SVT: Barda

,

Del 12 av 12. Allt tyder på att häxan Yki till slut lyckas krossa motståndsrörelsen. När allt ser som mörkast ut dyker två hober upp. Det vet något som kommer att avgöra kampen mot ondskan. Spelledare är Karl Ytterberg.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

SVT: Barda

Del 12 av 12. Allt tyder på att häxan Yki till slut lyckas krossa motståndsrörelsen. När allt ser som mörkast ut dyker två hober upp. Det vet något som kommer att avgöra kampen mot ondskan. Spelledare är Karl Ytterberg.

SVT: Barda

Del 11 av 12. Karl skickar två äventyrare för att hämta den sista magiska kristallen hos bergsalverna. På sitt uppdrag får de veta sanningen som Aylîn, som de alla trodde var deras vän. Dagens rollspelare är Neo Korths från Strandbaden och Nova Flink från Bålsta. Spelledare är Karl Ytterberg.

SVT: Barda

Del 10 av 12. Två äventyrare tar sig in i kung Zilas slott för att rädda alven Aylîn. Men deras plan går inte som de tänkt sig och de hamnar snart i ett bakhåll. Dagens rollspelare är Linus Nyberg från Falsterbo och Erik Adolfsson från Råå. Spelledare är Karl Ytterberg.

SVT: Barda

Del 9 av 12. Alven Aylîn har hamnat i den onde kung Zilas händer. Nu försöker motståndsrörelsen rädda henne. De anar inte att kungen blivit förälskad i sin fånge. Dagens rollspelare är Tove Bjerager från Höör och Milla Svensson från Sölvesborg. Spelledare är Karl Ytterberg.

SVT: Barda

Del 8 av 12. Två äventyrare har gått i ett bakhåll på värdshuset. De anar inte att de snart ska stå öga mot öga med den fruktade kung Zilas. Dagens rollspelare är Alexander Nyberg från Oxie och Mathilda Nilsson från Löddeköpinge. Spelledare är Karl Ytterberg.

SVT: Barda

Del 7 av 12. Jakten på de nio magiska kristallerna pågår för fullt. En av dem ska finnas i dimmiga skogen, men där finns också något annat. En gengångare som inte tycker om att bli störd. Dagens rollspelare är Alexander Nyberg från Oxie och Mathilda Nilsson från Löddeköpinge. Spelledare är Karl Ytterberg.

SVT: Barda

Del 6 av 12. Jakten på de nio magiska kristallerna pågår för fullt. En av dem finns i blodmossen, men där lurar också en varelse som man aldrig kan lita på. Dagens rollspelare är Arvid Jonson från Täby och Ella Renfors från Stenungsund. Spelledare är Karl Ytterberg.

SVT: Barda

Del 5 av 12. Den onda häxan Yki har tagit makten i Barda. Motståndsrörelsen försöker nu hitta nio magiska kristaller som kan hjälpa dem att krossa häxan. Men i jakten går Karl i ett bakhåll. Dagens rollspelare är Allison Legrand från Boxholm och Melker Stentagg från Karlshamn. Spelledare är Karl Ytterberg.

SVT: Barda

Del 4 av 12. Den onda häxan Yki har tagit makten i Barda. Nu har motståndsrörelsen kommit över en karta som visar var nio magiska kristaller finns gömda. Om de kan hitta dem kan häxan krossas. Dagens rollspelare är Joxer Jutström från Jönköping och Viktor Olofsson från Kalmar. Spelledare är Karl Ytterberg.

SVT: Barda

Del 3 av 12. Den onda häxan Yki har tagit makten i Barda. De enda som vågar trotsa henne är en motståndsrörelse som gömmer sig i skogarna. De försöker nu rädda en kvinna som verkar veta något som hur häxan kan krossas. Dagens rollspelare är Adina Hummer från Ekerö och Linnea Robbertte från Högsby. Spelledare är Karl Ytterberg.