, Yle TV2

Kausi 2, Jakso 1. Ja kaupunkia ympäröivä Veneton alue on perinteinen maustekaupan keskus. Kekseliäät asukkaat ovat osanneet hyödyntää hedelmällisen maaperän ja monipuolisen vesistön antimia. Tucci maistelee lukuisia paikallisia herkkuja, mm. cicchetti-välipaloja ja mustekalarisottoa.

Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
- · Yle TV2
K2, J1: Kausi 2, Jakso 1. Ja kaupunkia ympäröivä Veneton alue on perinteinen maustekaupan keskus. Kekseliäät asukkaat ovat osanneet hyödyntää hedelmällisen maaperän ja monipuolisen vesistön antimia. Tucci maistelee lukuisia paikallisia herkkuja, mm. cicchetti-välipaloja ja mustekalarisottoa.
- · Yle TV2
K2, J2: Kausi 2, Jakso 2. Sisämaassa sijaitsevaa Umbriaa kutsutaan Italian vihreäksi sydämeksi. Maaseutumainen alue ei ole yhtä tunnettu kuin naapurinsa Toscana, mutta Umbrian muinainen historia ulottuu jopa Rooman valtakuntaa edeltävään aikaan. Umbriassa syödään sianlihaa eniten henkeä kohti koko Italiassa. Tucci käy mm. villisikajahdissa aamuhämärässä ja tutustuu mustan tryffelin viljelmiin.
- · Yle TV2
K2, J2: Kausi 2, Jakso 2. Sisämaassa sijaitsevaa Umbriaa kutsutaan Italian vihreäksi sydämeksi. Maaseutumainen alue ei ole yhtä tunnettu kuin naapurinsa Toscana, mutta Umbrian muinainen historia ulottuu jopa Rooman valtakuntaa edeltävään aikaan. Umbriassa syödään sianlihaa eniten henkeä kohti koko Italiassa. Tucci käy mm. villisikajahdissa aamuhämärässä ja tutustuu mustan tryffelin viljelmiin.
- · Yle TV2
K2, J3: Kausi 2, Jakso 3. Hienostunut ranskalainen perintö näkyy Torinon kaduilla. Alue oli aikoinaan Italian teollistumisen keskus, mutta nyt siellä on meneillään slow food -vallankumous. Tucci maistelee modernia risottoa ja vierailee harvinaisten valkoisten tryffelien huutokaupassa. Perinteikäs alue suuntaa tiukasti kohti tulevaisuutta.
- · Yle TV2
K2, J3: Kausi 2, Jakso 3. Hienostunut ranskalainen perintö näkyy Torinon kaduilla. Alue oli aikoinaan Italian teollistumisen keskus, mutta nyt siellä on meneillään slow food -vallankumous. Tucci maistelee modernia risottoa ja vierailee harvinaisten valkoisten tryffelien huutokaupassa. Perinteikäs alue suuntaa tiukasti kohti tulevaisuutta.
- · Yle TV2
K2, J4: Kausi 2, Jakso 4. Tucci tutkii, miten Lontoon italialaiset ovat muuttaneet ruokakulttuuria hänen uudessa kotikaupungissaan. Lontoo on nykyään kulinaristin mekka, jossa on tarjolla herkkuja jokaiselta Italian alueelta. Burrata on niin kermaista ja pasta niin tuoretta, että ne saattavat kilpailla jopa alkuperäisten kanssa. Yli vuosisadan ajan italialaiset ovat keksineet täällä uusia tapoja valmistaa italialaista ruokaa, joka on niin vaikuttavaa, että se saa Tuccin sanattomaksi.
- · Yle TV2
K2, J4: Kausi 2, Jakso 4. Tucci tutkii, miten Lontoon italialaiset ovat muuttaneet ruokakulttuuria hänen uudessa kotikaupungissaan. Lontoo on nykyään kulinaristin mekka, jossa on tarjolla herkkuja jokaiselta Italian alueelta. Burrata on niin kermaista ja pasta niin tuoretta, että ne saattavat kilpailla jopa alkuperäisten kanssa. Yli vuosisadan ajan italialaiset ovat keksineet täällä uusia tapoja valmistaa italialaista ruokaa, joka on niin vaikuttavaa, että se saa Tuccin sanattomaksi.
- · Yle TV2
K2, J5: Kausi 2, Jakso 5. Tunnetaan tuoksuvasta oliiviöljystään, kauniista vihanneksistaan, juustoistaan ja durumvehnästään. Vaikka alue on hyvin hedelmällinen, se on myös yksi Italian köyhimmistä, ja Tucci huomaa, kuinka nykypäivän innovaatiohenki on muotoutunut vaikeina aikoina. Raa'at äyriäiset, poltettu vilja ja paikalliset sinihomejuustot on otettu mukaan Apulian historiasta ja päivitetty tulevaisuuden ruokakulttuuriin.
- · Yle TV2
K2, J5: Kausi 2, 5/8. Apulia. Apulian alue on hyvin hedelmällinen, mutta se on myös yksi Italian köyhimmistä. Raa'at äyriäiset, poltettu vilja ja paikalliset sinihomejuustot on otettu Apulian historiasta ja päivitetty tulevaisuuden ruokakulttuuriin.
- · Yle TV2
K2, J6: Kausi 2, 6/8. Calabria. Luonnonkaunis Calabria on Tuccin suvun esi-isien kotiseutu. Tucci matkustaa alueella vanhemiensa kanssa ja tapaa italialaisia sukulaisiaan. Hän myös maistaa mm. pane de cuti -leipää ja perinteistä sipulispagettia.
- · Yle TV2
K2, J1: Ja kaupunkia ympäröivä Veneton alue on perinteinen maustekaupan keskus. Kekseliäät asukkaat ovat osanneet hyödyntää hedelmällisen maaperän ja monipuolisen vesistön antimia. Tucci maistelee lukuisia paikallisia herkkuja, mm. cicchetti-välipaloja ja mustekalarisottoa.
- · Yle TV2
Kausi 1, 6/6. Bologna. Italian gastronomian supertähdet tulevat Bolognasta. Tucci selvittää miten alue voi tuottaa kaikki nämä kuulut herkut; parmesaanit, balsamiviinietikat ja prosciuttot.
- · Yle TV2
Kausi 1, 6/6. Bologna. Italian gastronomian supertähdet tulevat Bolognasta. Tucci selvittää miten alue voi tuottaa kaikki nämä kuulut herkut; parmesaanit, balsamiviinietikat ja prosciuttot.
- · Yle TV2
Kausi 1, 5/6. Napoli ja Amalfin rannikko. Pizzan tarina on lähtöisin Napolin köyhälistön synkiltä kujilta. Tucci etsii alueen tuoreinta mozzarellaa ja maailman kadehtimia San Marzano-tomaatteja.
- · Yle TV2
Kausi 1, 5/6. Napoli ja Amalfin rannikko. Pizzan tarina on lähtöisin Napolin köyhälistön synkiltä kujilta. Tucci etsii alueen tuoreinta mozzarellaa ja maailman kadehtimia San Marzano-tomaatteja.
- · Yle TV2
Kausi 1, 4/6. Rooma. Roomassa pastaa syödään joka päivä. Se on perusruokaa. Tucci selvittää, miten paikallinen keittiö valloitti sydämemme.
- · Yle TV2
Kausi 1, 4/6. Rooma. Roomassa pastaa syödään joka päivä. Se on perusruokaa. Tucci selvittää, miten paikallinen keittiö valloitti sydämemme.
- · Yle TV2
Kausi 1, 3/6. Milano. Milano on uraauurtava kaupunki, josta on tullut viime vuosina kulinaarinen mekka. Tucci maistelee milanolaisklassikoita aperitiivin kera.
- · Yle TV2
Kausi 1, 3/6. Milano. Milano on uraauurtava kaupunki, josta on tullut viime vuosina kulinaarinen mekka. Tucci maistelee milanolaisklassikoita aperitiivin kera.
- · Yle TV2
Kausi 1, 2/6. Sisilia. Sisilian alue on ollut aikoinaan Euroopan köyhimpiä, mutta sen keittiö on mitä rikkain. Tucci ihailee paikallista arkkitehtuuria ja maistelee sisilialaisia herkkuja.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.