SVT: Mat som håller

,

En programserie om att konservera mat. Del 8 av 8: Sylta och chorizo. Seriens sista program handlar uteslutande om fläskkött i olika former; som chorizo, salsiccia och bacon. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker? Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

SVT: Mat som håller

En programserie om att konservera mat. Del 8 av 8: Sylta och chorizo. Seriens sista program handlar uteslutande om fläskkött i olika former; som chorizo, salsiccia och bacon. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker? Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum.

SVT: Mat som håller

En programserie om att konservera mat. Del 8 av 8: Sylta och chorizo. Seriens sista program handlar uteslutande om fläskkött i olika former; som chorizo, salsiccia och bacon. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker? Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum.

SVT: Mat som håller

En programserie om att konservera mat. Del 6 av 8. Syltade kronärtskockor och saltade citroner. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker? Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum. Nya läckerheter står på tur i seriens sjätte program där Camilla Plum visar hur man kan konservera bl.a. auberginer, kantareller, kronärtskockor och citroner.

SVT: Mat som håller

En programserie om att konservera mat. Del 5 av 8. Tomatsås och inkokta plommon. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker? Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum. Några av den egna familjens storfavoriter står på menyn i seriens femte program, när hon bl.a. visar hur man gör "världens bästa sås".

SVT: Mat som håller

En programserie om att konservera mat. Del 4 av 8: Kryddsalt och pesto. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker? Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum. I program nummer fyra handlar det om "trädgårdens gröna guld" enligt Camilla Plum, nämligen kryddörterna.

SVT: Mat som håller

En programserie om att konservera mat. Del 4 av 8: Kryddsalt och pesto. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker? Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum. I program nummer fyra handlar det om "trädgårdens gröna guld" enligt Camilla Plum, nämligen kryddörterna.

SVT: Mat som håller

En programserie om att konservera mat. Del 3 av 8. Äppelättika och syltade rödbetor. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker? Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum. I seriens tredje program gör hon olika sorters ättika och visar hur man kan använda dem till att sylta bl.a. rödbetor och makrill.

SVT: Mat som håller

En programserie om att konservera mat. Del 2 av 8: Rökt ost och hemgjord yoghurt. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker? Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum. I seriens andra program tar hon hjälp av mjölkbakterier för att göra bl.a. hemgjord kefir och yoghurt och en fräsch sommardessert.

SVT: Mat som håller

En programserie om att konservera mat. Del 1 av 8: Sylt och chutney. Hur bevarar man säsongens överflöd och smaker? Att det finns många andra sätt än att frysa in bevisar programledaren Camilla Plum. I första programmet handlar det framför allt om socker och Camilla Plum tillagar bl.a. rabarberchutney och rosensaft.