🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

SVT: Debatt

,

Del 17 av 17.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

SVT: Debatt

Del 17 av 17.

SVT: Debatt

Del 16 av 17. Debatt om den oreglerade skönhetsbranschen, vem bär ansvar när ingreppen misslyckas? Dessutom debatt mellan KG Hammar och Siewert Öholm - ska vi vända andra kinden till för att hantera terrordåden i Paris? Och om att avskriva studielånen för kvinnor som söker sig till IT-utbildningar - diskriminering av män eller nödvändigt för att öka jämställdheten? Programledare är Belinda Olsson.

SVT: Debatt

Del 15 av 17. Debatt om regeringens helomvändning i migrationspolitiken. Dessutom, bör vi avkriminalisera drogmissbruk? Programledare är Kristina Hedberg.

SVT: Debatt

Del 14 av 17. Hur stoppar vi IS? Bör vi bomba terrororganisationen, eller leder det bara i ett nytt Irak- eller Afghanistankrig? Och stoppar vi rekryteringen av svenska IS-krigare genom att kriminaliera terrorresor? Dessutom debatt om julshoppingen. Bör vi skippa julklapparna i år och lägga alla pengar på flyktingmottagandet, eller måste är konsumtion och tillväxt tvärtom en förutsättning för att vi ska ha råd med flyktingmottagandet? Programledare: Kristina Hedberg.

SVT: Debatt

Del 14 av 17.

SVT: Debatt

Del 13 av 17.

SVT: Debatt

Del 13 av 17.

SVT: Debatt

Del 12 av 17. Debatt om de rekordlåga förtroendesiffrorna för regeringen men också för oppositionspartierna. Vad beror bottenresultatet på? Är svenska politiker för färglösa? Dessutom debatterar vi den omstridda dokumentärfilmen "Även de döda har ett namn" som har fått kritik för att vara antisemitisk och för att den köpts in för att visas som skolbio. Programledare är Lennart Persson.

SVT: Debatt

Del 11 av 17. I kväll handlar det bl.a. om att barnmorskor varnar för att mammor sitter och surfar i mobilen samtidigt som de ammar. Medverkar gör barnmorskan Elisabeth Hjärtmyr och Emilie Andersson som bloggar som "Mediamamman". Det blir också debatt om mjölkindustrin. Ska vi värna om eller lägga ner den? Bland andra veganen Ronja Berglind och mjölkbonden Charlie West deltar. Programledare är Lennart Persson.

SVT: Debatt

Del 10 av 17. Kvällens program handlar om skolattacken i Trollhättan. Programledare: Belinda Olsson.