, Yle Teema & Fem
Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök. Del 4 av 6: Öns bondekök. Anh Lé befinner sig fortfarande på ön Phu Quoc. Denna gång lagar hon maträtter från öns lokala bondekök.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle Teema & Fem
Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök. Del 4 av 6: Öns bondekök. Anh Lé befinner sig fortfarande på ön Phu Quoc. Denna gång lagar hon maträtter från öns lokala bondekök.
- · Yle Teema & Fem
Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök. Del 3 av 6: Världens bästa fisksås. Fisksås är en av de viktigaste ingredienserna i vietnamesisk matlagning. Anh Lé reser till ön Phu Quoc för att se på tillverkningen av det som många anser vara världens bästa fisksås.
- · Yle Teema & Fem
Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök. Del 5 av 6: Hanois gastronomiska hemligheter. Anh Lé går på upptäcktsfärd i huvudstaden Hanoi, där hon besöker marknader, bryggerier och en ormfarm.
- · Yle Teema & Fem
Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök. Del 4 av 6: Öns bondekök. Anh Lé befinner sig fortfarande på ön Phu Quoc. Denna gång lagar hon maträtter från öns lokala bondekök.
- · Yle Teema & Fem
Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök. Del 3 av 6: Världens bästa fisksås. Fisksås är en av de viktigaste ingredienserna i vietnamesisk matlagning. Anh Lé reser till ön Phu Quoc för att se på tillverkningen av det som många anser vara världens bästa fisksås.
- · Yle Teema & Fem
Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök. Del 3 av 6: Världens bästa fisksås. Fisksås är en av de viktigaste ingredienserna i vietnamesisk matlagning. Anh Lé reser till ön Phu Quoc för att se på tillverkningen av det som många anser vara världens bästa fisksås.
- · Yle Teema & Fem
Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök. Del 2 av 6: Saigons kejsarkök. Anh Lé befinner sig i Saigon - Hô Chi Minh-staden och ser närmare på kejsarköket, Vietnams förnämsta gastronomiska tradition.
- · Yle Teema & Fem
Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök: städernas gatukök, landsbygdens bondkök och kejsarköket. Del 1 av 6: Saigons gatukök. Anh Lé befinner sig som så många gånger förr i Saigon - Hô Chi Minh-staden. En stad som har ändrat sig mycket under årens lopp.
- · Yle Teema & Fem
Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök: städernas gatukök, landsbygdens bondkök och kejsarköket. Del 1 av 6: Saigons gatukök. Anh Lé befinner sig som så många gånger förr i Saigon - Hô Chi Minh-staden. En stad som har ändrat sig mycket under årens lopp.
- · Yle Teema & Fem
Dansk resereportageserie från 2012. Om vietnamesisk mat, kultur och historia. I sex program reser programledaren Anh Lé runt i Vietnam och lär sig mer om landets tre olika kök. Del 4 av 6: Öns bondekök. Anh Lé befinner sig fortfarande på ön Phu Quoc. Denna gång lagar hon maträtter från öns lokala bondekök. Från 23/11 5.1-ljud
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.