, Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Sista delen av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. På menyn hos Anne i utomhusköket står ytstekt tonfisk, kärnmjölksglass och gröna jordgubbar. Jørgen testar sin nyaste konstruktion, en honungspress, och framställer honung med mycket pollen i. Från 29/8
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Sista delen av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. På menyn hos Anne i utomhusköket står ytstekt tonfisk, kärnmjölksglass och gröna jordgubbar. Jørgen testar sin nyaste konstruktion, en honungspress, och framställer honung med mycket pollen i. Från 29/8
- · Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Sista delen av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. På menyn hos Anne i utomhusköket står ytstekt tonfisk, kärnmjölksglass och gröna jordgubbar. Jørgen testar sin nyaste konstruktion, en honungspress, och framställer honung med mycket pollen i. Även 1/9
- · Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Del 7 av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. Menyn hos Anne i utomhusköket görs av råvaror som har fått ta god tid på sig och bl a innehåller knipplök, potatis och tomater från Jørgens slowfood-odling.
- · Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Del 6 av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. Dåtid och nutid möts i utomhusköket hos Anne, där menyn inspireras av recept från "mormors dagar" och bl a innehåller gräslök, sparris och rädisor från Jørgens odlingar. Även 18/8
- · Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Del 5 av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. Dåtid och nutid möts i utomhusköket hos Anne, där menyn inspireras av renässansen och bl a innehåller rosmarin och ingefära från Jørgens odlingar. Även 29/7
- · Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Del 4 av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. Dåtid och nutid möts i utomhusköket hos Anne, där menyn inspireras av medeltiden och bl.a. innehåller en mängd örter från Jørgens odlingar. Även 19/7
- · Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Del 3 av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. Dåtid och nutid möts i utomhusköket hos Anne, där menyn inspireras av vikingatiden och bl a innehåller kvanne, vitplister och groblad från Jørgens odlingar. Från 12/7
- · Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Del 3 av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. Dåtid och nutid möts i utomhusköket hos Anne, där menyn inspireras av vikingatiden och bl a innehåller kvanne, vitplister och groblad från Jørgens odlingar. Från 12/7
- · Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Del 2 av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. Dåtid och nutid möts i utomhusköket hos Anne, där menyn inspireras av järnåldern och bl.a. innehåller svinmålla och gullviva från Jørgens odlingar. Från 5/7
- · Yle Teema & Fem
Danskt mat- och trädgårdsprogram från 2009. Del 1 av 8. Programledarna Anne Hjernøe och Jørgen Skouboe hälsar välkommen till Frilandsträdgården på Djursland på Jyllands östkust. Dåtid och nutid möts i utomhusköket hos Anne, där menyn inspireras av stenåldern och bl.a. innehåller nässlor, våtarv och harsyra från Jørgens odlingar. Från 20/6. Även kl 05.30 CET
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.