, Yle TV2

Kausi 2, 8/8. Liguria. Liguriassa on loistokas Italian Riviera. Alueen pääkaupunki on Genova, jossa on tarjottu ruhtinaiden ruokaa kuten ylhäisille suvuille räätälöityä pastaa ja kaupungin tunnetuinta vientituotetta: genovalaista pestoa.

Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
- · Yle TV2
K2, J8: Kausi 2, 8/8. Liguria. Liguriassa on loistokas Italian Riviera. Alueen pääkaupunki on Genova, jossa on tarjottu ruhtinaiden ruokaa kuten ylhäisille suvuille räätälöityä pastaa ja kaupungin tunnetuinta vientituotetta: genovalaista pestoa.
- · Yle TV2
K2, J8: Kausi 2, 8/8. Liguria. Liguriassa on loistokas Italian Riviera. Alueen pääkaupunki on Genova, jossa on tarjottu ruhtinaiden ruokaa kuten ylhäisille suvuille räätälöityä pastaa ja kaupungin tunnetuinta vientituotetta: genovalaista pestoa.
- · Yle TV2
K2, J7: Kausi 2, 7/8. Sardinia. Sardiniassa maisemat ovat jylhät ja ruokakulttuuri vaihtelee hyvin paljon eri puolilla saarta. Tucci maistaa rannikkokaupunkien herkkuja, kuten kuivattua suolakalaa ja muinaisten foinikialaisten kehittämää kaviaaria.
- · Yle TV2
K2, J7: Kausi 2, 7/8. Sardinia. Sardiniassa maisemat ovat jylhät ja ruokakulttuuri vaihtelee hyvin paljon eri puolilla saarta. Tucci maistaa rannikkokaupunkien herkkuja, kuten kuivattua suolakalaa ja muinaisten foinikialaisten kehittämää kaviaaria.
- · Yle TV2
K2, J6: Kausi 2, 6/8. Calabria. Luonnonkaunis Calabria on Tuccin suvun esi-isien kotiseutu. Tucci matkustaa alueella vanhemiensa kanssa ja tapaa italialaisia sukulaisiaan. Hän myös maistaa mm. pane de cuti -leipää ja perinteistä sipulispagettia.
- · Yle TV2
K2, J6: Kausi 2, 6/8. Calabria. Luonnonkaunis Calabria on Tuccin suvun esi-isien kotiseutu. Tucci matkustaa alueella vanhemiensa kanssa ja tapaa italialaisia sukulaisiaan. Hän myös maistaa mm. pane de cuti -leipää ja perinteistä sipulispagettia.
- · Yle TV2
K2, J6: Kausi 2, 6/8. Calabria. Luonnonkaunis Calabria on Tuccin suvun esi-isien kotiseutu. Tucci matkustaa alueella vanhemiensa kanssa ja tapaa italialaisia sukulaisiaan. Hän myös maistaa mm. pane de cuti -leipää ja perinteistä sipulispagettia.
- · Yle TV2
K2, J5: Kausi 2, 5/8. Apulia. Apulian alue on hyvin hedelmällinen, mutta se on myös yksi Italian köyhimmistä. Raa'at äyriäiset, poltettu vilja ja paikalliset sinihomejuustot on otettu Apulian historiasta ja päivitetty tulevaisuuden ruokakulttuuriin.
- · Yle TV2
K2, J5: Kausi 2, 5/8. Apulia. Apulian alue on hyvin hedelmällinen, mutta se on myös yksi Italian köyhimmistä. Raa'at äyriäiset, poltettu vilja ja paikalliset sinihomejuustot on otettu Apulian historiasta ja päivitetty tulevaisuuden ruokakulttuuriin.
- · Yle TV2
K2, J4: Kausi 2, 4/8. Lontoo. Lontoon italialaiset ovat muuttaneet ruokakulttuuria Tuccin uudessa kotikaupungissa. Burrata on niin kermaista ja pasta niin tuoretta, että ne saattavat kilpailla jopa alkuperäisten kanssa.
- · Yle TV2
K2, J4: Kausi 2, 4/8. Lontoo. Lontoon italialaiset ovat muuttaneet ruokakulttuuria Tuccin uudessa kotikaupungissa. Burrata on niin kermaista ja pasta niin tuoretta, että ne saattavat kilpailla jopa alkuperäisten kanssa.
- · Yle TV2
K2, J3: Kausi 2, 3/8. Piemonte. Piemonte oli aikoinaan Italian teollistumisen keskus, mutta nyt siellä on meneillään slow food -vallankumous. Tucci maistelee modernia risottoa ja vierailee harvinaisten valkoisten tryffelien huutokaupassa.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.