, Yle Teema & Fem
Danskt matprogram från 2011. Del 8 av 8. Programledaren Anne Hjernøe har flyttat sina grytor till New York för att i åtta program ta pulsen på storstadens matkultur. Denna gång: asiatisk mat och drinkar. Vanligtvis är det inte särskilt lyckat att blanda drinkar och mat, men när det gäller asiatisk mat menar Anne att de båda visst går att kombinera. Hon lagar krispig sallad med asiatiskt päron och en nudelrätt med musslor och räkor, och bjuder sedan in till cocktailmiddag på husets terrass. Från 30/12
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle Teema & Fem
Danskt matprogram från 2011. Del 8 av 8. Programledaren Anne Hjernøe har flyttat sina grytor till New York för att i åtta program ta pulsen på storstadens matkultur. Denna gång: asiatisk mat och drinkar. Vanligtvis är det inte särskilt lyckat att blanda drinkar och mat, men när det gäller asiatisk mat menar Anne att de båda visst går att kombinera. Hon lagar krispig sallad med asiatiskt päron och en nudelrätt med musslor och räkor, och bjuder sedan in till cocktailmiddag på husets terrass. Från 30/12
- · Yle Teema & Fem
Danskt matprogram från 2011. Del 7 av 8. Programledaren Anne Hjernøe har flyttat sina grytor till New York för att i åtta program ta pulsen på storstadens matkultur. Denna gång: pajer, kakor och andra sötsaker. Anne lär sig baka gammaldags amerikansk äppelpaj med lock och besöker bageriet som blev världsberömt för sina cupcakes, tack vare tv-serien "Sex and the City". Hemma i köket gör hon bl.a. kakklubbor, fudge och kokosbars. Från 21/12. Även 26/12
- · Yle Teema & Fem
Danskt matprogram från 2011. Del 7 av 8. Programledaren Anne Hjernøe har flyttat sina grytor till New York för att i åtta program ta pulsen på storstadens matkultur. Denna gång: pajer, kakor och andra sötsaker. Anne lär sig baka gammaldags amerikansk äppelpaj med lock och besöker bageriet som blev världsberömt för sina cupcakes, tack vare tv-serien "Sex and the City". Hemma i köket gör hon bl.a. kakklubbor, fudge och kokosbars. Även 25/12 och 26/12
- · Yle Teema & Fem
Danskt matprogram från 2011. Del 5 av 8. Programledaren Anne Hjernøe har flyttat sina grytor till New York för att i åtta program ta pulsen på storstadens matkultur. Denna gång: närodlat och lokalproducerat. Anne besöker parker, planteringar och trädgårdar som alla har det gemensamt att de är anlagda i taknivå. Från 8/12
- · Yle Teema & Fem
Danskt matprogram från 2011. Del 5 av 8. Programledaren Anne Hjernøe har flyttat sina grytor till New York för att i åtta program ta pulsen på storstadens matkultur. Denna gång: närodlat och lokalproducerat. Anne besöker parker, planteringar och trädgårdar som alla har det gemensamt att de är anlagda i taknivå.
- · Yle Teema & Fem
Danskt matprogram från 2011. Del 4 av 8. Programledaren Anne Hjernøe har flyttat sina grytor till New York för att i åtta program ta pulsen på storstadens matkultur. Denna gång: en amerikansk klassiker - hamburgaren. Anne lagar lagar tre olika varianter av s k sliders. En med fläskkött, en nötvariant och en gjord på ankbröst. Även 4/12
- · Yle Teema & Fem
Danskt matprogram från 2011. Del 3 av 8. Programledaren Anne Hjernøe har flyttat sina grytor till New York för att i åtta program ta pulsen på storstadens matkultur. Denna gång: hummer och vin. Anne lagar hummer på tre olika sätt i hemmaköket och gör ett vingårdsbesök på Long Island. Även 24/11 och 27/11
- · Yle Teema & Fem
Danskt matprogram från 2011. Del 2 av 8. Programledaren Anne Hjernøe har flyttat sina grytor till New York för att i åtta program ta pulsen på storstadens matkultur. Denna gång: ostron på Grand Central Station och ett besök på en ostronodling på Long Island. Även 17/11 samt 18/11
- · Yle Teema & Fem
Danskt matprogram från 2011. Del 1 av 8. Programledaren Anne Hjernøe har flyttat sina grytor till New York för att i åtta program ta pulsen på storstadens matkultur. Denna gång: frukostmat med granola, amerikanska pannkakor och bacon med ägg. Dessutom, ett reportage om soul food.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.