SVT: Go'kväll

,

Intervju med skådespelaren Julia Dufvenius, aktuell i Försökskaninerna av Marie-Louise Ekman på Dramaten. Konditorn Gustaf Mabrouk inspirerar i Go'kvällköket. Hulda Andersson tipsar om klädmode och trender. Mando Diao spelar live på Go'kvällscenen. Programledare: Pia Herrera.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

SVT: Go'kväll

Intervju med skådespelaren Julia Dufvenius, aktuell i Försökskaninerna av Marie-Louise Ekman på Dramaten. Konditorn Gustaf Mabrouk inspirerar i Go'kvällköket. Hulda Andersson tipsar om klädmode och trender. Mando Diao spelar live på Go'kvällscenen. Programledare: Pia Herrera.

SVT: Go'kväll

Författaren Jens Lapidus bjuder fyra gäster på önskemiddag. Anna-Karin Ferm och Fransesca Quartey tipsar om det läs- och sevärda. Mariette står på Go'kvällscenen. Programledare: Pia Herrera.

SVT: Go'kväll

Intervju med Dick Harrison och Kristina Ekero Eriksson om boken Vikingaliv, som bygger på verkliga levnadsöden för tusen år sedan och har ett visst fokus på kvinnorna under vikingatiden. Åsa Wikman och Monika Kichau hjälper en tittare med en ny stil. Inger Ljung Olsson avslutar sin resa genom Dalarna med att åka till Grövelsjöfjällen och vandra i Linnés fotspår. Programledare: Beppe Starbrink.

SVT: Go'kväll

Intervju med Tresor Singbo, som flydde med sin familj från Kongo-Kinshasa när han var 13 år gammal. Idag driver han en organisation i Sverige som hjälper barn och unga i hans födelseland. Maxillian Lundin lagar veganmat. Inspiration och tips inför säsongen med cykelfantasten Camilla Lundberg. Vi får praktiska råd om byggnadsvård. Programledare: Pekka Heino.

SVT: Go'kväll

Intervju med Anu Koivunen, medieforskare och professor i filmvetenskap, om kulturens utveckling i Finland under 100 år som självständig nation. Susanne Hellman Holmström lär oss mer om våra älskade katter. Gunnel Carlson välkomnar våren och dess grönska. Reportage om kameramodeller genom tiderna, människorna som brukat dem och bilderna som tagits. Ikväll om systemkameran. Programledare: Pekka Heino.

SVT: Go'kväll

Intervju med konstnären och författaren Louise Tillberg. Schimpansen Ola bodde hemma hos Louise och hennes familj ett år i slutet av åttiotalet då han kunde beskådas i en uppsättning på Stockholms stadsteater. Erfarenheterna från det här året har nu blivit en bok. Monika Kichau och Jim Pirard hjälper en tittare med en ny stil. Inger Ljung Olsson reser vidare genom Dalarna och spanar efter orrar vid Närssjön och besöker kurbitsmålaren Britt-Marie Nilsson i Mora. Programledare: Linda Olofsson.

SVT: Go'kväll

Intervju med skådespelaren Maria Lundqvist, aktuell med föreställningen "Shirley Valentine" på Maximteatern i Stockholm. Maud Onnermark lagar något gott till helgen. Trädgårdsmästaren Daniel Grankvist ger oss grön inspiration. Livemusik med Moto Boy. Programledare: Pekka Heino.

SVT: Go'kväll

Musikjournalisten Per Sinding Larsen bjuder fyra gäster på önskemiddag. Göran Everdahl och Mona Masri tipsar om det läs- och sevärda. Livemusik med Darin. Programledare: Pekka Heino.

SVT: Go'kväll

Intervju med journalisten Katia Wagner, som skrivit boken "De ensamma poliserna", om Christian och Mikael. De började tidigt jobba med hemlösa marockanska och afghanska pojkar och gick då helt upp i gatubarnens verklighet. Christian är med i studion för att berätta om detta. Hedvig Andér och Heléne Hagman ger en tittare en ny stil. Inger Ljung Olsson åker på en rundresa i Dalarna, och börjar med att klättra ner i en gruva i Tuna-Hästberg, som i mitten av 60-talet lämnades med verktyg, möbler och sprängdeg kvar. Programledare: Pekka Heino.

SVT: Go'kväll

Intervju med Anders Kompass, som slog larm om franska FN-soldaters sexövergrepp på barn i Centralafrikanska republiken. Han blev av med sitt jobb på ett mycket förödmjukande sätt, men har senare friats från alla anklagelser. Maud Onnermark inspirerar i Go´kvällköket. Vi får ännu en lättsam lektion i byggnadsvård. Programledare: Linda Olofsson.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.