🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.
Stadi vs. Lande

Stadi vs. Lande

,

Töpöhäntiä ja äkäpussi. Kausi 5, 4/12. Uusi ravintola, Bröleé saa Michelin-tähden. Pitävätkö Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg pokkansa, kun stadilaiset ja landet taistelevat Suomen herruudesta?

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Stadi vs. Lande

Lappapuuroa. Kausi 5, 9/12. Stadin slangi aiheuttaa taas tiukkaa pohdintaa, mutta niin aiheuttaa myös Suomen maantieto. Kilpailun isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

Stadi vs. Lande

Vanhaa klassismia. Kausi 5, 3/12. Vastausten myötä Stadiin saadaan uusi puisto. Illan isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

Stadi vs. Lande

Rahaa on. Kausi 5, 8/12. Yksi joukkue luottaa lahjontaan ja toinen joukkue on tullut vain pitämään hauskaa. Leikkimielistä kilpailua ohjaavat Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

Stadi vs. Lande

Opiskellaan vorssaa. Kausi 5, 7/12. Stadilaiset laskevat tähtiä ja landet kruunuja. Illan isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

Stadi vs. Lande

Kaikki on tosi isoa. Kausi 5, 2/12. Kuka tai mikä on Lieksasta tullut kyllikki-kyy? Ohjelman isäntinä Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

Stadi vs. Lande

Kuinka monta nakkia?. Kausi 5, 6/12. Tuntevatko stadilaiset perinneherkut ja murresanat tai landet slangia ja uimarantoja? Stadin ja landen mittelöä johtavat Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

Stadi vs. Lande

Onko tämä deittiohjelma?. Kausi 5, 1/12. Mitä tapahtuu, kun studiossa on sitikanit, missejä, SM-liigapelaajia ja limusiiniharrastajia? Stadin ja landen mittelöä johtavat tälläkin kaudella Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

Stadi vs. Lande

Hämmentävä tilanne. Kausi 5, 5/12. Kuinka Turku on ikävä vastaus ja stonga muuttuu raskaiksi alushousuiksi? Jopa juontajat Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg hämmentyvät kisan edetessä.