia tilille Juryn surmasta. Gemma on teillä tietymättömillä, ja Jax joutuukin tekemään peruuttamattoman päätöksen äitinsä kohtalosta. Jaksossa nähdään tuttu naama sarjasta Shield - lain varjolla. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista.

Sons of Anarchy

Totuus satuttaa. Redwoodin osaston puheenjohtajan eli Jaxin asema on uhattuna, kun Sonsin muut osastot kyseenalaistavat hänen ratkaisunsa Juryn suhteen. Tilannetta ei alkuunkaan helpota se, että Henry Lin paljastaa, kuka asekätköstä lopulta kiinalaisille kertoikaan. Samaan aikaan romahtavat loputkin kulissit ja Jaxille paljastuu koko karmiva totuus Taran kohtalosta ja Gemman osallisuudesta siihen. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX.

Sons of Anarchy

Rakkautta ilmassa. Kerhon suuri menetys tuottaa kaikille jäsenille ja lähipiirille suurta tuskaa, mutta tuleen ei saa jäädä makaamaan. Marks on tutkintavankeudessa, mutta se ei riitä kostoksi, joten yhteistyö arjalaisten kanssa synnyttää uudenlaisia käänteitä. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX.

Sons of Anarchy

Piru mieheksi. Sons turvautuu luovaan ratkaisuun Bobbyn pelastaakseen ja onnistuu avaamaan neuvotteluyhteyden Marksiin, mutta lopulta sotajalalle lähteminen käy kalliiksi peruuttamattomalla tavalla. Samaan aikaan väkivaltaisessa ympäristössä varttuminen alkaa näkyä Abelin häiriökäyttäytymisenä, eikä perhe tiedä, mitä pojalle pitäisi tehdä. Juryn kohtalo asettaa Jaxin määräysvallan kyseenalaiseksi, ainakin muiden osastojen silmissä. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX.

Sons of Anarchy

Sormet pelissä. Sons selvittää epätoivoisesti Bobbyn olinpaikkaa, sillä Marks asettaa tämän palauttamiselle tiukat ehdot ja aikarajan. Samalla yritetään löytää vasikka, joka kertoi kiinalaisille asekätköstä. Kaiken keskellä kerhon lähimmätkin liittolaiset alkavat hiiltyä, kun toiminta vaikuttaa karkaavan entistä pahemmin käsistä. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX.

Sons of Anarchy

Greensleeves. Juice on Sonsin hallussa, mutta yllättäen hän ei ainakaan vielä kohtaa loppuaan. Sen sijaan Jax päättää käyttää miehen vankkumatonta uskollisuutta hyväkseen varsin ovelalla tavalla. Samaan aikaan kerho kehittää edelleen yhteistyökuviota Mayojen ja Ninersin kanssa päästäkseen lopullisesti eroon August Marksista. Oaklandiin suuntautuneen pienen mutkan jälkeen kaikki vaikuttaa menevän suunnitelmien mukaan, mutta yhtäkkiä käy sanalla sanottuna kylmät. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX.

Sons of Anarchy

Tupakkatauko. Henry Lin on telkien takana heroiinipidätyksen jäljiltä, mutta vaarana on, että hän laulaa viranomaisille Sonsin osuudesta. Jax suojelee kerhoa liittolaisten ja vihamiesten muuttuvia voimasuhteita hyödyntämällä. Samalla Juicen tilanteessa tapahtuu uusi, ratkaisevan oloinen käänne. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX.

Sons of Anarchy

Huilusoolo. Jax etsii vuotoa, joka paljasti kiinalaisille kerhon juonet. Kuka lopulta pettää ja kenet, se selviää Stocktonin satamassa. Gemma päättää ratkaista Juicen ongelman pysyvästi, mutta lopulta kuvio paljastuu myös Juicelle itselleen. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX.

Sons of Anarchy

Eksyneet lampaat. Jax yrittää pitää kulisseja pystyssä pelastamalla August Marksin mittavan rakennushankkeen, mutta kuten arvata saattaa, juonittelu ei pysy loputtomiin juonien kohteilta salassa, eikä vastoinkäymisiltä enää voida välttyä. Niitä aiheutuu myös siitä, kun kiinalaisilta talteen otettua heroiinia yritetään saada kaupaksi arjalaisveljeskunnan avustuksella. Gemma yrittää pitää Juicen kerhon ja poliisin ulottumattomissa, mutta hänenkin vaihtoehtonsa alkavat käydä vähiin. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX.