SVT: Studio Plus

,

Del 7 av 9. Idag avhandlas alkoholfri öl, dilemman och svårigheter kring sopsortering och optikererbjudanden med glasögon på köpet. Dessutom: varför gör myndighetsspråket det så svårt att förstå många blanketter? Panelen består av konsumentjuristen Eddie Exelin, samhällsdebattören Eliot Wieslander och professor Micael Dahlen från Handelshögskolan i Stockholm.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

SVT: Studio Plus

Del 7 av 9. Idag avhandlas alkoholfri öl, dilemman och svårigheter kring sopsortering och optikererbjudanden med glasögon på köpet. Dessutom: varför gör myndighetsspråket det så svårt att förstå många blanketter? Panelen består av konsumentjuristen Eddie Exelin, samhällsdebattören Eliot Wieslander och professor Micael Dahlen från Handelshögskolan i Stockholm.

SVT: Studio Plus

Del 5 av 9. Är det rimligt med bakverk med ett 50-tal ingredienser? Hur känner man igen ett pyramidspel? Och vad är billigast - biogas eller bensin? Panelen består av konsumentjuristen Eddie Exelin, samhällsdebattören Eliot Wieslander och professor Micael Dahlen från Handelshögskolan i Stockholm.

SVT: Studio Plus

Del 5 av 9. Är det rimligt med bakverk med ett 50-tal ingredienser? Hur känner man igen ett pyramidspel? Och vad är billigast - biogas eller bensin? Panelen består av konsumentjuristen Eddie Exelin, samhällsdebattören Eliot Wieslander och professor Micael Dahlen från Handelshögskolan i Stockholm.

SVT: Studio Plus

Del 4 av 9. Frukt från olika världsdelar - hur väljer man rätt? Varför det är så mycket socker i kvargen och vad är en bostadsbubbla? När blir det en bubbla och vad händer när den spricker? Panelen består av konsumentjuristen Eddie Exelin, samhällsdebattören Eliot Wieslander och professor Micael Dahlen från Handelshögskolan i Stockholm.

SVT: Studio Plus

Del 4 av 9. Frukt från olika världsdelar - hur väljer man rätt? Varför det är så mycket socker i kvargen och vad är en bostadsbubbla? När blir det en bubbla och vad händer när den spricker? Panelen består av konsumentjuristen Eddie Exelin, samhällsdebattören Eliot Wieslander och professor Micael Dahlen från Handelshögskolan i Stockholm.

SVT: Studio Plus

Del 4 av 9. Frukt från olika världsdelar - hur väljer man rätt? Varför det är så mycket socker i kvargen och vad är en bostadsbubbla? När blir det en bubbla och vad händer när den spricker? Panelen består av konsumentjuristen Eddie Exelin, samhällsdebattören Eliot Wieslander och professor Micael Dahlen från Handelshögskolan i Stockholm.

SVT: Studio Plus

Del 3 av 9. Tittarfrågor, panelsvar och diskussioner om bland annat gifter i tamponger och om varför filen mäts i gram istället för liter numera. Och så tar panelen upp hur man bäst sparar till sitt barn. Panelen består av konsumentjuristen Eddie Exelin, samhällsdebattören Eliot Wieslander och professor Micael Dahlen från Handelshögskolan i Stockholm.

SVT: Studio Plus

Del 2 av 9. Bäst-före-datum bland annat på mjölk, vad gör man, slänger man, ska man smaka? Var fjärde person i Sverige följer bäst-före-datum slaviskt, panelen diskuterar det här i relation till det stora matsvinnet. Sedan går programmet till botten med Identitetsstölder och hur man kan skydda sig. Panelen består av konsumentjuristen Eddie Exelin, samhällsdebattören Eliot Wieslander och professor Micael Dahlen från Handelshögskolan i Stockholm.

SVT: Studio Plus

Del 1 av 9. Vad betyder begreppet närproducerad mat? Inte mycket, visar det sig. Ska Kronofogden driva in skulder som beror på dålig kreditprövning? Tittarnas konsumentfrågor får svar av panelen som består av konsumentjuristen Eddie Exelin, samhällsdebattören Eliot Wieslander och professor Micael Dahlen från Handelshögskolan i Stockholm.

SVT: Studio Plus

Del 10 av 10. Karin kollar med dold kamera om man kan få pengarna tillbaka om komedin på bio var urtrist. Och så avhandlar man höga mobilräkningar och sås på påse. Karin Adelsköld svarar på tittarnas konsumentfrågor med hjälp av en kunnig panel som består av konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm.