Sydänmailla

(12)

,

Kausi 15, 3/10. Hevosterapiakeskus. Kaupunkilaiset ovat huolissaan yhä enemmän tapahtuvista murtovarkauksista ja epäilyt kohdistuvat hevosterapiakeskuksen nuoriin. Jack päättää asentaa itse valvontakamerat Heartlandiin Parkerin avustuksella, mutta sekään ei taida estää murtojen sarjaa.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Sydänmailla

Kausi 15, 3/10. Hevosterapiakeskus. Kaupunkilaiset ovat huolissaan yhä enemmän tapahtuvista murtovarkauksista ja epäilyt kohdistuvat hevosterapiakeskuksen nuoriin. Jack päättää asentaa itse valvontakamerat Heartlandiin Parkerin avustuksella, mutta sekään ei taida estää murtojen sarjaa.

Sydänmailla

Kausi 15, 4/10. Isien synnit. Jackin isän kello on ryöstetty murron yhteydessä, ja asia saa Jackin tunteet kuohumaan. Amy tuo Heartlandiin Loganin ja haluaa nähdä tämän taidot hevosten kanssa. Loulla on myös paineita murron aikaan hävinneen läppärinsä kanssa. Tim ja Parker lyöttäytyvät vahingossa yhteen kadonneiden tavaroiden etsimisessä.

Sydänmailla

Kausi 15, 5/10. Neuvokasta toimintaa. Amy ja Shadow joutuvat vaaraan karjanajomatkalla. Lou tuntee jäävänsä syrjään, kun Heartlandin liiketoiminnan jatkajasta Jackin ja Timin jälkeen nousee keskustelu. Parker ja Katie ovat Lyndyn lapsenvahteina, miten tytöt tehtävästä suoriutuvat?

Sydänmailla

Kausi 15, 6/10. Onnelliset yhdessä. Timin ja Jessican vaatimattomat juhlat uhkaavat paisua aiottua isommiksi. Lou ei halua vielä muiden tietävän omasta onnestaan. Amy ja Logan työskentelevät sitkeästi villihevosen kanssa, jotta Tim voi antaa hevosen lahjaksi Jessicalle.

Sydänmailla

Kausi 15, 7/10. Sinilintu. Mies, joka ampui Tyta palaa takaisin Hudsoniin. Amy ei tiedä miten reagoida tilanteeseen, ja Tim puolestaan ajautuu liikaa tunteidensa vietäväksi. Löytääkö Amy kuitenkin ratkaisun saadakseen mielenrauhan? Jessica on vastuussa lomamökeistä Loun poissaollessa, ja tarvitsee Katien ja Parkerin apua vaativan asiakkaan kanssa.

Sydänmailla

Kausi 15, 8/10. Pieniä askeleita. Amy auttaa paikalliseen metsurikilpailuun osallistuvaa Clydesdalenhevosta, jolla on vaikeuksia näön kanssa. Tim aikoo myös osallistua kisaan, miten mies pärjää nuorempien joukossa? Lou yrittää vältellä treffejä Fred Garlandin kanssa.

Sydänmailla

Kausi 15, 9/10. Raskas matka. Amy osallistuu Spartanin kanssa kestävyyskilpailuun, kun hän oivaltaa, että hevonen ei ole vielä valmis jäämään eläkkeelle. Jackilla on kädet täynnä työtä uuden hevosensa kanssa. Lou ja Katie lähtevät yhdessä telttaretkelle. Pystyvätkö äiti ja tytär retkeilyn ohessa puhumaan kunnolla?

Sydänmailla

Kausi 15, 10/10. Perintö. Amy saa yllättävältä taholta ison rahasumman. Löytääkö hän rahoille oikean käyttötarkoituksen? Jessica palaa kotiin, mutta Tim vaistoaa, että kaikki ei ole kohdallaan. Mitä Jessica salaa? Lou tekee tärkeän päätöksen.

Edelliset lähetykset

Sydänmailla

Kausi 15, 2/10. Karkulainen. Sekä Lisa että Jack laajentavat hankkeitaan eivätkä ajattelekaan hidastavansa työtahtia. Rick joutuu lastenvahdiksi. Amy ja Sam yrittävät löytää oudosti kadonneen mustan orin. Jessica etsii hyvää paikkaa missä myydä valokuviaan. Lisan uudella hevosella ilmenee ongelmia.

Sydänmailla

Kausi 15, 1/10. Valoon päin. Tim palaa Jessican kanssa pitkältä matkaltaan mukanaan mitä suurin yllätys. Jackillä on mielessä Mitchin karjan ostaminen, mutta ei saa taivuteltua Timiä ajatukseen mukaan. Amyltä tullaan pyytämään apua hevosten käyttäytymisongelmiin.

Sydänmailla

Kausi 14, 10/10. Jälleenrakentamisen aika. Amy auttaa Clintin ystävää ja tämän haasteellista hevosta. Samalla hän käy läpi muistoja menneestä. Onko tullut aika kunnostaa jotain vanhaa? Lou joutuu kyseenalaistamaan tunteensa Mitchiä kohtaan. Georgiella on edessään tärkeä kilpailu. Jessica palaa takaisin maisemiin ja pyytää Timiä mukaansa maailmalle.

Sydänmailla

Kausi 14, 9/10. Valintoja. Georgien poikaystävän varakas isä saapuu Heartlandiin mukanaan mullistavia ehdotuksia pojalleen sekä Amylle. Parker pyytää Amya etsimään hevoselleen uuden omistajan. Tim yllättää Jessican, mutta millaisin seurauksin? Mitch tekee kaikkensa, jotta Katie saa maailman parhaat synttärit.

Sydänmailla

Kausi 13, 8/10. Isompi vaihde päälle. Caleb löytää Tyn moottoripyörän ja palauttaa sen Amylle. Myöhemmin kuitenkin osoittautuu, että pyörä on itse asiassa tärkeämpi muisto Jackille kuin Amylle. Isyys saa Calebin pohtimaan rodeouraansa uudelta kantilta. Tim yrittää saada Jessican näkemään rodeon muunakin kuin pelkästään vaarallisena urheiluna.

Sydänmailla

Kausi 14, 7/10. Katso rohkeasti tulevaisuuteen. Tim lupautuu hölmöyksissään pelaamaan pooloa. Mistä hän löytää ajoissa itselleen asiantuntevan valmentajan? Amy on huolissaan Lyndyn sopeutumisesta Tyn kuolemaan. Lou järjestelee häitään, mutta huomaa suunnittelevansa itselleen samanlaisia häitä kuin ensimmäisellä kerralla.

Sydänmailla

Kausi 14, 6/10. Uusi arki. Amy joutuu pitkän tauon jälkeen tositoimiin, kun ryhmä villihevosia tarvitsee itselleen uuden kodin. Löytääkö Amy jälleen kipinän hevosten kanssa työskentelemiseen? Jack ja Lisa saavat ilmaisen kutsun hienostohotelliin Jackin mainoskampanjan tiimoilta. Katiella on ongelmia Mitchin hyväksymisessä, saako Peter selville mistä oikein on kyse?